Isplati se ako ti dolazi netko iz SAD-a. Inače, teško.
Plus ne šalju van SAD-a, jel :P
Printable View
Isplati se ako ti dolazi netko iz SAD-a. Inače, teško.
Plus ne šalju van SAD-a, jel :P
Imam 5mbita vezu od tkoma, nije stara htjela nista dizat jer ce jos malo bnet doc u nas. Ali, na steamu mi uredno dloada 1megabajt po sekundi, pa mi sada vise nista nije jasno... Speed test pokazuje urednih 5mbita down, 0.4up. Trebam nekakvo objasnjenje, zasto se to dogadja?
http://faq.hrvatskitelekom.hr/pages/...ml?question=89
Skini jednu od ovih datoteka pa provjeri koliko pokazuje. Ako prikazuje pola megabajta i ne koristiš MaxTV, onda je vjerojatno greška u prikazu na Steamu.
Pa čita san nešto okolo na forumima i koliko sam shvatio prije kao nisu slali a sad jesu, samo te valjda odere i carina i PDV, pa te dođe na isto ako ne i gore.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Zato me zanimalo jel to ko uzima i jel imao kakva iskustva. Tako uštedim dosta para kad neke stvari kupim preko ebaya.
Hrpu hardveraja sam uzimao od tamo, ali kad je netko išao u SAD i vraćao se natrag. Doduše, bilo je to prije par godina :)
Heh, a šteta ja npr. sluše uvijek uzmem preko ebaya. Za duplo manju cijenu dobiješ bolju kvalitetu. Imaju neke awei sluške, koristim ih za mob i mp3 već godinu dana, za 40kn kristalno čist zvuk sa finim basom, i još sve uredno upakirano u kutiji sa garancijom. :pray: .
Tako preko ebaya sam naručivao masu takvih sitnijih stvari i uvijek free shipping i nikad nikakvih problema s carinom i PDV-om i slično. Evo sad sam pogledao piše im na stranici da ne šalju van SAD. :( Ah well...
Kakva je sad situacija s tim što se tiče europskih ebaya/amazona od kad smo u EU? Kolko se doda na onu cijenu na siteu, pretpostavljam da carine više nema, al kak je s pdv-om?
http://www.edigital.hr/Video_kartice/Gi ... 33204.html
Jesu grafičke ovoliko pojeftinile ili šta? Nisam baš u điru, ali 1GB za 250kn?
Koliko je legit steelseries Siberia za 40-ak dolara na ebayu?
To je par generacija stara low end grafička, ništa čudno= Citat =:
Izvorno postao Azer
Jbt.
Nije sve u RAM-u :)= Citat =:
Izvorno postao Azer
Nema PDV-a, nema carine. Isto kao i da ideš fizički preko granice.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Jebenica
BTW Pingvin pošto si ti u dosluhu sa vlasti, je'l imam kakvih novosti vezano uz navodno povećanje plaće pripravnicima?
Baš gledam pa i na amazon.co.uk su isto dosta jeftnije cijene hardvera i koliko onda dođe dostava/poštarina otprilike?
= Citat =:
Izvorno postao Dania
Link tu ili na pm
Ne znam jel ima već konkretan datum. Postavi pitanje mojim drugovima na Fb-u ili Twitteru, oni će ti više znati o tome od mene.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Stavi u cart i saznat ćeš.= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Ali kaže: "No city for this postal code", a probao sam više gradova. Al malo sam prčkao i našao chartove u kojem su podjelili države i troškove dostave i sudeći prema ovom chartuSispada da je dostava znači 6eura na 2+ itema.
Pa znači da još ne dostavljaju hardware kod nas.
Al ako ne dostavljaju zašto nas onda imaju na listi zemalja koju dostavljaju?
Pa dostavljaju knjige i optiku.
Poštarina je oko 7 Eura. Šalju sve stvari iz njemačke, bez obzira s kojeg europskog Amazona se naručuje.
Imam spremljene stare razgovore sa MSNa i sada ih želim otvoriti. Već sam pokušavao prije, ali zbog nekog problema u formatima ih nisam više mogao otvoriti. Pokušao sam skidati neke third-party programe za to, ali no dice. Najviše što sam uspio je otvoriti u notepadu i onda kroz mumbo-jumbo nešto pročitati.
Also, koja je ovo pjesma na 0:28? 6kMXuD9BpsA
Sto ih nemozes sa mozilom otvorit ? Il cak IE-om?
Meni i Word otvara cak...
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
cjVQ36NhbMk
A to je to?
Kolika je šansa da Dinamo danas odigra X? Nekako mi se to čini kao Dinamo-way-to-do. Koeficijenti izmedu 10-12.
Ja vjerujem da Dinamo to može.
Mene zajebao united već rano, ja stavio X, misilm si postoji mogućnost da kiksaju i ne dobiju i na kraju izgube :(. A ja bi probao X na Dinama da me već ovo nije zajebalo :D
nek dinamo odigra 2-2 i ja sretan :D a ti englezi vole namjestit na turnejama, ja baš mislio odigrat uniteda, srećom nisam...
Jel' niste vi u krivoj temi?