Da ga zna igrat bi bilo drukcije. Isto vrijedi i za nogomet.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Printable View
Da ga zna igrat bi bilo drukcije. Isto vrijedi i za nogomet.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Zašto bi itko volio nogomet? Da znaš mlatiti onom stvari o štok od vrata bi li i to volio ili analogija jednostavno ne štima?<.<= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
SW: TFU 2, Deathspank, Fallout 3
Stalker,totalno sam se uziveo u atmosferu igre,brojim svaki metak i svaki lek. :) (naleteo sam na svog prvog Snorka. :( ,nije lako..)
Koji dio igraš?
Original,nemam dovoljno dobar pc za ostale stalkere :) .(konacno sam pronasao stalker suit.)~Imam pitanje,Duty VS Freedom?
Preporucio bih ti duty. Precesto su freedomovci pucali na mene makar nisam nista lose napravio.
Freedom ima najbolja oružja i opremu, Duty kontrolira važne točke kasnije u igri. Ja sam se priklonio Freedomu, tako i tako kasnije skoro nikad nisam nailazio na Dutyevce, osim misije u Pripyatu.
hmh..life of a loner it is. :) Mislim da cu prvo pokusati da budem loner,i da sto manje imam kontakta sa grupama u zoni,a kasnije cu krenuti game u kome cu biti clan duty-a/freedoma.
Reci prvo na kojem si djelu igre :D
Agroprom.(dosta sam lutao doduse,prvo sam odigrao gomilu side-questova,onak,da bi se barem malo uvezbao.
Ipak se nemoj uclanjivat ni u jedan klan za prvi prolaz, kad dođe vrjeme odradi sve misije za znanstvenike i miran si do kraja igre.
Kao sto rekao...njub ^^= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
NBA 2k11, počeo sezonu s Miamijem, trenutno sam na 2-5 :( treba pohvatat sve kontrole i poteze kojih ima zbilja puno i ni trećinu vjerojatno neću naučit ^^
Ja sam igrao prvo kao Duty, pa Freedom, pa Loner. Nekako mi je Loner bio super zanimljiv pošto si sa svima dobar, osim banditima, tako da ti je sve otvoreno. Ali da, Duty je jeben pošto kontrolira Bar, po meni najvažniju lokaciju u igri, a i nekako su mi zanimljiviji od Freedoma. Dok je u CS-u obrnuto, Duty su uštogljene kretenčuge, a Freedom je zakon!= Citat =:
Izvorno postao Forengner
PS: Preporuka je da igraš uvijek na MAX težini ovu igru, tako da dobiješ što bolji survival doživljaj... I mislim da vanila igra nema sistem gladi i pospanosti, tako da ako ne igraš sa modovima, kroz drugi prelazi si priušti modove koji još dodatno boostaju atmosferu u igri sa takvim "sitnicama".
ne igram nista.
overlord
:thumbs2: Probaj dvojku.= Citat =:
Izvorno postao dino032
Evo na Dragon Age-u sam napokon prošao Lost in Dream quest.. Sada je igra opet ona stara, dobra, zanimljiva i zabavna :thumbs2:
Uz to igram i MK Deception te namjeravam igrati The Witchera.
Commandos 2, evo dosao do treće misije, lagana živcirancija, uživam ko mala beba. Atmosfera me iznenađuje, a bogami i neki jeftini trikovi koje možeš iskorištavat u svim igrama ovog tipa. Igra je i dan danas prekrasna...
No shit, igrao sam jedinicu, sakriješ se iza kamiona, derneš pištoljem a švabe polete iza kamiona dok si ti već iza njih u suprotnom smjeru ili možda Sapper stavio medveđu zamku :pray:= Citat =:
Izvorno postao Feanor
So many possibilites :)
Kutija cigara, otrovno vino i ronilac sa bacajućim nožem, yup odma oduzmem nož green bereti i dam roniocu da ima dva, ocistim 3 svabe u prostoriji bez problema....
probaj desperadose 1. Sve isto, al na divljem zapadu.
Prošao dvaput i Robina Hooda, al on je prelagan :(= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Slicna igra je Hammer and Sickle,iako ti je ne preporucujem,naime,zlobno je teska u nekim delovima,mnogo bolji izbor od nje je Silent Storm,isto team based strateska akcija.
Igra koja se zove 'Srp i Cekic' zasluzuje da je se barem isproba, :pray:= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Turn based team akcija,ti si sovjetski spijun u Zapadnoj Nemackoj,boris se protiv nekih nacista/paravojnih ludaka itd,imas svoj tim,mnostvo oruzja iz tog perioda,zanimljive NPC-ove,dosta lokacija,ali problem je sto je igra zaista teska,(ako ne igras na easy naravno).
Ali ja ti preporucujem Silent Storm,koji ima i blagu dozu sci-fi-a + mozes igrati i kao Nemac,sto je svakako drugacije.
~slicne komandosima 2 su jos KFC i Chicago 1930.(iako ne mogu da garantujem za njihov kvalitet :) )
Upravo završio s diablom.
Fallout New Vegas
Osjeti se napredak u odnosu na Fallout 3.
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat... 8)