-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Moja nagađanja:
1. Osnovni landscape je computer generated a koristi određenusliku za generiranje. Bethesdini landscape dizajneri su možda vjerovali da bi mogli potrošiti sat više pa da ubace i ostatak Tamriela. Can't hurt
2. Da olakšadu moderima posao (to da Bethesda koristi modove nije nikakva tajna)
3. Bethesda namjerava koristiti DLC-eve da se širi oko Skyrima pa im ovo služi kao početak (nadam se da je ovo jer bi to bilo najbolje korištenje DLc-eva ilitiga ekspanzija)
Anyway, drago mi je da je potvrđeno da mi se nije pričinilo da sam vidio Red Mountain
-
Otkud si vidio Red Mountain? Negdje iz igre po vedrom vremenu ili!? :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Otkud si vidio Red Mountain? Negdje iz igre po vedrom vremenu ili!? :D
Dok sam planinario i nije padala mećava. Gledao na istok i vidio veliku sivu planinetinu (ne sjećam se baš ali mislimda sam vidio i maglu stvorenu od mora koje se pari uokolo) a znajući svoju geografiju ne vjerujem da bi moglo biti išta doli Vvardanfel.
-
Jel to sam meni,il se daedric armor zbilja može upgrejdat još jedanput nakon što sam ga već upgrejdo na legendary? I dalje piše da je legendary,ali je jači :P. Svejedno koristim dragonbone, ljepši mi je :P
-
Vjerojatno ti se u međuvremenu dignuo smithing pa je moguće zamjeniti jačim upgradeom (legendary svejedno, samo malo jači)?
-
-
http://i.imgur.com/9qo9U.jpg
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
-
http://i.imgur.com/13EUT.jpg
malo RPam sa svojim wood elfom i slucajno sam naisao na psa koji me sada prati i pomaze mi
loviti jelene :D.
-
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Koja epicnost od igre. Završija mage questove. Imam masku 100% mana regen, archmage robes 100% mana regen i lagano dižem conjuration trckarajuci oko trolova sumonirajuci oružje. U sat vremena sa 30 na 80 dignija conjuration. Uz to i smitham, stealtham, enchantam, destruktiram i arrowam.. Multipraktik.
Atronach je vrlo koristan, a tek 2 uskoro. Ima li još koji osim flame i frosta?
imas i storm jos koji je najjaci atronach,
no ti zelis ici na deadra lord ;)
-
Ako se u Oblivionu mod zvao Morroblivion, ovoga puta će biti... umm.. Morrorim? Skywind? :D
-
-
Kad enchantam armor, jel bitno koji soul gem koristim?
-
Da. Sto je gem jaci, jaci je enchantment.
-
Ali pazi i kojim soulom je napunjen. Grand soulovi idu u Grand gemove. Grand gem je u biti jednake jačine kao i Black gem, samo što black gem dozvoljava i hvatanje ljudskih duša.
Šuljao sam se sad Blackreachom, zanimljivo mjesto. Al čisto sumnjam da mi se da tražiti svih onih 30 pizdarija.
-
Kak znat tko ima grand soul?
-
Po velicini beštije :P
Btw zašto je potrebno imati Dragonborn-a kada bi normalan coban trebao biti sposoban strpati zmajevu dušu u Grand ili Black Soul Gem?
-
Kako Markarth lijepo izgleda, stvarno zanimljivo dizajniran grad. Uz to, Windhelm isto izgleda ok, onako pomalo tužan ton, pogotovo tamo gdje su Dark Elfovi, pošto baš nisu omiljeni u gradu. Stvarno lijepih lokacija ima u ovoj igri.
-
Naljepši dio Markartha je Nachuand-Zel, tj. podzemni grad pod Markarthom...
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Po velicini beštije :P
Btw zašto je potrebno imati Dragonborn-a kada bi normalan coban trebao biti sposoban strpati zmajevu dušu u Grand ili Black Soul Gem?
Jer su im duše jače od Grand. U najboljem slučaju, samo bi dio duše zarobio.
-
Meh. Špekulacije. Moze se napraviti orb koji bi unistio svijet a nemre se napraviti soul gem koji bi crpio duse zmajeva. Riiiight.
-
Ajde, barem bi Azura's Star trebao biti u takvoj mogucnosti.
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Baš to. Zabrij kakvi bi bili enchantmenti od zmajeve duše.
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Meh. Špekulacije. Moze se napraviti orb koji bi unistio svijet a nemre se napraviti soul gem koji bi crpio duse zmajeva. Riiiight.
Treba ga znati napraviti pak i treba ih napraviti dovoljno puno da svakoga zmaja možeš zarobiti. Da i ne govorimo o tome da većina ljudi trenutno nema blage da zmaj ne umre kad ga ubiješ.
= Citat =:
Azura će željeti nešto zauzvrat ili će biti ljuta. Njena zadnja ljutnja raznesla je Morrowind i uništila cijelu Dunmersku naciju.
Mola bi ponuditi, ali Aedre će se pobrinuti da nešto drugo, smrtnicima naočigled sigurnije, iskrsne... kao Dragonborn.
Naravno, postoje drugi načini osim Dragonborna ali dok se taj način iskoristi, Dragonborn će već obaviti svoj posao. Dok netko napravi Super Soul Gem, mi ćemo već pitati Betehsdu kad će DLC ili ekspanzija.
-
Ili ce ga popapati veliki zmajek i zmajevi ce pobiti cijeli svijet.
-
Vvanderfell je unisten kad je Vivec prestao kontrolirati Ministry of Truth, koji se onda zabio u Red Mountain koji je eruptirao.
-
I to zato jer ga je Sheogorath nagovorio. Lore <3
-
-
-
-
Moze mi neko objasnit ta sranja sa gemovima?