Mislim da je Borean Tundra bolja, ali najbolje ti je da ides u jednu pa u drugu, kad njih rijesis ides dalje, tako mi izgleda najbrze, tako sam ja radio, ja sam prvo u fjord isao s zadnjim likom.
Printable View
Mislim da je Borean Tundra bolja, ali najbolje ti je da ides u jednu pa u drugu, kad njih rijesis ides dalje, tako mi izgleda najbrze, tako sam ja radio, ja sam prvo u fjord isao s zadnjim likom.
Howling Fjord ti je zeznut ako si početnik.
Barem je meni bilo komplicirano tamo bez flying mounta, teško se kretati sve puno nekakvih klifova, neznam...
Tundra :thumbs2:
tundra mi bolje zvuci onda :)
kak mislis pocetnik? pa nisam pocetnik kad sam lvl 70 :) i na kojeg mounta mislis? onog po 4k golda ili? ja imam Whywerina (kak se vec pise)
Misli na flying mounta bilo kojeg, za koristit flying mounta u northrendu treba ti cold wearther flying biti istreniran sto nemozes prije 77 dobiti osim ako nemas vec lvl 80 lika na serveru s kojim mozes kupiti tome i poslati altu.
Kad kaze pocetnik misli da si samo 70lvl i nemas iskustva u northrendu s lvlanje. I to sto je linkex rekao tundra je vjerovatno laksa bez flying mounta, stoga ti je bolje tamo ici prvo.
Jesi :wink:= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
ocu tamo cu onda. nisam jos kupio WOTLK, ne znam kad cu
Update, sada sam lvl 72 i imam 1400 golda. :D
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
znaci ne mogu uopce letiti sa Wind riderom tamo sve do lvl 77?
di mogu kupit epic mounta? uvijek sam jahao na raptoru, nije mi nikad trebao epic :D
možeš letit s wind riderom, al ne sa svojim mountom...
Flying mount kupiš u Dalaranu ili Thrallmar=Hellfire penninsula (preporučujem, pošto si već vjerojatno honored i platit ćeš manje para)
da, sigurno imaš i epic flying spell, tj ability kak već ?
koji košta ni manje ni više negoli 5k zlata ^^
happy farming
ćek malo sad sam se izgubio. vec sam kupio u Thrallmaru svog wind ridera, jel mogu tamo letit s njim?
di kupim epica?
= Citat =:
jooooj nikad na zelenu granu :D
kad digneš lvl 70 kupiš za 500 zlata prvi skil za letenje u Shadowmoon Valley, to ti je običan mount 150% ubrzanja, mount košta 100 zlata, i sa time možeš letat samo po Outlandu,kupiš Master ili artisant neznam sad za 5000 zlata koji ti dopušta da letiš na epic mountu koji daje 280% ubrzanja, mount je neznam sad 250 zlata brijem, također možeš samo po outlandu letat
kada dođeš u Northrend MORAŠ IMAT lvl 77 ili 78 da bi kupio Cold Weather Flying tamo u dalaranu koji košta 1000 zlata, i onda možeš letat sa svim mountovima di oćeš
get it
Mos isto u thrallmaru mislim, a i u borean tundri u bazi horde mozes kupit, u northrendu nemos letit prije lvla 77 koji ti je minimalni da kupis frost wind flying il kako se vec zove sto kosta 1000 goldi, do 77 lvla mozes samo obicnog mounta koristiti.
da al kaj nije finta da epic mount u outlandu možeš na 70lvl vozit , a u northrendu tek na 80 ?
sve sam zaboravil od kad ne igram lol te sitne a uvijek bitne detalje
Epic fly skill mozes tek na 70 naucit, a normal na 80, ali kad naucis epic skill imas epic fly skill, onda kad god mos letit mozes imati i epic mounta, znaci northrend flying ti daje samo mogucnost da mozes letit u norhtrendu, sad kako ces letiti to je druga stvar :).
ok imam jedno ozbiljnije:
jel se može pretvorit triumph tokeni u frost tokene
drugo: dal za ICC trebam ulduar raid gear (pod minimum-znači tier 9 ) il će mi za upad bit dostatna i ona iz heroica (imam sve eppaxe)
Mislim da možeš samo frostove u triumphe, a što se tiče geara za ICC mislim da je sada sa ovim buffom dovoljan i gear iz novih hc-a. :)
Mozes mjenjati frost u triumph, triumph u conquest, conquest u valor i valor u heroism, ne vrijedi u obrnutom smjeru.
