Ja.
Genijalan bend prema onom kaj sam zasad čuo (imam samo album Iron Will, owna boga).
A novi Behemoth-ov EP također owna, posebno Qadosh i live verzija "From the Pagan Vastlands".
Printable View
Ja.
Genijalan bend prema onom kaj sam zasad čuo (imam samo album Iron Will, owna boga).
A novi Behemoth-ov EP također owna, posebno Qadosh i live verzija "From the Pagan Vastlands".
FuneralS- Vagrant God
Sluša itko? Uz Thergothon i Skepticism su ranih 90-ih stvorili funeral doom, a nakon albuma Tragedies promjenili zvuk na neki melodic death/doom. Danas više nemaju ni death elemente nego sviraju običan doom metal, ali nekak im taj novi stil više paše, bar meni. Posebna preporuka ide na album From These Wounds, kojeg sam detaljnije opisao u temi o albumima.
4.02.2009 dolazi Napalm Death u Sarajevo.
3.2. je u zagrebu= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
iron maiden,metallica....to se uopce ne ubraja u metal!Najbolji bendovi su dimmu borgir,children of bodom,wolfchant,cradle of filth,immortal,darkthrone......... :thumbs2:
a zašto se ajron majden i metaljika ne ubrajaju u metal, a onaj ružni patuljak i njegova vesela skupina knedla of šit ubrajaju ? :(
napalm death \o/
nije ono da sam im ikad poslusao ijednu pesmu al ono.
hehehe :pray:= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
...isto pitanje za dimljeni burek i midgeta aleksu? :D
napalm death u zg-u :thumbs2:
sva sreca pa su nagurali 4 jaka koncerta u 2 mj,al sva sreca tu su Diggeri,pa ih idem opet gledat:)
Yep, ja isto idem na Diggere
kao i samael dolazi u zg, bas me zanima s kim...
dodji vamo .= Citat =:
Izvorno postao LL21
ja cu te ugostiti.
A trebao bi, pravo su dobri.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Volio bih ići, al me kilometraža, i roditelji koče :(
Pošto sam ovo tek sada primjetio, zamolio bih te da više nikada ništa ne postaš u ovoj temi, ako nije problem. Hvala.= Citat =:
Izvorno postao kickasx2
Slazem se on mora da je glup ili ne samo je glup.
alestorm mljac takodjer.bice fina festa,a ni ulaz nije strasan:)ko ide na korpiklaanije?
Ja
= Citat =:
Izvorno postao kickasx2
:rotfl: :rotfl:
tipični baavac koji je zabrijo na ultra heavy power HArd METALLLL...i sad misli da je faca :) :hangin:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...9108271152.gif= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Trebam nešto sporo i depresivno. :(
Preporuke?
I isprika na double postu.
Valjak za valjanje ceste je relativno spor a ako trebaš depresiju onda se zaveži kojih 10 m ispred pa nek te onda lovi depra kak se osloboditi dok valjak polako ide prema tebi...
:o
moram... :)
Ne moraš.
Katatonia i Swallow the sun.to su moja dva benda kad cujem sporo i depresivno rijeci.
anathema= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Može nešto domaće kao Đubrivo?
Anal Mandica
Nešto osim Mandice...
poslušaj ovo:
http://video.google.com/videosearch?q=w ... mb=0&aq=f#
= Citat =:
kvragu njih zaboravio,genijalni su:)
pogotovo silent enigma :pray:
taj album je predobar
slazem se, mozda cak i najbolji= Citat =:
alternative 4 i judgement su isto predobri
meni je judgement jedan od najjacih albuma u zivotu sto sam cuo,i sama pjesma.damn ,idem si pustit.
samo se nemoj ubit :P
Swallow the Sun je uber, zvuči ko Insomnium + doom metal. Nabavljam album Hope odma sada odma.
Vidim da Katatonia više nema veze s doom metalom, pa ću za početak nabavit prvi album (Dance of December Souls), s kojeg sam poslušo Without God. Pjesma owna, a prema recenzijama s Archivesa, isto vrijedi za ostatak albuma. Kasnije bum poslušo neke novije pjesme.
Poslušo sam par stvari s prvog albuma Anatheme... sve su prosječne, nekak mi se čini da im ovaj novi stil više paše. Bum nabavio Judgement.
Nego, Masakrist i Morgoth, jedna preporuka za vas : Funeral - Vagrant God.
Javite dojmove. :D
Jel mi netko može preporučiti neku dobru stranicu vezanu za metal glazbu...
Prije sam čitao vijesti itd na onoj Metal Storm al smeće je i dopizdila mi...svaki album dobije 10/10... :roll:
nabavi silent enigmu i s tog albuma poslušaj A dying Wish
http://www.metal-archives.com/= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Ok koji je ovo Funeral,finski?jer bi htio skinuti sve sto imaju...Sto se Katationije tice,naravno stare albume preporucam,Anathema= alternative 4 i judgement bogovski itd:)
"Dva velika i fantasticna benda, NAPALM DEATH i SEPULTURA ce 03. veljače nastupiti kao double-bill varijanta u klubu Boogaloo.
Koncert je potvrdjen, a vise informacija uskoro od strane organizatora koncerta."
o.o
i to dan prije grave diggera -.-