Suosjecam se sa tobom. Jako :(= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Printable View
Suosjecam se sa tobom. Jako :(= Citat =:
Nadam se da nisu navrla sjećanja zbog moje teme...= Citat =:
Tvoja tema definitivno nije pomogla...
Ljudi 7 mjeseci je fakat puno, bez obitelji i prijatelja :(
Znam, nikako ti ne bih bio u koži. To je primarni razlog zašto se nikad ne planiram odselit u drugu državu...
Mah, cvrst sam ja momak, al stara me razjebe dok mi krene plakat preko telefona...
pa nije pametno nikakvom ventilatoru približavati ruku dok je upaljen= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Preko Googlanja natpisa s majice koju sam pred koji dan vidio, došao sam do web comica za koji nikad nisam čuo. :)
Spoznao sam puno stvari koje mi se nedaju sada piskarati... :)
Spoznao sam da Sick gleda Happy Tree Friendse :pray:
Umalo sam dobio 5 iz engleskog da nisam zajebao za past simple od glagola come.
Jebemu, zasto bas taj glagol.
Lol, to nisi znao :S
Znao sam, ali sam se smijao dok sam pokusavao odgovoriti pa me je pogresno razumjela proesorica.
A zašto se smiješ na satu?
Očito nisi podučen kulturi :P
Spoznao sam da je HRT počeo emitirati It's always sunny in Philadelphia, prva epizoda je bila dosta dobra, mogao bih početi pratiti ovo, osim toga spoznao sam da je današnja epizoda Simpsona zakon :D
koju je psovku onaj u simpsonima izreko?onaj voditelj
Ne znam, znam da je kraj najjači xD
Ja ni ne znam prema imenu glagolskog vremena formirati riječ ili izraz. Niti ne znam šta koje vrijeme znači, samo govorim po sluhu.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
I ja.
Amo reć da mi to prirodno ide.
I teško i je objasnit ta pravila, jer to mi je kao da me netko pita da mu objasnim pravila za vremena u hrvatskom jeziku.Što da mu ja onda kažem?
Al eto, potrudim se nekako.
Kad smo već kod engleskog...
Dobio sam 5 iz kontrolnoga ali svejedno sam došao pisati ispravak :D
Samo nas 6 je dobilo pozitivnu ocjenu, a nas dvoje 5 :(
Come, came, come.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nakon dosta vremena na internetu se jednostavno odmah poveze sa izrazom "I came."
Too much internetz ^^
Da, zato što se izraz 'I came' upotrebljava samo na internetu.
Ne. Ali nakon svih onih silnih memea tesko je ne sjetiti se toga.
U nas kad bi se netko na to nasmijao(a 90% razreda bi) profesorica nebi ni skužila o čemu se radi, samo bi tupo buljila u nas, nadrogirana žaba, hah...
Da sutra bježim s fizike. Aje, bar nisam sam. Bit će nas još par.
Kontrolni. :D
Skontala je ona ako nije baš totalno glupa. Puno vjerovatnije je da se pravila da ne kuži...= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Koja budala ahaha, pa tko još ne prati internet memeove.
Da, 'I came' se može vidjeti samo u/na/o/po/pri/prema internet memovima i nitko tko nije vidio internet memove ne zna šta znači 'I came' i zato mu nije smješno ili glupo(kao meni).
vjeruj mi, moja prof iz eng je puno gluplja! Kad nesto krivo napise (a to napravi 10 puta na satu) tvrdi da je to tocno napisala, i onda ja potrazim tu rijec u knjizi ili rijecniku, ona pocne gledat u stol i nista ne govori. I tako kad je desetak puta na jednom satu ispravimo ona se pocne derat IM NOT A SUPER WOMAN! :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Pa nemos mi to radit, nezna engleski, a predaje ga... trebali su je davno otpustit! stara kuuva :hangin:
i jos nasoj generaciji oce napakostit i bas ce otic u mirovinu kad mi zavrsimo s njom... :(
i jos mi dala ove godine 3 jedinice iz zalaganja (koje je upisala u znanje), a iz testa samo 5ice imam... :(
Upravo sam pročitao kompletnu arhivu web comica Cheer Up, Emo Kid. Ima fora stvari. :)
http://www.imagesforme.com/upload/afada5d1.png
Inače engleski ima dualan način pisanja nekih riječi ovisno o području i to su uglavnom ou-o slogovi...= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95