trazim neku vrstu strategije gdje razvijam svoj grad/kraljevstvo, nesto. slicno heroes of might and magic, i da ima dobru grafiku :D
ili nes kao freelancer, eve online, jumgate evolution, neki SF 3rd persom view gdje se ratuje :D
Printable View
trazim neku vrstu strategije gdje razvijam svoj grad/kraljevstvo, nesto. slicno heroes of might and magic, i da ima dobru grafiku :D
ili nes kao freelancer, eve online, jumgate evolution, neki SF 3rd persom view gdje se ratuje :D
Majesty 2 i, ne znam zapravo, ovoga se jedino sjećam, ako želiš nešto poput Heroesa probay Kings Bounty, ova dva nova su odlična, borba je po meni puno bolja od one u Heroesima i sve ostalo je također zanimljivo odrađeno
hmm... Majesty 2 mi je klasicna strategija, a kings bounty mi se cini odlicno :D zanimaju me vise takve strategije gdje se ne ratuje, ili ako se ratuje da ne trebam micro i macro :D= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Ako želiš razvijanje gradova i tako to, probaj Tropico 3 ili Anno 1404 Dawn of Discovery.
Settlersi :thumbs2:
čovek traži igru gde može da razvija kraljevstvo, kakvo se to kraljevstvo razvija u king's bounty? ja bih za nešto slično preporučio disciplese, mada su ove druge preporuke za simulacije dobre.
Just a check, ne postoji ni jedna simulacija preživljavanja u prirodi?
Pitfall?
Nemam Atari :D . Uostalom, kažem simulacija, a ne Tarzan.
Valja li čemu onaj Stalker Shadow of Chernobyl? I koliko otprilike traje?
da valja...Bartuc i bezimeni te jos dobar dio foruma smatra igru s Oblivion Lost modom nesto sto se ne moze usporedivati s drugim fps-ovima. Ono, fps na steroidima :)
thx za prijedloge igara, igram Tropico 3 i svidja mi se, a i Disciples 3 cu skinut kad komp popravim :ekipa:
Ne valja. Pokrenuo, igrao. Loše, jednostavno je igra loša, sve je divno ali opet ono "nešto" joj fali, nije zanimljiva niti jednog trenutka. Jedna od većih mana također je i sistem borbe koji je... fuj. Nož nema funkcije, jedino da samog sebe zbodeš kako. Skippy the bush kangaroo...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Izgleda kao beta, nikad se nećeš otarasiti tog dojma. :)
Nije to igra za širu publiku.Nož ima funkciju kao razbijač sanduka ako nemaš metaka ili ih želiš štediti .Također neke kreature je lagano zatući nožem.
Jel se netko sjeća da li Tower Defense mod dolazi sa Warcraft 3 ili sa Frozen Throne expanzijom? I koliko mapa ima?
Pa imaš ih mali bezbroj, većinu trebaš skinuti odnekle, ali dođe jedna TD mapa ali ona nije nešto, ima ih puno zabavnijih
OK, a jel mi treba samo W3 ili moram nabaviti i expanziju?
w3+tft+latest patch+mapa
Super, puno hvala. Doma imam samo W3, nemam pojma gdje mi je FT tako da ću je morati nabaviti.
neki akcijski rpg, tipa rise of the argonauts, dragona age i slično.....uglavnom neku igru di vitlam mačevima......
Titan Quest
Fable
Malo više akcija a manje rpg kao i Rise of Argonauts. Argonautsi su doduše nešto mračniji, dok je ovo bajkovito, tako da je stvar ukusa dali će ti se svidjet.
ma fable mi zbog te bajkovitosti baš i nije nekaj.....
ono, mračni neki action rpg tražim.....
The Witcher ako već nisi. :)
hmmm...mogo bi ovu enhanced edition probat.....
dragon age nikako nije akcioni rpg.. preporučavam gothic 2
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
To obvezno ako voliš mitologiju i staru Grčku.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Trazim neku online FPS igru tipa CoD, CS, TF2 itd. Može biti i f2p samo da je kvalitetna, ima puno igrača, da ima dobar community. Tako da mi može oduzeti par mjeseci života ili više... CoD2 mi je postao naporan :cry: .