Vampire the Masquerade- Redemption (opet :) )
Printable View
Vampire the Masquerade- Redemption (opet :) )
Ooo, lijepo je vidjeti da se svijet ne vrti samo oko Bloodlinesa i da ima još ljudi koji cijene legendarni Redemption.
Ja sam počeo Titan Quest, taman zagrijavanje pred Diablo 3. Odlučio sam odigrati 3 klase - melee, caster i ranged... Bad kaj baš i nemam vremena za igranje :(
PS: Jel netko zna... Ako formatiram komp, da li će mi likovi ostati spremljeni u nekom online Steam spremniku ili ih moram obavezno bekapirati???
Ostaju saveovi samo ako igra ima oznaku Steamplay. Titan Quest nije jedna od njih.
OK, hvala... da se nebi zeznuo.
Matrix:PON, jako zabavna i jako ruzna igra. Iako unistavanje okoline izgleda i vise nego dobro.
igra se PES 2011 i Shank
u PESu gubim živce od silnih neizbalansiranosti i nedosuđenih faulova, a sa Shankom malo oladim živce 8)
Split/Second,igra koja ne podržava gamepad,tako da moram koristiti xpadder a onda ima lag-a,ma samo radi toga veliki minus a još kamera koja je normalna jedino kad je prst non-stop na gas a inače pribaci na bokocrt(ma strašno)
od čega je skraćeno "pon"?= Citat =:
Izvorno postao Falus
http://ps2.ign.com/articles/665/665342p1.html= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Freelancer s Next Generation modom, to igram
TBoGT pa TLaD...
New Vegas
Mafia II - Einfach Genial!!!
WoW i New Vegas :D
CoD 2 (still...), Audiosurf :gitara: , Minesweeper :hangin:
torment, i za dva dana Baldur's gate 1.
Jiiiihaaaa
GOW II
:pray: :pray:
Gdje kupuješ 360 igre? Pretpostavljam da nije u nas lokalno.= Citat =:
Izvorno postao Bara
Igram MGS 3 na PS2. Nemam momorijske pa moram seve zavrsiti u jednom dahu.
Deus Ex za sad :D Kasnije Invisible War
Runes of Magic i World of Tanks. MMO faza :)
World of Tanks.
I love it.
Vježbam za Black Ops sa CoD-om 4.
outlaws.. sjajne cut-scene na početku, kasnije (celokupna) priča nije naročito kvalitetna, ali man, al su dobro napisani dijalozi.. baš pro
Konačku skupio para i ubo Mass Effect 2 na Steamu. Slijedi ugodan vikend^^
Jel to onaj prastari FPS na divljem zapadu? :pray:= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
jeste
jednog dana cu to zaigrati, izmedju ostalog i zato jer je Boz reko da je igra awesome, hvala sto si me podsjetio.
Da, igra je do jaja, obožavao sam taj demo dok sam bio klinac :D Igra je starija od p2p-a, tako da nikada nisam odigrao full verziju :cry:
ja (dobro, moj tata) sam je kupio na disku kad je izašla.. i to od tad čuvam