Slučajno sam si spoilao Umineko, nakon čega sam malo istraživao po netu... ironija i shitf*ck u jednom za Battlera, ako je 100% istina. :)
Printable View
Slučajno sam si spoilao Umineko, nakon čega sam malo istraživao po netu... ironija i shitf*ck u jednom za Battlera, ako je 100% istina. :)
Pogledao epizodu 9 Railguna. Lijepa epizoda, komična na početku, ali puno ozbiljnija kasnije... Kraj je FFFFFFUUUUUUUUUUUU!!!!1 :@
http://forums.animesuki.com/images/a...c88680_124.gif
Scene sa Kuroko i Harumi ''The Stripping Lady'' su winness. :)
Baš sam morao kliknut, bilo je jače od mene. :|= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Heh, ovo je... da. Sad ustvari ima smisla ono što je Ginzo rekao za unuke.
Zadnja je epizoda baš bila zanimljiva i prilično brutalna... mnogo, mnogo cenzure.
Moram priznati da su me zabavile slike. Oću gledat to.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Imam na kompu vec duze vremena jedan anime zvan Perfect Blue,mislim da je dugometrazni crtani.Jel gledao neko,jel zna o cemu se radi pa da vidim jel se isplati gledati?
Po meni pogledaj. Pravi madafaking triler(ak se može svrstat u taj žanr) sa odličnom radnjom.
Nema onih pederluka tipa tipa oci kao fildzani za kafu,854 litre krvi po liku itd.....znaci po ozbiljnosti je negdje blizu Black Lagoon,naglasak na pricu prvenstveno?
Prvo moraš gledati To Aru Majutsu no Index, čiji je ovo side story. :@= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
[Dobit ćeš ga za koji tjedan or so...]
Inače, kako bi smanjio količinu spoila, iz slika sam gotovo potpuno izostavio akcijski dio, koji je win. Kuroko je mnogo badass kad ne pokušava zbariti Misaku. :>
...Usput, došla je nova epizoda Kampfera. :>
Gle, to je anime iz 1997, znaći relativni old skull i ništa kao ove nove stvari. Pogledaj pa budeš vidio, to je u biti kao da gledaš normalan film sam kaj je anime. Pročitaj si radnju na ANN ;)= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Odlicno,to mi odgovara.Pogledacu ga danas.
Pogledao 45. epizodu Kemono no Souja Erin.
Ovo za Damyu je bilo prilično predvidljivo, no nema veze. Još jedan razlog više da ga mrzim.
Inače, Cowboy Bebop ima jedne od najboljih najava za epizode koje sam vidio. XD
Ne da mi se. :@= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ima tko da je završio Xam'd i voljan je malo opisati je li mu se svidio anime?
Pitam jer nikada nisam došao dalje od 1. epizode, a setting mi se čini do jaja. :)
@Sonic_Moronic:
Ćuti, svi znamo da su te starci kaznili i da ne visiš na kompu više. :eyebrows:
:D Netočno, samo što stari ima tonu papirologije pa okupira komp.
I moram igrat i svašta, nemam ja vremena za tu neke animeje. :eyebrows:
Dvije riječi...One Outs :pray:
Zna neko neki kraći/srednje dugi anime, onako veseliji, neka vrsta akcije poželjna, ne mora bit noviji :D
I Predo prihvati me na msn-u kvragu XD
Definiraj ''veseliji''. :)
Inače, na prvu ruku, Toaru Majutsu no IndexS& Toaru Kagaku no Railgun, zatim TrigunSi Desert Punk, te eventualno Mahou Sensei Negima!Si Negima!?... Te, ako ti se ova zadnja dva svide, još hrpa OVA epizoda.
Prihvatio sam te na emosenu, samo nisam tamo. xD
Ga Rei Zero, check it out.
Aral, tvoja definicija ''veselog'' lagano me zabrinjava. :)
Da viš desert punk sam namjeravao pogledati već neko vrijeme, pod veseliji sam mislio onako da nije stalno ozbiljnost nego da ima i humora, dobar primjer bi bio Fairy Tail :D
Na Desert Punk ćeš se svakako roflati, s time da je humor prilično... Perverzan. :)
Osobno, jedini minus animeu mi je bio njegov kraj, koji je u najmanju ruku čudan... Možda su autori očekivali da priču nastavimo pratiti u mangi...
Eda, neka te ne zbuni OP, ovo jest anime, a ne igrana serija... :)
This:
A veseliji, ups, nisam skužio :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Kako je One Outs dobar, bolji je od Hajime no Ippo i sličnih zajedno, totalno kul. Glavi lik je takav kuler i faca da je to prestrašno :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Aral
najveći kuleri su alucard i dante nema većih(osim chuck norrisa, no on je druga priča posve)
Evo vam random kul slika.
To neki custom Mugen sadržaj?
Ček, sad ćeš mi reći da postoji takva igra?
Probaj googlat kao "mugen lolicon version" :P
Ma oni su prave pussi pred Toua Tokuchiem. Taj čovjek se nikad ne smije...i sve psihički uništava oko sebe :)= Citat =:
Izvorno postao unknown
Ovako... treba mi hrvatska sinkronizacija Spirited Away. Bio bi zahvalan ako bi mi netko poslao link na PP ukoliko zna gdje to nabavit.