nemogu
za lvlanje uzmi warlocka koji ni kasnije nije los
Printable View
nemogu
za lvlanje uzmi warlocka koji ni kasnije nije los
Imam problem kod instalacije, dođe mi do 98% i izbaci neki error da nije uspio rename nekog fajla, i poništi instalaciju. Ako treba SS stavim ga. Još ako neko misli da je igra "gusarska", vrlo rado priložim slike svog battle chesta. ^^
Probaj guglat error, mozda pomogne, il stavi ode tocno koji error, nisi bas puno rekao, bar me meni mozda neko drugi zna :)
Probaj sa "Run as Administrator" pokrenuti instalaciju.
Ako neće, pogledaj tu.
http://us.blizzard.com/support/article. ... oryId=2670
Hvala Arby, uspio sam ! :D
Sad mi treba nema stranica gdje mogu manualno skinuti patcheve, onaj njihov downloader me zajebaje. :(
Od 3.0.1 verzije do ove zadnje.
LinkEX hvala, i još samo koji build za warlocka je dobar?
Ne moras nuzno warlocka igrat, na char creating screenu malo pogledas, procitas o klasama i izaberes ono sto ti se najvise svidi - to je najbolji nacin za pocetak wowa... ili procitaj tu malo http://www.wowwiki.com/Class= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Lock svakako nije los izbor, meni je lock main pa ti mogu pisati samo hvalospjeve samo cu ti napomenuti da je warlock jedna od dvije klase koja ce biti revampana u cataclysmu
Huntard ti je brži za lvliranje.
Polako sa buildovima (svaka klasa ima svoju zasebnu temu ovdje tako da možeš tamo preusmjeriti pitanja) dok ne pohvataš sve konce u igri.
Specifični buildovi su ti ionako korisni jedino za raidove i žešći PvP, sve ostalo možeš nekim zdravim razumom složiti ovisno o svom stilu.
Iskreno, ne bi preporučio ni locka ni huntera kao prvu klasu. Dobar stari paladin je odličan za to.
Doduše, moja prva klasa bio je rogue... kasnije hunt pa mage, pa pally, dk pa sad šaman...
Nemoj birati prvu klasu po principu "Koja je klasa najjača?!" jer je svaka klasa jaka u nečemu.
Ako voliš biti neka mrcina i glavna faca u raidu koja se prva slijeće na bossa od par milijuna healthi, napraviš warriora, paladina ili druida i pripremiš se na gubljenje puno živaca i učenje taktika napamet koje ne bi trebao baš tako sjajno znati ako si dps.
(ako ćeš tako početi, preporučam da prvo budeš npr. damage dealer i kasnije kad pohvataš igru se prebaciš na tankanje, uvijek ima vremena iako je naravno najbolje početi tankati već od lvla 15 ako nisi retard i imaš volju).
Ako voliš bit neka fragilna picka koja roka masivne kolicine damagea i koju je nemoguće pogodit, ali kad se omakne pada iz par udaraca, napraviš roguea.
Da ne bi bilo zabune, lvl 80 su mi rogue, druid i warrior.
Ako voliš živcirat ekipu smrzavanjem, ledenim pokrovima ili pak raditi da umru u monstruoznim explozijama, napraviš magea,
ako voliš plašit ekipu da trče okolo izbezumljeni i gube kontrolu nad likom, napraviš warlocka, i tako dalje sve do npr. priesta kojeg svi vole kad ih nahila i huntera koji može nabrijavat i kontrolirat peta i roka iz daljine s lukom/puškicom.
U WoWu uopće ne pali ono - napravit ću paladina jer su prejaki.
I bili su prejaki ali su ih tolko nerfali da su sad normalna klasa.
Naprimjer, možeš napraviti druida ili paladina, pa se uvijek možeš prebaciti s dpsanja na tankanje, s tankanja na hilanje, s hilanja na dpsanje i tako to.
Jest da je s druidom za popizdit dok se levelaš pa ti nebi preporučio da ti ne dosadi, ali kasnije je stvarno super.
Nesmiješ znači klasu birati po tome kolko je jaka, nego jednostavno kakav ti stil igranja više odgovara, s kojim se likom možeš povezati i koliko si vremena spreman potrošiti na čitanje taktika za bosseve.
Možda si ti ratnik, čarobnjak, svećenik, neznamo mi...