Sto se tice geara koji ti treba za icc, ulduar gear je dosta slab i nije bas dovoljan za icc, trebao bi ti toc/emblem/novi hcovi gear, znaci 232/245 lvl itemi bar za pocetak, iako je sada 25% buff tak da nije tolko do gira.
frost dobiš SAMO ali SAMO i daily dungens,raidova= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
za ICC ti treba cca 5k GS-a pa sad računaj
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
e pa to me zanimalo da. flander nisi me razumio uopce o čemu pricam. nisam mislio na flying epic nego obični epic tipa konj, jel nisi vidio da sam spomenio da sam dosad na raptoru jahao?
nadalje, po peti put ti kazem da vec imam obicnog flying mounta, kupljenog u trallmaru (wind rider).
get it?
samo me zanimalo na kojem lvl mogu letit u northrendu (77 sad sam saznao), ali jos uvijek nisam dobio odg di mogu kupit epic konja? i dali s njim mogu po northrendu?
edit: znaci mogu letit sa svojim mountom i prije 77? sad nis ne kontam kak mi vi to objasnjavate :scared:
Epic ground mounta, znači epic konje, raptore, ovnove, tigrove, kodote :D , itd možeš kupiti na istom mjestu gdje i obične raptore, konje, tigrove... s bilokojima od njih može posvuda ić.
A letit možeš u Northrendu samo kad kupiš 'cold weather flying skill' u Dalaranu mislim, a za to moraš biti lvl 77 i imat brijem 1000 zlatnika. Možeš letjeti s običnim letećim mountom čim skupiš cold weather flying znači, a kasnije si još skupiš 5000 zlatnika ( i manje s popustom) pa kupiš epic flying mounta. JAsnije malo? :)
A letjeti u Northrendu PRIJE lvl 77 možeš samo onda kad budeš imao jednog lika na maksimalnom levelu, pa kad budeš dizao druge likove, za njih kupiš knjigu neku i moš mislim već sa 70. levelom letjeti gore.
EDIT: e da, u slučaju da nisi znao, vjerojatno jesi al eto, mountovi su specifični za hordu i alije, pa nemoš bit horda i kupit pravog konja nigdje( osim undeda mountova), kao ni bit alijansa i kupit raptora, ili kodota npr, u pravilu.
Ti si na 70 lvl dosa bez epic mounta, svaka cast, epic mount skill se moze nauciti na 40 lvl kosta nekih 40g il tako nesto, pa ofc da ga mozes koristiti, zamisli na 60% mountu lvlat, mislim da bi razbia comp, neda mi se ni s epic mountom i cold weather flyingom dignit prista a kamoli s 60% mountom :) .
= Citat =:
aha soz nisam znao da se priča o kopnenim jedinicama za jahanje :D
da možeš letit i prije lvl 77 ali samo u Outlandu, za Northrend ti treba lvl 77 da kupiš cold flying 1k golda
Tek toliko da se zna;
Artisan riding moze bit, i do 1000G jeftiniji, pa se uvijek trudim da na svakom liku dignem rep sa potrebnom frakcijom:
Neutral: 5000g
Friendly: 4750g
Honored: 4500g
Revered: 4250g
Exalted: 4000g
Alliance:
Hargen Bronzewing at Honor Hold, in Hellfire Peninsula (54.3, 62.6). Honor Hold rep.
Maigra Keenfeather at Valiance Keep, in Borean Tundra (58.9, 68.3). Valiance Expedition rep.
Horde:
Wind Rider Jahubo at Thrallmar, in Hellfire Peninsula (54.2, 41.6). Thrallmar rep.
Wind Rider Sabamba at Warsong Hold, in Borean Tundra (42.1, 55.3). Warsong Offensive rep.
Ako vec imate lvl 80, mozete kupiti Tome of Cold Weather Flight, poslati svom altu, i letjeti po northrendu vec od lvl 68!
To mi je nevjerovatno olaksalo levelanje altova...vjerujem i vama :)
da ostali u igri su se isto čudili, ja bio 58 lvl i trčkaram na raptoru po UC lik gleda koji je meni... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Wizard
btw, koju klasu igraš?
mene pitas? troll mage (Karazhan). ti?
nigdje u gradu nema WOTLK, sve prodano. btw, kaze mi lega da se Death Knigt odma "stvori" na 55 lvl kad ides na create new c. jel to istina? meni se ucinilo da sam vidio Tauren DK na 32 lvl
Za napravit dka moras imat bar jednog lika na min 55lvl i da pocinjes na 55lvlu s dkom igrat.
= Citat =:
troll mage: Blade's Edge
troll shaman: Darkmoon Faire + još par lvl 60+ altova na Darkmoonu, DK na Darkspear (Horde only)
Mogu li likovi iz horde i alijanse biti zajedno u gildi, i mogu li likovi iz alijanse i horde biti zajedno u grupi za raid/questove?
I koju klasu preporučujete početniku?