I gdje je problem?
Printable View
I gdje je problem?
U tome što izdaju ekspanzije kao nove igre, priča je užas i čak su i borbu usrali.
^ QFT
Pa kad si ga s tipkovnicom igrao.
Upravo vidio da je Dragon Age Origins Ultimate na 75% sniženja, još cca 2 sata (Steam). Razmišljam da li da kupim, 7.5€Sje, imam ga na wishlisti, ali nekako mi se ne igra po 4. put :D
Isplati se.
Ja ulupao u to cca 100 sati.
Ma zato baš nebi uzeo, ja ko sivonja navalim na takvu igru i 100 sati riješim u 2 tjedna :( Evo King's Bounty sad, oba nastavka su mi trajala oko 140 sati, a prešao sam ih kroz brijem nepuna 3 tjedna :D
Dobro, meni je trebalo mjesec dana, al to samo zato jer kasnim sa završavanjem studija jedno dvije godine :D
Al ono, perspektiva kristalno jasna :D
Ma kupio, kad tad ću to odigrati, vjerojatno prije nego poslije.
I ne brini oko studija, jebo studenta koji da sve u roku, all work and no fun...
Žao mi je kaj DA2 nema na Steamu, ne volim te polu kolekcije igara (Mass Effect isto)...
Bit ce i DA2 iduci mjesec
http://steamcommunity.com/app/99809/
I igra je 1,79 eura za Ruse, bez region locka
Ajde, super, volio bi imati čitav bundle. Je da je DA2 masu lošiji od DAO, ali obdje igre su na kraju vgg.
PS: Ako ruska ima ENG jezik i ako nije ukradena kao Dead Island, buš mi nabavio preko svojih veza :D
ENG jezik i bez region locka al fora je sto oni nemaju Ultimate verziju, tak da je to cijena za regularni DA i Awakening
Hmm, Awakeining je dio Originsa, meni treba dvojka. Mada da, mislim da i dvojka ima milijun DLC-a bez kojih nije to to...
Akcija na Origin-u,50% OFF
http://store.origin.com/store/eaemea/en ... 013_en_IE/
Da li mozda neko ima Origin promo code da mu ne treba? Volio bih si uzeti Premium,ali mi je jos uvijek preskup...
jel mi može netko tko je naručivao na zavvi-ju reći kolko treba do pošiljka stigne..jel točno ono estimated delivery?
2 tjedna je neka srednja vrijednost.
Poslali su mi sa zavvi-a 17.04. Fire Emblem: Awakening, stigao mi je 29.04. Sporiji od ostalih trgovina, al bar je postarina besplatna.
I meni je svaki put stiglo sve što sam naručio.
Mom frendu jednom nije pa su mu vratili novce.
Cijene niske, poštarina besplatna, po meni najbolja trgovina za igre.
Base je drugi.
Nego carina će mi lupiti samo PDV na cijenu pošiljke, nema nekih dodatnih trošarina i sl.? (riječ je o slušalicama)
Ovisi kolko koštaju i kolko je velik paket.
Na igre do 250kn ne lupaju niti PDV, iako bi kao trebali.
30 funti = 270 kn
ma i sa PDV-om ispadne 200kn jeftinije nego kod nas
Jesi naglasio selleru da napiše na njih da su 'informatička oprema'? :D
Jel mi može netko jeftino nabaviti Jade Empire Steam key?
To smeće nitko normalan ne želi u purchase historyju.
To je zakon igra.
Imam to već neko vrijeme ali nikako zaigrat.
Btw Veki pitaj Xarabasa, on ima svoje izvore.
ha? zašto bi to trebao naglasiti?= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
Samo PDV na to ide, 0% carine.
gledao carinske stope..za slušalice piše 0%, pa sad inf oprema ili ne trebalo bi biti svejedno...