SDosta kratko su bili black/death, zadnjih par albuma su čisti death i nemaju veze s blackom. A šta se tiče najbolje pjesme - Grom FTW!= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Printable View
SDosta kratko su bili black/death, zadnjih par albuma su čisti death i nemaju veze s blackom. A šta se tiče najbolje pjesme - Grom FTW!= Citat =:
Izvorno postao MTF*
grom? dragons lair dude :D
i da, meni se svidja da su pure death...
al opet, demonica je nekak blackened death, nije cisti death...
MILF da, pjesma je prejaka...nemogu se odlucit za najbolju, ali mogu za 3 najdraze:
1. Christians to the lions
2. No sympathy for fools
3. Conquer all
:D
btw za one koji neznaju nergal je sa 14 s behemothom snimio 1. demo, a na prvom full albumu je imo 18 :D
carcina :D
Belphegor je dobar primjer Blackened Death-a. A od Behomtha su mi dobri ...From the Pagan Vastlands i Sventevith, znači Black faza. Nije ni to nis specijalno, al sigurno puno bolje od Demigoda ili The Apostasy. Meni oni zvuče ko roboti,pogotovo Nergal, glazba uopce nema dušu, sve fino isproducirano i sterilno. IMO, Death Metal sigurno tak nebi trebao zvučati.
E da, Belphegor je dobar primjer.
Inače, najbolji black/death bend je VesaniaS(malo više black nego death). Zadnji album (Distractive Killusions) je odličan, al svi najviše hvale God The Lux. Meni su nekak jednaki. Btw, vokal im je Orion iz Behemotha.
Vesania - Rage of Reason
Vesania - Marduke's Mesmerizing
Njihov MySpaceSna kojem možete čuti još neke pjesme (preporuke : apsolutno sve).
a kak bi po tebi death trebo zvucat?
Ima masa primjera, poslusaj Obituary, stari Death, Suffocation, Napalm Death, Unleashed, Dismember, Bolt Thrower...Ne kazem ja da oni nemaju talenta, dapače, imaju jednog od najboljih bubnjara u metalu, samo mi je jedini problem kod njih ta preproduciranost i mehanički zvuk. I sad su jos pobrali ove fore s Egiptom i bliskim istokom od Nile-a i Melechesh-a. I po meni bi najbolji Death vokal bio Tardy iz Obituary-a, zato sto stvarno ima unikatan growl, koji i uživo zvuči ko na albumima.
jebiga kad oce bit savrseni ^^
dobro im ide ^^
btw poslusat su ove bandove, makar mi kataklysm nisi naveo isto cisti death, koje obozavam ^^
Kako me belphegor razocarao live,prelose...
Obituary i Unleashed su jako dobar primjer to je mjuza i snaga:)
Death metal victory!
ke kazete na despised icon i vital remains :D
Despised Icon mi je uz Animosity, jedini Deathcore bend koji mogu poslušat, znači ok su. A Vital Remains baš i nisam previše slušo, al ono malo kaj sam čuo, čini se mnogo dobrim :) Moram si nabavit nekaj od njih.
Despised Icon nije loš, ali All Shall Perish i Winds of Plague su bolji.
SJel itko poslušo?= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
tako nešto ne postoji...= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
I baš je bilo jebačke potrebe za ovim postom? :roll:
Zna se na što sam mislio,kao da se zna da ti IQ ne prelazi 50 niti kad se potencira...
Stvarno si ispao smješan.
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
ASP razara,dok mi Vesania malo manje paše al solidni su...
ja ne znam na šta si mislio, možda si mislio na demoe koji se švercuju kao metalika, ali nisu metalika... jedina nova metalika su nekol'ko klipova sa mission metallica, i 2 pesme koje su svirali uživo pre dve godine.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Jeste dosadni s tim,nova metallica,stara metallica(ne mislim na forum),nego stalno ljudi stara metallica ovo,nova ono,ak ćete slušat slušajte,ako ne jebiga..
Gubiš se polako...= Citat =:
jedina nova metalikaSsu nekol'ko klipova sa mission metallica, i 2 pesme koje su svirali uživo pre dve godine.
pod Norwegian Black Metal je ubacio Cradle of Filth, na što sam se nasmijao, isto ko i Therion pod Gothic Metal :? New Wave of American Metal mi je malo glup pojam, većina tih bendova tam su metalcore. Machine Head je pod metalcore, oni su čisti Groove. A Dirty Rotten Imbeciles, Stormtroopers of Death, Suicidal Tendencies su Crossover Thrash, znači Thrash pomiješan s HC punkom. Te bendove je opče grijeh spominjat pod metalcore, bar ovaj današnji, koji je zapravo taj ˝NWOAHM˝. Children of Bodom i Pantera su pod Thrashom, tek sam sad skuzil, ajde Pantera, makar ni njih tam nebi stavio, ali CoB :rotfl: :rotfl: Malo šupljikava lista, ali svaka mu čast na trudu.
power judasi
nuff said...
Pa painkiller je čisti Speed Metal, al ne bi se tu htio previše miješat, pošto Judase i ne slušam baš puno.
slažem se s ovim,ne kužim kakav power te spopo....= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
a jbg tematika,ajmo onda razvrstavati bendove po nekakvih temama,opet kaze,judasi power,nuff said,nedo bog...cisti heavy/speed
Cek da sef vidi sta si reko za judase :P
nemoguće je napraviti film od sat ipo o mjetalu, a da dobro obradi temu... ovako, headbanger's journey dotiče malo od svakog žanra, a ne ide nimalo u srž. preporučujem gledanje samo onima koji misle da je nirvana mjetal.= Citat =:
Izvorno postao LL21
ti mlatiš. ono iz tog dokumentarca mogao sam saznati na wikipedijinoj stranici za svaki podžanr, dokumentarac treba da mi bliže približi to o čemu priča.
painkiller i meltdown nisu power ni u temi ni u ničemu= Citat =:
Izvorno postao LL21
muziku razvrstavajte po muzici, jebeš tematiku.
jbg,ll21 gleda jebeni hedbengers neki,di tip tvrdi da su judasi power,nuff said kaze opet,jos sam u nevjerici :S= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
čim sam vidio da je cof u norvegian black metalu, sve mi je bilo jasno...
cof ahahahah= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
:pray: :pray: :pray: :pray: