Ghost in a Shell ima dva filma i seriju koju je poželjno pogledat da b i se shvatio film, a trenutno baš i nemam vremena za dvije sezone serije odgledat. Budem u neko nedogledno vrijeme hvala na preporuci, ali ako tko ima kakav stand-alone film....
Printable View
Ghost in a Shell ima dva filma i seriju koju je poželjno pogledat da b i se shvatio film, a trenutno baš i nemam vremena za dvije sezone serije odgledat. Budem u neko nedogledno vrijeme hvala na preporuci, ali ako tko ima kakav stand-alone film....
Akira je prejeb anime, inace prezirem cyberpunk al on moze da prodje. Gost in the shell sam nekad davno gledao i tjeram sebe da opet nabavim al mi mrsko, jer sam peder...
Baš naletio na ovo... možda ti se svidi, ja samo znam da me trailer nabrijao i da ga moram nabaviti. :)
Nahvalih dovoljno Akiru u ''koji ste film pogledali'' temi hahha. Da istina, prejeben je....
EDIT: Hvala Raz, budem provjerio. :D
Još to nisi pogledao?? :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kak ide ona pjesma..."Ti razočarao si me..." :) Obavezno ga pogledaj, predivno nešto.
/agree= Citat =:
Izvorno postao Aral
Prezakon film. Također, svakako čekirati odlično odrađenu eng. dubbed verziju... Ako zbog ničeg, onda zbog Picarda. :)
OMFG :rotfl: Sad sam slučajno išao chekirat Detroit Metal City mangu, i prva rečenica u prvom chapteru glasi:
Yesterday I raped my mom! Tomorrow I'm gonna carve up my dad
Krepo sam xD Već neko vrijeme odgađam čitanje mange, možda bi mogao počet.
edit:
Every woman I see is a slave to me..When I wanna do it I just slit their fucking throats...
Ahahaha, ovo čitam ziher, pogotovo sad kad vidim da je lik koji piše tekstove neki zbunjola :rotfl:
edit2: Lol, ima i OVA od 12 epizoda...nabavljam.
death note je isto dobro napravljen. ^^= Citat =:
Izvorno postao Raz
nego, vratio se ja sa lana..vrijeme je da zavrsim sa uminekom :P
Dok završiš ima da nabaviš Vizual Novelu pa da zajedno igramo i diskutiramo. :P
Inače pogledao Steam Boy, odličan film. Da ima malo više character developementa (što kod glavnih likova, što kod sporednih i njihovih motiva) i da junaci priče nisu toliko tipični za takav avanturistički žanr bi bilo savršeno. Ovako... 9/10
Morat ću ga još koji puta pogledat, što jer je odličan, što jer nisam sve scene uspio polovit. :)
= Citat =:
Izvorno postao Aral
:)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Iako, prije prebolesno nego predivno, ali svakako rofl... Ja sam se odvalio. ^^
Inače, izašao je novi/stari moe moe kyun chapter K-On! mange u ful koloru... Damn, kad će više druga sezona... ^^
Izuzev toga, opet malo čekiram anime merch... Dance in the Vampire Bund i Sora no Woto imaju zgodnih stvari...
Bilo bi fora nabaviti nešto od toga, još da nije toliko overpriced...
Koji ručnik :rotfl: Da, DMC je baš sick...i smiješan :rotfl:
Heh, zanimljivo mi je kako naprave ove covere za dakimure sa svakim anime likom u istoj pozi. :)
Inače... wtf. :rotfl: :pray:
(moguć spoiler od school days ^^)
@PR3DAT0R: Sad sam se sjetio, ako nisi pogledaj Sky Girls :)
Will do!
... Worms? :)
Šteta što će se izgleda uskoro [gg]Ssubs ekipa opet raziđi na neko vrijeme, dosta sam animea pogledao baš sa njihovim subsima. :(
Nego malo sam se prisjećao Genshikena ovih dana, jedan od rijetkih animea koji otakue razmatra sa kao ozbiljne strane. Naravno, to ne znači da nije urnebesan.
