Da, prepredobar anime. U rangu DN-a, Bebopa i sl.
Printable View
Da, prepredobar anime. U rangu DN-a, Bebopa i sl.
Imamo neponovljivu priliku dovesti temu u red sada pošto je Predator privremeno napustio sahranu. :)
Trebaju mi vaša mišljenja i iskustva o ova 2 animea koja planiram pogledati u neko dogledno vrijeme:
1. Examurai Sengoku i
2. Storm Rider - Clash of Evils (film).
Nisi ni sat mogao izdržati... Son, I am dissapoint.
Kaj ti je bilo sa nickom?
@Arbiter: Znam samo za Storm Rider - Clash of Evils, mislim da je to kineski anime ako se ne varam. Pogledaj to ak hoćeš, imam ga na disku inače.
Nije bilo zbog animea, nego zbog vrijeđanja mirkeca.
ot: Baš gledam 7 epku Planetes, isse... kako se naježim od soundtracka kada počne "operni" dio :o
Ma jeeel, a ti imaš neke veze s tim znači? : >= Citat =:
Izvorno postao Raz
Dobro, nemoram ni dalje niš pitat pošto je tema valjda već odavno očišćena ^^ No dobro, barem imaš drugi nick, valjda si naučio školu da na forumima nema svrhe raspravljat se. Gud lak sa novim acc-om :)
Lol, kad to itko išta nauči nakon bana.
Naravno, moj je boldan plav nick zapravo prikriven crven. 8)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
ANIME ŠTOVATELJI! Ban je tek nagovještaj sljedecih vremena, naravno, pogubnih za vas, čuvajte se.
Ja nisam nikad pobrao ban, nemam razloga jer se ne kačim sa ljudima koji nemogu shvatit neke stvari i koji su ograničeni i vide ukrug onoliko metara kolko imaju visok IQ. A ostali pametnjakovići...takve jedem za doručak.
Na lutanjima kroz YouTube naletio na Lucky Star i Konatino masakriranje klasika. :)
Oh da, prejako. :)
Nego, podsjetio si me da još nisam OVA gledao - sutra rezerviram.
Malo su izmjenili sve. Ta se epizoda u mangi zapravo dešava u njihovoj kući pa ima i više komičnih situacija... recimo, kad Keita izlazi iz WC-a ne sretne samo sestru, već dodatno naleti i na starce xD= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R Mk. II
:)
Ne zna Predator, on prati samo nove i IN stvari. :)
Heh,da samo znas kako si pogodio :)= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Pogledao sam Lucky Star OVA (nisam mogao čekati pa sam zbog toga propustio učiti matematiku, za sve krivim Arbija). Chapter sa psom je legendaran, umro sam. Ostalo je solidno, uz neke kul stvari poput ove:
http://www.animetake.com/wp-content/...ky-star-02.jpg
Izašla je Sora no Manimani special 3.
Meni se epizoda svidjela više od prve i druge zajedno... ali zašto samo 2 minute, mogli barem od 5 napravit -.-
Ćao ćao dečki, što se radi?
Ja sam trenutno na Haruhi, i nikako da ju završim...
Hehe, nisi baš nešto dugo izdržao. :)
Evo i mene k mojoj najdražoj temici :3 .
Odo sada gledati Fairy Tail 7.
Eda, AKUMAIZAAA
Gle ovo
Čitava OVA je prepuna referenci na druge animeje, čak toliko da sam se čisto iznenadio kako su ih uspjeli utrpati sve (čak je i Zero iz Code Geassa upao). Ono, samo na toj slici je referenca na Haruhi i F/S Night. Druga je sad stvar što neki drugi likovi dobiju svojih 5 minuta slave u OVA-i (ona Kagaminina prijateljica, kojoj se vidi očnjak, razvaljuje i uvijek se nasmijem kad je čujem). :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pogledao Fairy Tail 7 :pray: :pray: :pray: .
Kako epic, kako mi srce zastaje kada počne borba :pray: . Ovo mi je najdraži anime. Svi gledajte, obavezno. Sada malo opuštanja sa yumeiro patissiere, pa ode čitat knjigu.
Pogledao 3. epizodu Trapeze. Odlična je epizoda bila, manje trippy no prilično razumljivim "hintovima" (pisac prikazan kao kokoš, prazne ljušture jaja, povraćanje "nepotrebnog sadržaja" pošto je pisao komercijalne stvari koje svi kupuju, a ne koje on želi), ma odlično nešto. Jedan od najboljih animea ove sezone... ako ne i godine.
Ah, bacio oko na Fairy Tail al mi djeluje nekak djetinjasto, nedorađeno, šta ja znam...skip :) Odlučio nastavit gledat Bounen no Xamdou.
[quote=Arbiter of Change]Čitava OVA je prepuna referenci na druge animeje, čak toliko da sam se čisto iznenadio kako su ih uspjeli utrpati sve (čak je i Zero iz Code Geassa upao). Ono, samo na toj slici je referenca na Haruhi i F/S Night. Druga je sad stvar što neki drugi likovi dobiju svojih 5 minuta slave u OVA-i (ona Kagaminina prijateljica, kojoj se vidi očnjak, razvaljuje i uvijek se nasmijem kad je čujem). :)[/quote:3bu2giq7]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":3bu2giq7
Mah, svi sporedni likovi su mi sjajni, ali Minami najviše.
Još da dodam: Iako naravno ima smješnijih epizoda, OVA nije ni bila potpuno centrirana na humor. Baš je svojevrstan lijep završetak na serijal, pogotovo sa onim kratkim, čisto kjut zgodama glavnih likova (stavili su i nama KonataXKagami frikovima šlag na tortu, slava im).
I to je to. Naravno, što se mene tiče može još biti 15 sezona.
Nego, hoće biti išta novih sezona Luckya, kannagia, k-ona?
Nitko nezna, ali nadamo se, jel. Osobno, od navedenih, najradije bi vidio drugu sezonu Kannagi... Ili bar nove chaptere mange, onaj cliffhanger me još ubija u pojam...