:rotfl:
Printable View
Cudim se kako ovo jos nitko nije postao :D, evo malo konkurencije Doti 2 :D
http://www.gosugamers.net/general/news/ ... nds-season
sta cu to citat kad necu ic na turnire ^^
da se ponovim iz gornjeg topica (dota2): 5mill za season2 je manje nego 1mill za turnir u beta igri. season2 je cjeli sustav updata, patcheva, balansiranja i svega, dok je ono samo 1mill za turnir. ko da usporedujes 20mill za razvoj recimo sc2 sa turnirom u Rise of nations od 2mill...
^
Ne, nije točno. 5 mil kaj su najavili je SAMO i JEDINO pool za nagrade koje je Riot osigurao sa sponzorima do sada. NE OBUHVAĆA UPDATEOVE, PATCHEVE, BALANSIRANJE I SVE.
opet, sta ce svih 5mil otici u 1 tournament? sumnjam.
opet nemozes to uspredivat jer je dota2 jos uvijek beta dok lol postoji vec cca godinu dana. nabili su ogroman profit vec samo na tome. 5mill LoL<1mill Dota2 beta ukratko.
necu ni spominjat kolko ce dota2 osakatiti i HoN i LoL i obicnu dotu kada izade.
Pa... neće... Riječ je o svim turnirima unutar sezone, i riječ je samo o sredstvima koje je Riot do sada osigurao, ali a) nije finalna brojka i b) očekuje se još mnogo turnira gdje Riot nije glavni sponzor.
Kao da kažem "OMG LOL DOTA 2 je smeće jer cijela igra ima samo jedan turnir OMG WTF LOL!"
I da. Ajde mi još jednom reci da Riot ima više love od Valvea. Ajde pliz.
pa nisam ni rekao da riot ima vise love od valvea. nije to ni bitno. citiraj me ako sam to negdje napisao i sve super. banas me odma na mjesec dana. mozda nije finalna brojka tih 5mil, al 5mil nece bit nesto previse kada dota2 turniri se krenu nizat, s obzirom da je ovo 1mill kaj je samo valve organizirao samo za betu. bice jos mnogo drugih sponzora i turnira koji nece imati nikakve veze s valveom.
also nit sam ja reko da je lol smece. samo sam rekao da igra (barem za mene) nemoze biti competative. (i to sam davno rekao, nevezano za ovo sada)
de ne melji :) vratite se na lol vezano dotu2 out u drugi topic, cekam da ju vidim al ne ocekujem da mi mijenja lol
pa nece ti dota2 pormjeniti lol kao igru. bude se promjenio broj igraca. i to je sve. naravno, riot ce dat sve od sebe da zadrzi sto vise ljudi, ne ocekujem nsita manje od njih, al nece im uspjeti zadrzati cjelo brdo ljudi. eo ja mogu vec sad rec da sam prestao lol igrati i vratio se nazad bas doti. :P
also lol ce zadrzati vise ljudi od hona. hon ce totalno propaasti xD
Pa da ali gle shvati, 5 milja će bit raspoređeno po prize poolovima turnira koje samo Riot organizira, mislim da je prošle godino to bila 1 milja što znači ta ćemo imat više turnira. + Da ne velim kako su bili izbacili ono kako se community užasno proširio i da je league of legends postala masivna igra = više spoznora = više love = više turnira = bolja igra, poznatija što im opet dovodi više igrača, pa im to daje više love i potiče ih da rade novi, bolji content, unaprijeđuju, organiziraju još više ...
enikejs:
Nece se nesto drasticno promjeniti u broju igraca.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ukratko, zasad je riot napravio bolji posao, bolje 5 milja rastrkat na gro turnira, nego 1 na jedam tour, ali ako valve nastavi ovako i poslje gamescona, e to je onda druga prica...
Brijem da će ih se dosta okrenuti Doti2. Naravno, ako bude dobra igra.
a gle neki likovi se okrecu stalno i ni jednu igru ne znaju igrat :) nadaju se da ce neka druga bit bolja :D
U jedno 30% slučajeva čujem da lik iz gubitničkog tima kaže "this game sucks, cant wait for dota 2".
Tješi se, dečec. Tješi se.
boz si za jednu partiju prije neg zbrisem lol sa pca? :P ako si na eu east naravno..
NA, sorry.