Evo kratki popis klasa i što koja radi:
Druid - caster damage, physical (melee) damage, healer, tank (može sve, ali u nekim stvarima je ipak neznatno slabiji, npr. nije to neka velika razlika, ali nećeš biti tako dobar caster dps kao mage, tako dobar tank kao warrior, itd. - znam da će se sad javit ekipa "E JA SAM IMO VEĆI DPS OD MAGEA" ali to je princip po kojem je klasa zamišljena, i nije neki veliki hendikep)
Death Knight - damage, tank (bolji je tank za bosseve sa puno spellova), počinje na lvlu 55 i da bi ga napravio trebaš imat lika lvl 55 ili više
Mage - damage
Priest - damage, heal
Warrior - tank, damage
Warlock - damage
Hunter - damage, ima peta
Rogue - damage
Paladin - damage, tank, heal
Shaman - damage, heal
I da, pobogu, nemoj uzet klasu samo zato jer se brzo levela, jer kad dođeš do 80 ako ti je klasa glupa, to što si se ti brzo izlevelao ti ništa ne znači.
LinkEX, dižem ti spomenik. :D
Uzeo bih paladina, al svi mi prijatelji horda, a Blood Elfovi su mi previše feminizirani. Vjerojatno budem Orc Warrior ili Undead Rouge/Mage/Warlock. :D
Budi Orc Warlock i budi jedinstven. Undead lockova i roga ima k'o u priči. :)
@LinkEX:
Moj argument za Paladina je taj da je odlična klasa za učenje i početnika. Plate armor, healing, solidan DPS, survivability do krova, itd.
Ako zagusti (za*eb u PvE-u ili nešto) najlakše ćeš preživjeti kao Paladin.
lvlanje s paladinom je OP, bas zbog survivabilityja... lock i huntard su jednaki (s tim da huntera lvlam vec 4 godine koliko je uzasno dosadan) lagani za lvlanje, ali ja bih mu najradije preporucio da procita o klasama i odabere ono sto mu se najvise svida, nismo li tako si mi poceli?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ma igraj sto ti se svidja, razlika u lvlanju je mala, a sad je i lfd tu tak da ono prelagano je bilo koju klasu, shaman i priest su recimo monotoni uzas do 40lvla, ali zato su na 80 ftw, ali iopet ni nijh nije tolika tlaka dignit kao sto je nekad bilo, sad mos lvlat ka hiler prakticki jednako brzo ka i dps.
I nemoj biti orc, budi troll, ni vazno koja klasa :) .
Ono za paladina je bio samo primjer, nekad kad bi vidio paladina u PvPu bi se jednostavno okrenuo i otišao, ali sad su normalna klasa, ne kažem da su loši, samo su normalniji.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
A primjer je bio tu da vizualiziram činjenicu da se klasa ne bi trebala birati kao FotM jer je baš poslije tog patcha jaka, nego bi se trebala birati po stilu igre koji voliš.
I nemoj se žuriti kod odabira imena, kose, boje kože itd. pod izlikom da te boli briga za to, jer ćeš u tog lika na sredini ekrana buljiti mnogo sati i zato se potrudi da ti ne bude žao kasnije zbog bilo čega.
Aj sad idem na more, sretno!
Slažem se za trolla :D
Dok god je Horde neću ga flejmat :)
E zuper, uzimam trolla ili orca. Hvala ljudovi. :D
Najlaksa klasa za lvlanje je Beastmaster hunter i aspect of viper 8)
samo bih dodao da se i rogovi sad mogu hilat :P a nije FA
Yep.= Citat =:
Izvorno postao bango
Istovremeno, gledanje trave kako raste je vjerojatno zabavnije od levelanja BM huntera :|
Je, ali zahtjeva od početnika u WoW-u da nauči managati peta i lika istovremeno. Mi smo svi pro pa nam je lako, jel'te. :)
Iskreno mislim da bi lock mogao postati još veći kandidati za tu poziciju sad kad mu naštimaju shardse u Cati (ne treba farmati više, jej).
Idi marksman i rugaj se tankovima po low lvl dungeonima koji ne mogu aggro držati na jednom Aimed Shotu ili Volleyju (vidio sam samo jednog warr tenka kod kojeg nisam pullao na sebe nešto usred volleya) :D
Ne zove se džaba klasa huntard, kad ljudi idu okolo po instancama i sprdaju druge...
Nitko tu ne sprda nikoga, sam pojam "huntard" je došao u postojanje zbog nesposobnih hunter igrača. :)
"I R go melee now, growl on mah pet."
jel netko dobio beta invajt?