Ofskroz...kada nemam što raditi, odem u šumicu i okrenem roštilj. Ali većinom sam klao one jake neutralce, kod kojih zaradiš 200 golda bez frke kasnije.
Printable View
Ofskroz...kada nemam što raditi, odem u šumicu i okrenem roštilj. Ali većinom sam klao one jake neutralce, kod kojih zaradiš 200 golda bez frke kasnije.
:pray:
srecom pa ka imas skilla u malom prstu ispod nokta moes i deny i last hit kao covjek raditi. i srecom pa si mogo biti 3 lvla veci od nekog u lineu. no to je nebitno i ne pridonosi pobjedi
semiepic..
Sorry Pro... :pray:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Nisi u toku, Lich je bio veći level od mene, ja sam se borio s njime, Blood je bio manji, pa me mogao ubiti. Velim, switchanja za balance je bilo more, svatko se borio protiv svakoga, nije bio glupi game gdje se jači bore protiv najslabijih i nabrijavaju se jer su jači, kao što to ti voliš.
@Da, nije nešto specijalno, ali na Gareni u EU roomu za lvl1 ovakav jedan game je čudo.
sta je cudno?
tipicni nub gejm vidim po ssu..
par leavera, traxa sa 3 orb effecta, nitko nezna denyat..
ovaj C uvijek im famozne gejmove :D
i poanta denya ti je da protivniku uskracuje gold i exp...
u svakom slučaju creep status je jadan za to vrijeme igre...
Tako je, a i već sam rekao da je deny njubast, znam da je poanta oduzimati mu exp i golde, ali već sam sve rekao o tome koliko je to loše, i rekao sam da isključujem mogućnost denya protiv nooba koji će ostati lvl1 u tvom lineu. Igrao sam jednom u nekoj pripizdini roomu, gdje su svi kao proovo, svi samo deny pucaju i naprave first blood u 40 min, botovi nad botovima, deny kripova je ništa, on denida svoje kripove, ti denidaš svoje kripove i gdje je tu rat? Nema ga, sve se tada svodi tko će denideati više svojih kripova. Uredno ni jedan ne denidate nikoga, pustite da se levelate obojica, pa si kasnije odmjerite realne snage.= Citat =:
Izvorno postao accursed
igraj LoL
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao C
kad naucis (ako naucis :)) igrat dotu, podsjeti me da ti pokazem ovaj post da se smijemo zajedno.. :)
oces da odigramo 1v1 da ti pokazem koliko je deny vazan?
apshom - sf!
C prestani pametovat vise stvarno :D Dobronamjerno ti kazem.A i vidio sam kolko ti to tvoje "znanje" koristi kad smo igrali game.
c, da bi deyo i last hito netreba puno skilla. i to nije glupo, to je izvrsna taktika. jedino ako ti ne igras za pobjedu vec za poraz onda se isplati tako igrat.... moze i to proci ak igras iz zajebancije, ali ti (barem takav osjecaj imam) svaki game igras ovako (sa 4 denyai to..)
ja ti iskreno preporucam da, ak imalo shvacas to igranje dote ozbiljnijim i zelis napredovati, probas sto vise deny/last hit.
a stari moj sto ga ti znas prosut to nije normalno... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao C
Ako tako igraš bolje ti je da počneš igrat LoL= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
C :pray: :pray:
Kaj ne kužite da vas trolla?
ne trola
Nego kenja. :pray:
Ma znam, nekada i ja denyam, ako neprijatelj to počne prvi raditi, ali govorim samo da sam protiv toga. :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
U ovoj partiji s Gondarom nije bilo potrebe za deny, niti sam se kripao, nemam ni približno 100 kripova ubijenih, jer sam lovio samo protivničke heroje i kampirao u šumici. Kripove nisam ni viđao.
Radim to kada je potrebno, pogotovo u low lvl roomovima gdje je hrpa njubova koja ne zna ni šetati heroja, a kamoli denyati...
netrolla lol..= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
dobro jel ti ikad palo napamet da denyanje nije samo u denyanju neprijateljskih, več sprječavanje da neprijatelj denya tvoje? bilo cancelanjem bilo last hitanjem ak si u mogučnosti(a to je 80% gameova slučaj).= Citat =:
Izvorno postao C
koja je zadnja dota sa AI?
ovo sto je on napisao nije nista manje retardirano od trollova. IMHO= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
hvala= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Jel moze netko reći neku stranicu sa buildovima i guideovima za dotu? Ili više njih.
Hvala.
Evo 3 kratka videa kako sam s Invokerom ubijao ljude na njihovim fontanicama (3 puta). Uz to s Invokerom ne znam igrati baš najbolje, ali eto, da vam stavim neki video, da vidite kako su vam videi na yubito ovakvi i oni slični njima, koje gledate jer se brijete i jer neki debil može napraviti neku glupost jer ima više sreće nego pameti i skilla, da su takvi videi čista glupost...
Želim samo pokazati kako ja debil s Invokerom mogu napraviti "čuda" kojima se nabovi dive, a debili misle da su face.
Videi nisu neke kvalitete, snimao sam ih s nekim free open source programom koji je dosta dobar, sada sam ga podesio kako spada, a to sam snimao s nepodešenim. XD
Ima refresha crnog, FPS je bio na 200, zapinje i spor je, ali da se razumjeti.
http://tinypic.com/r/4jn9yw/7
Ja i Riki se urotili protiv Dezzla, bacam na njega vartu, riki ga čeka s leđa jer znamo da će početi bježati, pokida ga, baci 2, besmrtnost, ode na fontanicu, moj cooldown za vatru je gotov i kill.
http://tinypic.com/r/2pqvt4m/7
Jadni boomber bježi jer se ne smije ubiti i finishiram ga na fontanici.
http://tinypic.com/r/2z4bbrq/7
Medo potjera Dazzlea na fontanicu, on baci besmrtnost i pobjegne, medo odustane i ja ga dokrajčim na fontanici. Sve s jednim te istim napadom.
ovo što sam napiso nekužim uopče, al sam eto pogledo 1. video i zamjetio sam da imaš loš UI i da je kil jadan.
cim vidim non-default terrain neda mi se gledat xd