Meni je lol jedna obicna glupost, nisa vise od lose kopije dote, al to je moje misljenje, probo sam ga i jednostavno mi je prelos, i ne, nisam suxo, zapravo sam bio prilicno dobar, al jbg, a o prelasku igraca ce ovisiti kako ce bit dobra dota 2, ako ce bit super, vjerujem da ce mnogi od hona otic na dotu 2, a za LoL, e to je isto druga prica, citao sam jedan kineski clanak da vecini lol igraca je to prvi put da igraju takav zanr igre, znaci nisu imali iskustva sa dotom ili honom, tako da ce samo vrijeme pokazati ...
Kao prvo, lol uopće nije loša kopija dote. Uzeo je osnovni koncept, izbacio neke stvari poput denyanja i slično, i neke stvari dodao = nova igra.Što se tiče prelazaka s jedne na drugu igru, sve su to samo nagađanja. Siguran sam da već sad i S2 i Riot smišljaju što će novog dodat i kakav će marketinški trik izvest kako bi im playerbase ostao isti i kako bi zadržali sve postojeće igrače, ako ne i doveli nove. O doti 2 neznamo zapravo ništa, osim par leakanih screenova za koje uopće nije potvrđeno da su real, nismo vidjeli nikakve gameplay videe ni ništa slično, ni neznamo hoće li se plaćat ili će biti poputno free. To su sve vrlo važni faktori koje treba uzimat u obzir kad se već nagađaju takvi prelasci.
hon je vec sad propo. dota2 ce ga samo sutnuti dok lezi na podu. gameplay koji ces prvi vidjeti ce biti na visokoj razini, s obzirom da najbolji svjetski timovi se natjecu za milju dolara. i to ces vidjeti sutra.
meni screenovi izgledaju legit. nemogu to potvrditi i poduprijeti nekom izjavom, al eto, takav sam osjecaj dobio. mozda se neko zajebava sa photoshopom, no to ja nemogu znati nikako.
lol je kopija dote isto kolko je moh kopija coda.
Hon sam odigrao prije nego što je postao free, onaj trial account sam napravio i činila mi se okej igrom, zanimljiv grafičnki stil. Neznam u kakvom je stanju. Što se tiče dote 2, nimalo nesumnjam da će biti na vrhunskoj razini i jedva čekam da vidim kako će sve to funkcionirat.
Što se tiče ovoga sa MoHom i CoDom, neznam kako da shvatim, iskreno se nadam da se šališ. Jer koliko ja znam prvi moh je izdan 99', dok je prvi cod svjetlo dana ugledao 2003. , kako može moh biti kopija coda ako je izdan 4 godine prije njega ? Ispričavam se zbog offtopica.
ili ut je kopija quakea , quake je kopija ut-a :)
FACT: sve pocinje sa dotom, lol siri ideju sa dominion mapom, probat cu svakako dotu2 ako bude free ali ne makivam se od LoL-a nikako
Zapravo, znamo.= Citat =:
Izvorno postao Looky
Icefrog je potvrdio da ce se igra kupovati jednom, nece biti djidja midja kao u honu da kupujes heroje il sta vec (sad neznam za lol) i skinove itd.
Za gameplay: znaci tih 16 timova koji su pozvani na turnir od milju dolara, polovicu ih je gosugamers intervjuriao, i svi su rekli da je igra uber awesome po gameplayu. A to sta ti kazes za lol da nije losa igra i to sto sam ja rekao to su nasa misljenja, nije cinjenica, sad naravno, mozes ti nac 100 ljudi koji ce rec da je lol super i sve to, al i ja mogu nac 100 ljudi koji ce rec da je potpuno sranje, nemoj me krivo shvatiti, tebi je lol dobra igra. Ok. Meni nije, meni je dota xx puta bolja, to je cisto stvar ukusa, hon ce se raspast, velike su sanse za to, naravno nije 100% sigurno.
Za lol ja mislim da ce bit jos dugo na sceni, cisto zbog ulaganja, zbog toga sta vecina igraca nije igrala dotu/hon/nesto trece slicno, i malo vece razlike od dote nego sta je hon od dote.
Eto i jos jedna cinjenica za to da ce hon propast, vecina igraca su prosla na hon zato jel su htjeli nesto novo, novu grafiku, sad ce dobit jos jednu novu igru, samo sa "sentimentalnom" vrjednoscu ako me kuzis.
