Želim drugu sezonu Kannagi odmah, ne mogu mi ostavit onakav kraj. XD
Baš pogledao 43. epizodu Erin... :( :cry:
Printable View
Želim drugu sezonu Kannagi odmah, ne mogu mi ostavit onakav kraj. XD
Baš pogledao 43. epizodu Erin... :( :cry:
Umri tamo, ''kraj'' mange je deset puta gori. :(
Ne želim još čitat mangu, naročito ako će se uskoro skupit dovoljno chaptera da se produkcija animea nastavi. Nije mi jednako zanimljivo gledat dok znam šta će se desit, posebice kod tako vjerne adaptacije kao Kannagi.
Meh, bilo je rečeno prije gotovo godinu dana da se autorica ''oporavila od bolesti'' i manga samo što se ne nastavi, pa još nije. Materijala za drugu sezonu animea ima, ali hoće li ikada biti iskorišten, pitanje je... Uglavnom, iako bih to volio, vrlo sam skeptičan.
Inače, lul, nisam znao za ovo [klik].
EDIT: Also, this: Higashi no Eden Movies Delayed & Extended
Uff, već si me uplašio da su prvi film odgodili. Za dva dana znači izlazi, jedva čekam. :)
Našao izvor onog anime gifa... Girls Bravo: Second Season
Vani je novi chapter One Piece mange. Sad se čeka samo Naruto, ako će ga uopće bit ovaj tjedan ^^
Možda haruhi jest kuja, ali:
S :pray: :pray: :pray:
Gledajte ovo:
:pray:
Umro sam na dijelu sa navijačicama kada se Kyon facepalma :rotfl:
Baš pogledao 5 epizodu Cowboy Bebop, kako genijalna atmosfera sa dijelom u crkvi, ne mogu vjerovat :shock:
Nova epizoda Naruta je vani, Sasuke vs. Itachi :pray:
Ekipa, jedno pitanje! Ako mi može netko reći kako ide kronološki raspored Naruto-a! Zasad sam nabavi onih prvih 220 epizoda i pri kraju sam s gledanjem, pa me zanima što dalje da gledam!
Naruto Shippuden
Da, to je sad kaj trenutno traje, danas je upravo izašla 137. epizoda. Upravo je pogledao, jednom riječju epic :pray: Sav sam se bio naježio :o
Skida se trenutno :D
Pogledao neki dan Spirited Away i danas Castle in the Sky. Predivni filmovi. Malo mi se više svidio Spirited Away, nekako ljepši artwork i originalniju priču mi ima. Ali oba filma su stvarno odlična, preporučam!
Da, gledao jedan i drugi, ludo.
Inače, napravio sam mali zaokret i prešao na Basquash, jedan od ljepše napraljenih animea u zadnje vrijeme.
Moj 4000. post ^^
Congratz Aral, a sad se bacam na Šipuden :D
One Piece: Strong World
Ono, ak u isto vrijeme moze izlaziti originalna manga i ovo, zas nije isti slucaj u animeu :X
E kad smo kod toga, kad dolazi film? Sad negdje uskoro ako se ne varam...= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Jedva cekam sljedeci tjedan :D
EDIT: jel netko mozda zna oko koje epizode u animeu asuma umre? Odlucio sam pogledat epizode naruta, a ne znam gdje sam stao.
December 12 u kinima ak se nevaram... znaci dok dodje na dvdu i dok ga subaju, cca godinu dana cemo cekat :p= Citat =:
Izvorno postao Aral
Asuma umire oko 80. epizode
Well, izgleda da je objavljena lista animea za prvi kvartal 2010.
Samo 16 naslova, loše. Zasad planiram gledati nabrijani i krvavi loli vampire anime Dance in the Vampire BundSi eventualno moe/comedy pantsu anime, Chu-Bra!!SO ostalim novim stvarima baš i neznam previše, tako da ću još vidjeti...
Inače...
Dajem virtualni cookie onome tko [hopefully]Sna Internetovima nađe sliku Hrvatske iz ove knjige. :)
Fala Issu, konačno novi Cobra izlazi.
Hidamari Sketch bi isto mogao gledati, prethodnik je bio apstraktan, ali opet dobar slice-of-life... i da, ima moe materijala ako vas to pali. :)
Okami Kakushi
Dance in the Vampire Bund
Sora no Woto
Durarara!!
KatanagatariS(zbog dizajna)
... ovo provjeravam, ostalo me ne privlači. Eventualno još Cobru ako u međuvremenu pogledam prequel.
Btw, Seikon no Qwaser... :rotfl: :pray:
= Citat =:
In St. Mikhailov Academy, Oribe Mafuyu meets a silver haired boy called Alexander. He is a Qwaser, a being who can manipulate iron and draws his power from breast milk.
A mystery surrounding an icon tranforms the academy into a setting for conflict between the various Qwasers
Hm, tek sad sam pročitao synopsis za te animeje, nije mi se dalo tražiti prije. :)
Ovaj Okami Kakushi izgleda zanimljivo, ostali meh, tek ako uhvatim viška vremena između ''pametnijih'' stvari, ali teško. Vidjeti ću kakvi budu dojmovi vas ostalih. :P
DitVB synopsis sam vidio i ranije, hah, zvuči blesavo. ;(
... Hopefully će akcija biti kul...
Qwaser je rofl. :)
Ane, automatski sam se sjetio onoga animea sa limenkama koji je Arby spomenuo :rotfl:
Okami Kakushi izgleda od svega najzanimljivije, uz to je od direktora Higurashi i Umineko serijala.
Hah, meni je prvo na pamet pao Amaenaide yo!S :)
Inače, rofl na komentare s MAL-a:
:)= Citat =:
Izvorno postao canephalanx
EDIT: Evo i trailer, ako nekog zanima:
Hm...
EDIT 2: To Aru Majutsu no Index MAD. :rotfl: :pray:
Pročitao zadnja 4 volumea Welcome to the NHK, odlično, malo me kraj razočarao, točnije nije bio ono što sam očekivao ali sve je super, i još ima anime, to mi je za slijedeći mjesec :D
Koje smeće...
Pa ono, NHK nije za svakog ^^ Pogledao sam tek polovicu anime i moram priznat da nije baš olako za prožvakat. Al nije da mi se ne sviđa.
Anime nisam još gledao ali manga je po meni odlična, opisuje jednog lika kako polako tone u ludilo, uz tonu provala i situacija