A jbt, post mi izgleda ko da sam ga na gljivama pisao. Nek ostane tako da se imam čemu smijat xD
Printable View
A jbt, post mi izgleda ko da sam ga na gljivama pisao. Nek ostane tako da se imam čemu smijat xD
Azija. Plače mi se kad vidim modre kosice, tako da ne. Svi govore da je predobar, ali neću namjerno. Azija.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Graphic whore. Zapravo, dizajn whore... nešto. :<
Nop nop. Ako me za išta boli racku, to je za grafiku. I opet, ako išta mrzim, to je azijski RPG. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Raz
Tražim neku igru kao Crusader Kings, ne EU, ne Victoria, Crusader Kings.
A azijski RPG vjerojatno mrziš zbog anime dizajna, velikih očiju i ljubičaste kose što nas opet dovodi do mojeg zaključka.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Neznam, nisam igrao Crusader Kings, ali probaj ovo:= Citat =:
Izvorno postao hrčak
http://www.gamespot.com/pc/strategy/kni ... eview.html
Ja bih rađe krenuo od gameplaya, ali da, u pravu si. Dizajn. Iako ne u pravilu anime, jer postoje ovi drugi non-anime novi azijci. Svejedno su loši.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Imam već, jebena igra.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Oh, a ja sam mislio da gameplay, priča i svi ostali elementi obično variraju od igre do igre... >_>= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Nisam igrao Chrono Cross, no ako W3DR4N koji ne voli jRPG igre obožava ovu, onda znaš koliko je dobra. No ok, tvoj izbor.
Opet tražim jednu staru, staru. Znači igra je Third Person shooter, mislim da je igra najsličnija Giants Citizen Kabutu, ali je starija dosta starija, isto ima jetpackova itd. itd. cudnih oruzja, polu otvorenih Level-a, čudnih rasa....
Nwm našo - Outwars (bokte koja igretina), bila ispred svog vremena dobrih 10 godina...
http://www.microsoft.com/games/outwa...ig_screen1.jpg
Ne mogu ih smisliti. Ipak, Chrono Cross je toliko prokleto dobar da jednostavno zaobilazi sav moj generirani hejt. Osim najboljeg soundtracka u bilo kojoj igri, koji je dolazio na tri audio cd-a, svaka pozadina je savršeno nacrtana, a ima ih više od tisuću kroz igru. Plus hrpa likova, tajni, easter eggova i drugog. Odigrao bar nekoliko puta.= Citat =:
Izvorno postao Raz
nije, najbolji je planescape torment= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
ok imam za vas poseban izazov
ovo ce mozda znati ekipa koja je 30+ jer je igra za dos ako se nevaram.. neznam ime igre al se sjecam gameplaya opcenito
dakle.
u igri posjedujes svoj vlastiti grad. kreces iz njega u osvajanje ostalih gradova. gradove mozes okupirati,opljackati ili opljackati i srusiti. mogu se trenirati zmajevi,jednorozi i jos neke stvari sad se nesjecam.. igru moze igrati vise igraca u isto vrijeme na istoj mapi.. nesto kao RPG u potezima.
ako se nevara igra je imala vise nastavaka.. oko 4. zadnji je cak za win 98 il nesto..
znam slabo u sjecanju da je u naslovu igre bilo ili dungeon, ili island ili dragon ili kingdom XD
znam da nisam od pomoci al igra je bila za DOS pa mozda to pomogne u potrazi...
EDIT
Nasao igru
WAR LORDS
@baldrick: S tim da su Planescape i Forgotten Realms zapravo jedan te isti. <3
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
ne seri, to nest ko jagged aliance, x-com i syndicate wars (nisam siguran za ovo), ono s action points-ima i turnovima??? to su mi bile zakon igre... x-com malo manje zbog gradnje baze i istrazivanja... syndicate wars jos na amigi ak se dobro sjecam, to mi je bila najbolja igra u ono vrijeme, a jagged sam moral kod frenda igrat, jer moj komp nije mogel pokrenut, lol...= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Zaigrao sam Shadow Watch.
Igra super izgleda, baš je stylish stripovska, i na prvi pogled se čini zanimljivo.
... Dok ne uđete u misiju. Nevjerojatno loše napravljen movement, morate micati svakog lika tile po tile, totalni promašaj. Treba 2 minute da se pređe jedna soba, strašno. Meni je ovo neigrivo. Kakva šteta. :(
Tražim japanske rpge za pc kao grandia , breath of fire ali da budu čim noviji dakle 2010 godine. I da nisu na japanskome . može i za psp.
The Last Remnant je jedno što mi pada na pamet.
Joj jebota za pc ima Jrpg-ova koliko i za konzole text based igara.
Trazim neki Rts za nabacit preko lana s ekipom.
-Command and Conquer Zero Hour
-Stronghold Crusader
-Warcraft i Starcraft
Odigrano.
Cijenim sve prijedloge.
BattleForge. Besplatan.= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Age of Mythology.= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Sate i sate sam potrošio bio na tu igru u LANu.
Hvala na prijedlozima.
Impossible Creatures= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Mislim da bi vam ova igra mogla pružiti dosta zabave prvenstveno jer sam gradiš vojsku kombinirajući životinje, a mogućnosti je mnogo!
E ono, napraviš sam svoju vojsku po želji i zgaziš frenda te mu se rugaš kako nezna pariti životinje = neprocjenjivo!!
Evo odgledo sam trailer prekul nesto.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Je, kul je! Jedino trebate malo proučiti army builder i zabava počinje! Mislim ono, meni je bilo preepic gledati slona koji se ukopava (križao ga s mravom i stavio mravlje noge, hehe) ili letećeg kita....
Rpge za psp tražim. posebno japanske. Odigrano uglavnom sve, tražim nove igre, ako može iz druge polovice ove godine, stare igre ne igram. Može i za pc ali samo nove rpge. Igre starije od 6.mj. me ne zanimaju, ne igrm staro.
Zašto ne igraš staro?
= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Također warzone 2100
Isto dizajniraš jedinice vlastite, praviš velike baze i slično, igra je starija i besplatna je, grafika je i dalje vrlo fina, te je sam gameplay nešto drukčiji od klasičnih rtsova, ovdje se malo više fokusiraš na artiljeriju i obrambene građevine
Jeli ikada napravljena kakva punokrvna textualna avantura na hrvatskom jeziku? Ak nije, može i na srpskom, sam da nije ćirilica xd
Poslanik? Ne znam, ne sjećam se točno.
Ima Poslanik u hrvatskoj verziji 100%
Hello? Textualna avantura. Znam ja za poslanika. Ak nema - nema.
Moze li mi netko preporuciti par dobrih igra o alienima i toj tematici za pc a da igre ne ukljucuje samo klanje neg malo i istrazivanje itd.
Igro sam mothership zeta i destroy all humans ak nest slicno tome ima.
Ufo serijal ukoliko si ljubitelj taktičkih igara izometrijskog pogleda sa mikromenadžmentom.
Alien vs. Predator ako voliš pucačine sa dobrom atmosferom.
Alien Breed serijal ako voliš akcijske izometrijske pucačine sa malo horor efekta.
Alien Swarm ako tražiš dobru co-op zabavu. I besplatan je btw.
StarCraft 2?
UFO serijal.
Tražim neku igru koja ima u sebi stealtha, tipa MGS i Splinter Cell. Zasad mi samo one pdaju na pamet.
Poželjno je da rade na starijim konfama :)
nije baš ko te dvije, ali Thief serijal je kralj stealtha :)