Batman: Arkham Asylum :pray: i Assassin´s Creed: Brotherhood.
Printable View
Batman: Arkham Asylum :pray: i Assassin´s Creed: Brotherhood.
Sad rade na nekom novom modu zvan The protectors. Dobije se nova kampanja, itemi i razne stvari= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Igram League of legends.
Warrior within mi je među najtežim igrama ikad. Kako gubim živce to nije normalno ;(
COD WAW.
Na preporuku sam počeo igrat King's Bounty Armored Princess, odlična igra, ali dosta teška u jednom dijelu.
WTF???= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pa duplo je lakši od SOT.
Prešo sam ga triput bez ikakvih problema.
A meni su inače teške igre preteške. No ova to nije.
Reci da ne igraš na tipkovnici.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ti si lud. ;(= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Boss fightovi nisu normalni. Evo sad sam na zadnjem, nakon toliko živciranja koliko nisam doživio u gejmingu, spustim joj health do kraja, i onda još valjda treba napraviti neki kurac pa nije gotova, i ubije me.
Idem ja deinstalirat igruSpogledati na jutjubu lokacije health apgrejdova.
Očito nisi igrao Two Thrones i zadnji fajt protiv vezira...
Meni su ona dva pedera u onom krugu bila teza.
Ja zadnji nikad nisam pobjedio. Impossibru!
Prešao sam igru, ali da, bome teško, a najtužnije je što sam igrao na easy.
Dojmovi - vrlo dobra igra sama po sebi, ali živi u sjeni svog daleko superiornijeg prethodnika.
Mračniji ton ima mnogo zlatnih trenutaka, neki neprijatelji su totalno badass, glazba još više nabrijava i strašno je keči.
Najveće primjedbe idu iritantnoj količini vraćanja na iste lokacije. Igre sa ovakvim dizajnom levela su osuđene da budu linearne i nemaju neki replay value, tako da je glupo prolaziti kroz isti jumping puzzle 5 puta nakon što ga skontaš.
I cijeli taj time travel đir je lagano forsiran, tek sam se negdje na pola igre udubio u priču. Ali zadnjih par sati je čista napetost, mora se priznati.
E da, nadam se da Two Thrones ima drugačiji setting od "veliki dvorac pun zamki", već bi bilo dosta.
sands of time nema izbor težine ali jedino zapea ono pri kraju ,borba u liftu,ali warrior within,hebote ona ženska ali njena druga borba ono hebanje u mozak i to na normal,onda prova iz početka ali na easy ali odustao jer onda borbe nisi izazovne pa i mi j bez veza.
@Sonic
TT je lošiji.
Nekako racunas da ce bit najbolji jer se vracas na one "svjetlije" lokacije, a sami gameplay je u rangu dvice, ali nekako meni je najbezvezniji. Kad sam ga presa prvi put ima nekoliko godina mi je bija odlican, ali kad u kratko vrime prodjes jedinicu i duju i onda odma na tricu, vidis da je slabiji vidno.
Po gameplayu i grafički, što je... čudno.
Čudno, no meni je WW imao nekako najbolji replay value i ponavljanje levela me nije nimalo smetalo.
A TTT ima dosta epskih trenutaka, dobre lokacije, i sasvim solidan gameplay. Je more-of-the-same, no dobar je i daje super kraj trilogiji.
A što se težine PoP trilogije tiče, ja bih te igre svrstao pri dno osrednje teških igara (ako se igra na medium težini, za hard neznam).
A sebe bih svrstao negdje pri vrh lowcore gamera, čak se nebih svrstao ni u medium gamere, a kamoli hardcore.
Tako da ne znam kako vam može biti teško. Puno više živaca gubim sad na Donkey Kong Country i Super Mario Bros 3.
Tomb Raider Godišnjica. Is good zasad, is very good
trenutno sta mi je na kompu: Dow soulstorm,battlefield 2,cod 4,Wolf team,The Witcher Enhanced edition,AoM,Supreme Commander,Assasins creed + brotherhood,world in conflict, starcraft 2 :D
:/= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
soulstorm za zajebanciju sa braton priko lana,battlefield isto, al ceka brisanje, cod tu i tamo zaigran, wt nista ceka brisanje, witcher ista stvar, aom isto, supreme commander igran kampanju, assasins creed "kupljen" da vidin oce li radit na laptopu, brotherhood prisa jucer, al brat ga jos igra, world in conflict igran, al slabo. i starcraft veceras uspio pokrenit skirmish i upravo zavrsio jednu partiju i upozna se sa igron... :)= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Edit: mada mi nije jasno zasto si istaka soulstorm....iman original igru...(bez navodnika) :D
Bolji ti je dark crusade...
sutra ce mi jedan prijatelj dat dow 2 pa ce i to ic ca :P
Cthulhu Saves The World
http://i.imgur.com/tJT1x.jpg
simpatican indie rpg po uzoru na rane Final Fantasye
SSF4AE.
Kotor 2 s Restored Content Modom.
Shogun 2 Total War
@Xara
Jesu li random encounteri?
Odmorio sam se od pucačina pa bih mogao zaigrati Halo, taj najbolji FPS ikada u svim svemirima.
Team fortress 2... Still...
Spiral Knights - simpatična casual zabava, al se bojim da će mi brzo dosadit.
Brza deinstalacija Halo-a, ispada da je nemoguće promijeniti fov u igri (developeri su super zadrti oko toga), a pošto je 70, apsolutno je neigrivo na widescreenu.
Bravo :thumbs2:
Halo ima mnogo veće probleme od FOV-a ionako.
Igram Mount and Blade: Warband. Nemam ništa drugo zasad pa kratim vrijeme uz ovo
Konačno sam se malo više posvetio Total Waru: Shogunu 2^^
empire: total war
Splinter cell-Double agent.
Opet počeo prolazit duke nukem forever ali na come get some ovaj put.
Nabavio sam si lijepi LCD od 80cm i sad uživam u InFamousu.
Još mi se oči privikavaju na super grafiku i čistoću slike TV-a.
Igra je baš dobra i zabavna.
Istina je da se misije ponavljaju, no još mi nije dosadilo, i vuče me da dalje igram (a neko sranje kao AC mi je dosadilo nakon samo par sati).
Također, to su mi vjerojatno najbolje supermoći ikada. Oduvijek sam volio struju.
Kad to završim, napokon nabavljam RDR. Samo se bojim da me infarkt ne strefi od epičnosti, grafike i zvuka te igre.
Unreal.
JAAAAO nostalgija.
Igra je pečirana za widescreen rezolucije, savršeno se vrti na Win7 i prokleto je lijepa za igru staru 13 godina, divota. Igraćese.