True Detective odlican pocetak.
Printable View
True Detective odlican pocetak.
Baš sam to sad mislio pogledat. Zvuči dobro
Mislim da ću pričekat s tom serijom i odgledat u komadu.
Ionako imam dosta tjednih koje pratim i koje se polako vraćaju nakon pauze.
Leakana prva epizoda, ne namjeravam gledati dok ne izađe 720p verzija što je po IMDB-u 25.01. Inače, serija izgleda amazing, jedino me zabrinjava što je Michael Bay imao nekakve uloge u njoj.
Pogledao novog Archera. :)
EDIT:
Krenuo gledati novi Justified, kad odjednom Raylan se počne prisjećati prethodnog života kad je bio Seth Bullock.
http://i.imgur.com/9sMuiJN.jpg
OK.
Ne baš uspješnih tretmana
Dobar je novi Community. Ako ovako nastave odlično, malo su se pogubili pri kraju 4 sezone.
Sad idu 2 epizode Parks and Reca.
Pogledao zadnju epizodu Sherlocka. Wat a tweests!
https://www.youtube.com/watch?v=sNPp74zh8lM
Legenda :D
užas na nekom novom nivou :pray:
Gleda ko Banshee?
Prva epizoda nove sezone bila je nešto blaža, ali druga je preluda.
Rastura!
Yep, dobra mi je bila scena u jacuzzyu.
Je.
A i svi fightovi.
Pogledao prvu epizodu Black sailsa.
Nasilje, sex i pirati. Može.
Tak je, spoilajte sezonu i vjerojatnu smrt jednog od glavnih likova u traileru.
Rulat će.
Odgledao sam Sherlocka. Još uvijek je vrhunska serija i pasalo mi je što se prve dvije epizode ne fokusiraju samo na slučajeve. Treća je posebno dobra i ostavlja u iščekivanju ko i kraj druge sezone.
Sherlock je predobar jer je mini serija, a time i fokusiran na bitno umjesto na nekakve filler epizode/što već kako bi se ispunila sezona. Za razliku od Elementary, na primjer.
http://i.imgur.com/bmL2Llp.jpg
Pogled'o drugu epizodu True Detectivea. Jednako dobra kao i prva. Tko će sad dočekati sljedeću?
Sjetio se da sam iz tko zna kog razloga pauzirao Shield na sestoj sezoni pa juce nastavio. Raspad sistema, moooooooooooozda sam si slucajno spoilao kraj na wikipediji al nije mi toliko bitno. Taman cu zavrsit sve dok ne pocne druga sezona Hanibala
Pics or it didnt happen.
Pogledao sam prvu epizodu Black Sails i oduševio se!
True Detective prva i druga epizoda su savršene. Prva ima atmosferu bokte ko da sav jadan stojiš na kiši i svi su ti umrli. Prestrašno nešto.
Nekako mi je žao što sam je počeo gledati sad umjesto kad bude gotova jer mi je ovako mučenje samo čekati epizode.
aj da je i tebi neš dobro
ja još nisam pogledal, bio sam krenuo al mi se tolko spavalo da mi je odma serija bila i dosadna hehe
budem sad koji dan kad me lupi ^^
Gledalo bi se i bez toga, ali sad je otišlo na vrh liste. Iako, Californication sise od one neke mlade pjevačice su mi još uvijek najdraže.
Season finale Sleepy Hollowa... Did not see that coming :o
Season finale of Sleepy Hollowa. :pray:
Jedino što druga sezona izlazi tek na jesen...
Sleepy Hollow
:pray::pray::pray:
(idiotsko smeće od foruma mi neda da stavim više smajlića, pa pravimo se da ih je 100)
Ništa sad od Fringea u Sleepy Hollowu, jer nisam to očekivao. Ali rulao je Noble.
Valjda neće sad Katrinu opet tražit čitavu sezonu.
Baš odgledao.
Jebote,to nisam očekivao
Znaci Sleepy Hollow ima certifikat okusa, moze se gledat?
Novi How I Never Met Your Mother je čak bio i ok.
Headless horseman, apokalipsa, vještice, masoni, simpatični likovi, cool monsteri, sveopća zabavnost i uvrnutost, pokoji dobar twist... najugodnije iznenađenje ove tv sezone.
+ Katrina je hot! A lot!
Meni je Abbie divota čokoladna <3 Btw. jako dobar neočekivani twist. Tko će dočekati iduću sezonu :O
Banshee i dalje rula vrhunski!
Zavrsio Shield
a jbt koji kraj
RIP
Kaj je agent Coulson opet umro?