Wow, zgodne čarapice.= Citat =:
Dance in the Vampire Bund Mina School Uniform T-Shirt Mix Gray
In other news, dovršio sam DMC.
Šteta, oni su mi jedni od fav subbera :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Naruto chapter je vani, isto kao i Bleach. One Piecea nema ovaj tjedan.
edit: Zadnja strana Naruta...goosebumps :pray: Ak bude sve ok ovo će bit jedan od najepic fajtova ikad, Sasuke vs. Naruto u sage modu.
edit2: Kirsten Dunst "pukla" na ulicama TokyjaS- lolčina.
Nova Lady Gaga... zakon. W3DR4N će biti oduševljen.
Enivej, druga epizoda Kananagatari je bila mnogo bolja od prve. Interakcija između likova i razgovori su bili mnogo kvalitetniji (čak i oni sasvim random koji ne pridonose ničemu), a nije mi smetao ni razgovor usred borbe pošto je bio dobro usklađen i smislen, za razliku od onog dosadnog iz prve epizode. Doduše, mačevanje rukama i same bitke su mi još uvijek pomalo apsurdne, no dobro. ;[
Gledam Azumanga Daioh. Blesavo i u stilu Lucky Star, samo s više plota. Lajkam.
OP ulazi u kategoriju "toliko loše da je dobro".
Sad tek gledaš. :(
Majke mi, ja ću neke od vas stvarno morati prestati smatrati ozbiljnima anime fanovima dok ne predočite životopis. :eyebrows:
Seitokai no Ichizon, check it out. I jel se isplati gledat Valkyriu?
Meni je bio dobar, ali je dosta predvidljiv i predkraj postane prilično klišejan. Vrijedi ga čekirat barem zbog WW2 settinga koji nije previše puta viđen u anime-u.
A majke ti, lol :rotfl: Već sam mislio da će pjevat na japanskom.
"I think i'm turning japanese...I really think so" :pray:
Može li mi netko dati link za download Naruto episoda, ne Shippuden nego one prve, na Narutocentral su nestale.. :(
Imaš PP. ^^
Inače, neznam jesam li to samo ja ali ova Kirsten mi ima katastrofa glas. :(
A nego kaj si očekivao? :eyebrows:
Nešto keči... što ustvari i bi bilo, da nema njenog glasa. :)
Hm, mogao bi danas konačno završit Elfen Lied. Izgleda da su konačno krenuli sa prošlošću meni jedinog zanimljivog lika u cjeloj stvari... Lucy.
Ja se ne smatram ozbiljnim anime fanom. :eyebrows:= Citat =:
I majkemi, htjedoh gledati prošlo ljeto kod bake, ali subsi su bili sjebani pa sam odustao. :)
Našao sam najbolju reklamu za šampon IKAD. (ne, nije random spam... napravljena je u obliku short anime. :) )
Izašao je novi Eden of the East!!! ... trailer za drugi film.S:[
Zna možda tko kada će dvd verzija pvog filma izaći? Postajem pomalo nestrpljiv. :(
edit: ali je zato nova epizoda Bakemonogatari izašla. :)
Jel ima negdje kod nas da se odrzavaju cosplay okupljanja. :D= Citat =:
Izvorno postao olio
Take it away! :)
Inače, dobar je bio Bakemonogatari iako je u biti ova epizoda bila ~nya fest za fetišiste.
Pošto čitam Pluto i oduševljen sam njime, nakon njega počinjem sa sljedećom Urasawinom genijalnošću... primjerice Monsterom.
...gledat dotičan anime ili čitat mangu, pitanje je sad?
Ne sjecam se da je predo spominjao da gleda Bakatemonogari.= Citat =:
Nego, imam 5cm/s , sad jos na nadem ~2 sata u komadu da odgledam.
još dva dana do novog op chaptera :D
http://community.livejournal.com/bleachness/446299.html
zanimljivo... Koliko glup moras biti da mislis da nitko nece skuziti. :)
Fak... nova epka FMA Brotherhood je vani, ali zbog nedavnih potresa je preko 1/3 ekrana zaljepljena karta japana koja upozorava na tsunami.
glavno da oda preživi... ostali mogu krepati, zaboli me za njih