Ante, vrijeđaš me :)= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Printable View
Ante, vrijeđaš me :)= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Digla se maloprije, tamanim velikog čokoladnog sv.Nikolu.
Also Pingu sretan imendan :D
Znaš da bi trebo snijeg past u petak :D= Citat =:
Izvorno postao Jopax
A ne znam, nije mi do snijega trenutno, ja bi radije malo sunca da me okupa.Tjedan mi je poprilično u kurcu pa se bezveze sekiram, meh, sredit ćemo to, samo nek je meni glazbe :D
:D
U školi, nakon ovog sata bježim doma, starog mi nema cijeli dan pa smijem na komp :D
doso doma nakon 10 dana bolnice, boli me ruka jer su mi stavili novu braumilu...
šta je bilo?
Nema te na forumu baš :/ :(
Fapping accident
Masturbation- when yelling I LOVE ANIME just isn't enough.
...what?
multi-illnes
upala pluca i sinusa te gnoj iza krajnika, kojeg je trebalo operativno izvaditi(gnoj ne krajnik) ali mi jedan doktor punkcijom isao cupati to van i spasio me :D
igram BG2. Tražim Lilarcor.
Svi spavaju, slušam mjuzu i pijem jogurt 8)
Brinem za kontrolni sutra, nisam učio ništa. :c
ja sam srulao tako da imam i latinski i fiziku ispriku za sutra. ggz, cijeli dan drko kurac tak da sutra kad moram u zg moram vjezbat mat i ucit fiziku i latinski. ANEJ jeben sam totalno.
same here
Ustao, pijem čaj, ubrzo idem na očnu kontrolu i nosim komp na servis, nadam se da će mi zamjenuti hard prije nego otkaže, ili da će otkazati u garanciji koja traje još 22 dana :(
Iz čega ti je kontrolni?= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
hrvatski.
Went better than expected.
Uskoro idem na trening, sad sam učio fiziku.
Najeo se kobasica, štucam, pokušavam se sjetiti jel pišem sutra koji test.
Opro sudje i umivaonik,instaliro Risen da vidim kak radi na laptopu i ide super :D a sad si idem krpe oprati
skidam eminemov album recovery i surfam netom
sutra neidem u školu SUCKERS
Učim... Ne učim :(
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Mogo bi se ti "razbolit" pa ne doc u skolu :D
Sta se mene tice, cijeli ovaj tjedan nam je napet: Danas pisali fiziku, sutra pisemo matematiku, u cetvrtak pisemo kemiju, a u petak hrvatski.
Nije potrebno pisat kako se osjecam :\
Pa šta radiš na forumu,idi uči.
Zapravo, ne... Ako si u srednjoj, boli te k. Ako si u osnovnoj, učiučiuči ja sam sad nahajpan za učenje UČI MI SE
lol?= Citat =:
Vjezbo sam za sutra matematiku :D= Citat =:
Sutra ucim za kemiju, a prekosutra za hrvatski. Takticki rasporedeno za dan prije testa. :D
bar nisam.= Citat =:
Izvorno postao Stips222
i bar nisam opet dangubio a sutra pisem mat.
di je onaj
harkor smajl
rockon:
il tako nesto :(