:pray: :pray: :pray:
Printable View
:pray: :pray: :pray:
Daj koji je to film :D= Citat =:
Izvorno postao hansi
Maratonci trče počasni krug. Vjerojatno najbolja komedija s ovih prostora, a i šire.
A mogao bi kliknut na link pa potrazit u related, ako ti nije preveliki napor= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pa napor je, zašto postoji forum.
Nisam gledao taj film, budem to ispravio.
Tebi je zivot naporan koliko vidim. Tvoja dva klika naspram da cekas kad ce ti netko vidjeti post, kliknuti umjesto tebe i odgovoriti
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
http://www.gifbin.com/bin/012010/126..._kirk_rofl.gif
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ludo :pray:
Neznam jel' bilo, al za svaki slučaj.
DL Link
Kako CJ retardirano izgleda :pray:
Uz ovaj mod šta je Duke naveo, stavite i Dashboard Camera Mod. Nezgodan je jer ćete gledati Niki kroz glavu na svakom frontalnom sudaru, ali za manje agresivne GTA vozače ko stvoreno. Sjajno osvježenje za igru.
Pokušao sam staviti ovo, ali nakon što instaliram ScriptHook ne mogu pokrenuti igru.
koji jer "najsigurniji" mod za aute da se jednostavno instalira, a da ne sjebe save game, tolko sam to puta radio da više i sam neznam, googlam googlam pa ništa ? koje vi koristite ?
malo bi si to piknul da ubim dosadu
Jel ti to nekom bitchas što za svaku glupost pita na forumu? Isse. Mogao bih s vrha glave nabrojat ''top 10 too easy to google stuff koje je karabaš pitao tu na forumu''...= Citat =:
Izvorno postao Kid A
KAKAV EPIC :pray: Obavezno pogledat.
CJ ne izgleda ko crnac, nego ko cigan.= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
I ja sam odlučio potražiti neki car pack, ali ne mogu naći ništa pametno. Jel našao netko neki carpack a da ne izgleda kao da ga je napravio petogodišnjak pa umjesto svakog drugog auta stavlja bemveje, audije i lamborghinije sa prevelikim spojlerima i neonkama?
I da radi na 1.0.7.0?
Već se to dva dana pegla ko veliko.
Ok, kak upravljat s helićem u ovoj igri? Užas :/
prejebeno, pogotovo ovaj cls 63 amg. Jedno sto me smeta je sto svi kad moddaju aute forsaju sve da budu top auti. Ja dok sam prije modao, okej ubacivao sam ja i db9 i lamborghinije itd, ali tu su se nasli i neki common auti tipa golf 2, zastave 101, neki opel, aveo itd :)
Zato sam malo iznad isključivo tražio neki normalan car pack, ali ispada da je najbolje ubacivati aute koji ti se sviđaju jedan po jedan, i po potrebi ih malo dorađivati.
Vidio sam tvoj post prije, i znam da sam bio nasao jedan carpack mode koji je imao par tako '' boljih '' autiju al vecina su bili oni normalni auti. I pokusao sam trazit na netu i nemogu, probat cu veceras jos.
EDIT: nasao sam! :) odi na youtube i napisi cardommer al neku noviju verziju mislim da je 3
Ma našao sam i ja neki City Car Pack ili tako nekako, ali na kraju mi se GTA počeo CTD-at pa sam odustao od toga i zadržao defaultne aute, samo sam si ubacio posebno Imprezu WRX i Evo desetku umjesto Sultana i Sultan RS-a. Možda još sjedne i stari Charger umjesto Dukesa.
Prijatelj ce mi dat Gta 4 za koji dan jer je njemu izgleda dopizdija, pa me zanima koje sve patcheve (ili modove) triba stavit da se igra vrti kako treba. On nije nista dodatno instalirava, ali to je zato sta je lijen pa san dosa vas upitat.
I kako ce se uopce vrtit na:
Athlon x3 450 @3.2 Ghz
hd 6770
4 gb ram
windows 7 64 bit
Vrtiti će ti bez problema, samo stavi zadnji patch.
Danke! :wink:
http://www.pohrani.com/f/V/zc/3LpK5s...a4scripts1.jpg
Navodno je sa lijeve strane prikazan scenarij za GTA III, a desno za GTA IV. :D
Nešto mi je pretanak ovaj za trojku, čovjek bi pomislio da trojka treba bar trećinu listova koji su utrošeni na GTA IV.
To je dijalog glavnog lika iz trojke
Aha... onda mi je sve jasno... :)