dont fuck with my mind man....= Citat =:
Izvorno postao Sweron
http://chocolatereisted.com/wp-conte...ll-of-fuck.jpg
Neće HoN propast. Uspoređivat dvije različite igre je beskorisno. HoN je u početku bio dota dok je icefrog bio u S2 (HoN je i trebao biti dota 2), kad se shvatilo da je u vezi s valveom šutnuli su ga i od tada niti jedan dota heroj nije ubačen te se neke dota stvari miču iz igre. Maknuo se secret shop pošto je nevažan skroz u pro sceni te je na njegovo mjesto došao svjetionik nekakav (mislim da će zamjenit wardove, sve mi izgleda da će observatory biti građevina za koju će se trebat borit kako bi se dobio vision na mapi) te se šuška da će staviti basic courriera free na početku gejma kako se support nebi više gimpao (valjda pokušavaju promjenit to da support u 45min igre trči u stridersima s eventualno 1 breacerom) i fortification će se moći koristiti samo ako se sakupi currency od killova. HoN sve više miče farming dio igre i sve se više fokusira na team fightove, roamanje i gankanje što se vidi po herojima koji se izdaju i po dosadašnjim promjenama. I zadnje, HoN je twitch game, dota/lol nisu (netko to voli a netko ne).
LoL isto tako neće propast. Previše ga ljudi igra da bi sad odjednom izguili pola igrača. Busheve, Fiddlestickska, Heimera, Malphita i ostale neke meni simpa stvarčice nikad neće izgubit fanbase xD Uostalom, ove 3 igre imaju skroz drugačiji gameplay i metagame stoga.... Pogledajte sebe, sada pogledajte mene, pogledajte ponovno sebe pa opet mene, ja igram lol, hon i sigurno dotu 2, budite ja. Valjda ide ovako nekako t(-.-t)
EDIT: HoN će napustit svi oni pimpeki koji kenjaju od prvog dana kako je dota bolja i kako će dota 2 uništit hon (toliko seru od closed bete ali nikako da prestanu igrat hon, mda). Pričat kako je počelo s dotom je blesavo, odite malo guglat i vidite kako je počelo.
@sakondo: I ja bi rekao kako mi je justin bieber super sexy macan koji zna pjevat da mi netko ponudi 1mil dolara.
WTF
dobio san closed beta inv
http://realmofthetitans.aeriagames.com/
Wau kako si u krivu, odkuda da pocnem hmmm.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Oke.
Kao prvo, icefrog nije nikad radio za S2, i hon nije trebao biti dota 2. Na honu je sa S2 timom radio Guinsoo, covjek koji je updateovo i balansiro dotu PRIJE Icefroga. Kao drugo, hon je dota sa sparkly grafikom i par noviteta, to za secret shop, sta i tko si ti da bi rekao sta je vazno u pro sceni a sta ne? Mislim, nemoj mislit da ti ja serem il sta, al to nemogu shvatit. I sry ne kuzim (neznam) sta je to twitch game pa mi pls pojasni. I eto vidis, hon mora stavljat novitete da bi promjenio metagame, dok icefrog samo par heroja malo izbalansira (nerfa/buffa) i eto ti potpuno drugaciji metagame, evo ti primjera: u 6.67 verziji je vladao turtle strat, 4 heroja se medjusobno klalo da da 5. heroju(carryu) mjesta za farmanje te da u 40-50-60-oj minuti igre sam zavrsi partiju. Sad je par heroja buffo/nerfo i eo ti verzije 6.72 u kojoj prevladava push strat (zapravo, ova verzija je tako versatilna da se moze puno stratova iskoristiti). Evo sad neki lik na gosugamersima pise o proslosti dote, pa mozes vidjet kako se metagame postupno mjenjao. Za lol se slazem, naveo sam gore razloge, a to za biebera, to ti je malo glup argument, ovi pro timovi igraju dotu zato sto ju vole, ne zbog para, u honu/lolu je uvjek bio veci prize pool od dote, neki legendarni igraci su i otisli na te igre (loda,papa drayich, h4nni itd itd) zasto bi sad rekli da je dota 2 dobra ako nije? I uostalom 16 timova, samo ce jedan dobit pare.
@sakondo:
Kužim ja tebe.Nisam previše pratio ove icefrogove izjave tako da nisam znao ovo da će biti buy2play. Što se tiče ovog s gameplay djelom, znači ti kažeš da gosu gamers i ostali timovi vele da je gameplay prejeben, awesome... Malo prije toga si mi reko da je to što se meni lol sviđa stvar ukusa, i da bi mi našao 100 ljudi koji se neslažu. Dakle, u jednom djelu veliš da je sve stvar osobnog, subjektivnog doživljaja i ukusa, a u drugom slijepo vjeruješ nekim tamo gosu gamerima koji su isprobali igru, nije li to malo kontradiktorno prema onome što si prvotno rekao?
