Krivi topic?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Printable View
Krivi topic?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Tabovi me opet u mozak. :)
Dajte mi preporucite neku igru na semu grcke mitologije,a da nisu age of mythology ili titan quest,pozeljno bi bilo da je rts...
Tražim akcijski rpg, više da je na akciju nego rpg. Znam već za TES i Mass effect,pa šta još ima...
tražim igre kao bioshock znači rpg-fps, može i za psp i ps3 ako tko zna.
Singularity
Trazim igru tipa Quake 4,Wolfenstein,Singularity itd. samo da nije horor igrica :toilet:
Prey, Timeshift, Half Life 2
FEAR 2 ti uopće nije strašan.
Izgasi svjetlo!
Neka ww2 RTS u stilu blickriga i sudden strikeaa, da nisu codename panzersi, men of war i theatre of war
company of heroes?
Heroes of WW2= Citat =:
Izvorno postao King tiger
A igro oba . Kako su samo ownali Soldiers heroes of WW2 kad su izasli.
= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Rush for Berlin + expanzija
Dosta je sličan CN:P (ipak je isti developer)
Ne mogu se sjetiti jedne igre, nadam se da mi vi možete pomoći.
Riječ je o PS1 igri, grafika je ''od gline'' tj. tako su likovi napravljeni i animacije u njoj. Žanr je side scroll platformer. Ostalog se baš niti ne sjećam...
Neverhood
Nije bas da trazim igru ali trazim mali opis nje :). Dakle mislim si nabavit rainbow six 3 raven shield, ali kako sam gleda na jutubu i recenzijama po netu pari mi preteska. Swat 4 taman igram i odlican mi je. Jednostavne komande i upravljanje jedinicama, pa me zanima koliko je slicna raven shield-u. I ako je ko igra jel moze malo rec nesto o njoj, kako se tocno prelaze misije i to jer na online recama ne kazu previse. Tipa spominju neke viewpointe ali ne objasnjavaju bas sta su i jesu li kljucni aspekt igre.
Raven Shield je najbolji R6 nastavak i to bez konkurencije. Nemre se direktno usporediti sa SWAT4 pošto S4 ima mogućnost prelaska misije bez da ikoga ubiješ, znači samo da ih sve uhitiš i to je to. Dok u RS moraš poubijati teroriste na putu do cilja. Igra je po meni bolja od Swat 4 iako nema taj element koji čini S4 unikatnim. Po težini, taktici, AI-u su tu negdje, rame uz rame. Jedino RS ima veće/bolje mape, čini mi se pametnije suborce, veći spektar naoružanja, više kuteva napada i nešto oku ugodniju grafiku.
Iskrena preporuka ako voliš taktičke pucačine!!!
Ima koji noviji horror fps za skinit ili s bar jezovitom atmosferom....Kao Stalker ili nesto slicno
Metro 2033
I Almighty W3DR4N je pogriješio.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Nije Neverhood, nego Skullmonkeys.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...onkeys_Box.jpg
Neverhood je avantura za PC (i PS1 u Japanu), dok je Skullmonkeys platformer za PS1, s istim likom i u istom svijetu kao Neverhood.
Zakon igra, igrao sam ga davno, i opet nabavio prije par mjeseci.
Ovo je najgenijalniji boss ikada.
dajte neki prijedlog za ps2 ili psx, nesto slicno front missionu, meche, dobra prica i potezi, ne moraju cak ni potezi bit, al nisu mi bas igre ka armored core za ps, iako imam i to.....
Jel trebam preć parvi i drugi dio da razumijem priču i te šeme?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Trebam neke igre za PC da se igraju cooperative npr. ja na joysticku a netko drugi na tipkovnici
ne moraš, ali gubiš, kao recimo kad bi prvo gledao treći deo povratka u budućnost.. mislim, što ne odigraš prvo prva dva dela, ništa te ne košta= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Prestare su a mene komp podjebaje kad su u pitanju starije igre.
EDIT: Jel mi možete preporučiti nekoliko igara u kojima ima pucvanja revolverom al da je dobro napravljeno i da je first person.
Call of Juarez: Bound in blood
Al nemogu to trenutno pokrenuti, nešto starije. :(
Kaubojske pucačine FPS nema baš na bacanje,a da probaš prvi CoJ,ili možda GUN to ti je TPS.
Ali ne kaubojske, nego sam da možeš igrati revolverom. Npr. to možeš u CoDu, ali i u VtM: Bloodlines
XIII
EDIT: Jel mogu ovo igrat?
Mislim da bi trebao bez problema, odlična igra.
Probaj u biosu naštimat da ima 256 rama ak moš. Al ugl, to je igra stara 5+ godina, ići će bez problema.
Star je i meni komp 5+ :D al mislim da će raditi. Čini mi se zakon igra.
Jedino moraš računat da je coc prvenstveno survival horror, a ne fps. Ultimativna stra revolver igra je outlaws, ak to nisi odigrao, uradi to odmah xD
Ma dobro, ne gledam sad revolver ovdje:D
Ali to mi je inače najdraže u pucaljkama, gledat reloadanje dok se ne uleti u okršaj.
Preporučite mi neku igru, nebitno kakvu, samo da je zabavno.
A još bolje ako može igrati više igrača.
Battlefield: Heroes. Zabava i naopako, igra se u multiju. Ako hočeš malo manje besplatnu verziju toga, uzmi Team Fortress 2.