CoD4, COD6?
Printable View
CoD4, COD6?
Bad Comany 2
Tražim bilo koju igru da je žanr: bodybuilding, al ne neka free flash igra nego po mogućnosti komercijalna (za pc ili xbox 360, svejedno)
GTA San Andreas.
Pročitaj još jednom moj post: žanr mora biti bodybuilding
Eto teme za igru koja doista nije potrebna.
Možeš tamo bildat... i još k tome i ubijat đede. Uostalom, brate, aj vani trčat.= Citat =:
Izvorno postao Peyo
BTW. Tražim svemirsku simulaciju tipa Spore:Space Stage. Znači da nikad nema kraja ni cilja igri (osim povećat kraljestvo), obavljaju se neke zanimljive misije... a opet da vaše kraljestvo mogu napadati alieni i sl. Čak nemora biti u svemiru, samo da je igra beskonačna i da je jedini cilj zauzet što veći teritorij.
Sins of a Solar Empire.
Izgleda mi OK, no želim nešto di se opet sve ne vrti oko borbe, nego i diplomacije.
Nema ti baš diplomacije u strategijama posebno space RTSovima moraš čekat da izaše Galaxies: Total War. Jedino možda Galactic Civilizations 2.
Ima Spore, ali ipak želim nešto malo naprednije.
dali netko mozda zna igru, starija je pa sigurno 5 i vise godina... vozis avion ali one starije ko iz drugog svjetskog rata a opet imas kao i neke dodatke tipa da na kratko pojuris i takve stvari... na avion mozes stavljati raznu municiju i rakete al ovisi o tezini koliku mozes ponest... naravno moze se mjenjat boja aviona, brzina nadogradjivat i ostalo... prva je misija da se mora unistiti neki most da vojnici,tenkovi.. nemogu proc !!!
tu igru trazim jako dugo ali nemam uspjeha ! pa ako je netko igrao ili cuo nesto slicno ovome neka se javi !!!
HVALA
Nek neko preporući igru nešto tipa NFS ili TDU.Baš mi se igra neka trkaća,a sve nfs-ove,grid i drtove sam prešao...Igra može bit i starija ne treba bit sad ono 09 ili 08 godina...
Flatout 2 (ili Flatout 2: Ultimate Carnage ako želiš istu igru sa malo boljom grafikom) i Burnout Paradise. Ako želiš malo žešću simulaciju, onda pak probaj Richard Burns Rally.= Citat =:
Izvorno postao red-bull911
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Igrao sam oba flat outa i burnout. Nešto drugo?
[quote=red-bull911]= Citat =:
Izvorno postao Raz
Igrao sam oba flat outa i burnout. Nešto drugo?[/quote:eahfzlks]
Trackmania? (neznam sad točno koja je najnovija... United Forever, mislim)
hahahha i to sam odigrao.Ja mislim da u tom žanru nema igre koju nisam igrao :rotfl:
Neznam... Fuel? :)
Probaj i Pure ako želiš nešto sa quadovima...
I Pure i Fuel sam igrao.There´s no hope... :hangin:
xD
Hm... GTR 2? (isto je više simulacija, kao i gore navedeni Richard Burns Rally).
Evo jedna koju nisam igrao :shock: .ej Raz tnx
Ajde, barem nešto. Np. :)
Mislim stvarno ko da ja to neznam da se može u SA bildat i ostale stvari prošao sam ga 3 puta. Uostalom brate, ja sam tražio od forumaša igru, al ne sigurno tvoj savjet da idem trčat i te spike. Uostalom ja se bavim u real life bodybuildingom već 15 mjeseci i ne trčim al zato vozim bicikl na dulje staze. P.S. Puno si mi pomagao u traženju igre, BRATE, nema šta :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
RedBull evo ti jedna ok igrica nekom se svidja nekom ne
Street Legal Race Redline
šta bi uopšte radio u bodybuilding igri? dizao tegove gore-dole?
Imaj na umu da je GTR2 hardcore simulacija, nikako arkada. A i RBR spada u taj segment...= Citat =:
Izvorno postao red-bull911
Tražim jednu igru, izašla je na PCP DVD-u jednom davno, sjećam se da je bila fantasy-card game. Zvala se Astral il tako nešto :|
Astral Masters.
Tražim neku igru tipa UFO Afterlight, po mogućnosti neku noviju. Dakle, da imam squad combat i osvajanje mape ( ne mora biti baš osvajanje, ali bilo bi poželjno).