Fact: Sve počinje sa Aeon of Strife. Njube.= Citat =:
Izvorno postao Sweron
@sakonodo uhm je, davao je tipove s2 kako sto balansirati, sta smiju importati i sve, barem dok je hon bio u beti i na pocetku. kada ga je valve rekruto za dota2 ukinuo je svoju potporu s2 i presto im davat savjete. Guinesso (barem mislim da je on il eul/kak se zvao vec 2. osnivac dote, nisam siguran) je oduvijek radio za lol
@mystery ne kazu ovi igraci da je dota2 super jer im je neko ponudio milju dolara.nije im nitko ponudio milju dolara. milju dolara fura samo pobjednik. kazu da je igra super jer, mozda, nes vjerovat, igra i je super? ako vecina tih igraca kaze da je dota2 super igra, prije cu njima vjerovat nego svim silnim reviewsima koji ce se moci naci na internetu, makar svi do zadnjeg pljuvali po doti2.
malo je pretenciozno od tebe govoriti sto je bitno na pro sceni, no recimo ja sam siguran da nebi uvodio takvu nekakvu zgradu (observatory kaj otkriva mapu) umjesto secret shopa. sjecam se 1. aprill dote di je bio item kaj je otkrivo dio mape za kusur golda. ukljucujuci nevidljive unite. sa ta 3 si mogo 60% mape otkriti. naravno da je to bilo maknuto cim je prosao 1. april
neznam kaj se jos sve mjenja u Honu ali ako se to dogada, ja sigurno krizam hon s popisa dobrih igara. mozda ce raditi i funkcionirati to kako treba, al ja nisam spreman preuzeti takav rizik (pogotovo ne kuzim zasto s2 to radi).
hon ce jako propasti sa kvantiteom igara nakon izlaska dote jer ima jako puno onih debila kaj iz bete seru po honu (znam ja, jer sam i ja nekoc srao a i iz bete imam account sa golden shieldom :D)
also prestanite sa "naci cu ti 100 ljudi koji vele da lol saka". za svaku taku izjavu ja mogu naci 1000 ljudi kaj ce reci suprotno. i onda na tu svoju izjavu naci jos 1000 kaj ce reci suprotno od toga.
@boz nube, sve pcoinje sa starcraftom
starcraft je poceo od warhammera? :o
doro ne pretjeruj sada. warhammer je poceo od warcrafta -.-
Lol, da, istina je. Samo što je Warhammer jedno [s:83snet6p]petnaest[/s:83snet6p]Sjedanaest godina stariji. Ali da, totalno su kopirali WarCraft.
does it matter? pokrali su tematiku i sve iz wc i bok. godine sim-tam..
@sakondo: Nevažan je u pro sceni što su potvrdili svi top prokleti timovi u honu (osim toga, što sam ja? samo netko tko s vremena na vrijeme igra protiv par tih panjeva u tmm + kakve veze ovo ima s mozgom ako je netko upučen u gameplay?). Ti shvaćaš da se metagame promjenio u honu već dosta puta s nekim novim itemima i herojima te sa promjenom starih? HoN nikad nije imao veći prize pool od dote ili od lola. Ukucaj twitch game ili twitch gameplay u google. Icefrog je bio u S2, bio je čak i naveden pod staff tada tako da ne lupetaj gluposti. Nemoj mi odgovarat na postove te govorit kako sam u krivu ako nemaš pojma o čemu pričaš pošto se sve ovo da provjerit na netu. Nego, gdje si ti u honu da mi govoriš zašto ja nebi govorio kako se hon treba mijenjat O_o
@Ragnarok: Gledaj, ja nigdje nisam rekao da ja mislim kako je beskoristan te da ga treba maknut (napisao sam: maknut je te da je nevažan u pro sceni. Observatory je već u igri ali puna funkcija će doći naknadno). Pro timovi su to rekli i zato se maknulo i gledaj vraga, ništa se nije promjenilo. Ja ne vjerujem u ništa dok ne vidim gameplay, previše sam se opeko da bi me neki trailer ili PR nabrijo na nešto. Kad si zadnji put hon igrao da ne znaš ovo za observatory i za nove stvarčice 0.0 Mislio sam da si aktivniji ^^
EDIT: osim toga, odgovor šaljite na pm da ne spamam u lol temi.
zar nije prvo dosao warhammer pa onda warcraft, koliko se sjecam blizzard je htio warhammer ali mu nisu dali pa je napravio warcraft xD
i zanima me da li netko zna dobar build za mordekaisera?
preko godinu dana. mroaxus je ja mislim zadnji heroj koji je doso dok sam igrao. aki mas moj acc na f listi, frend igra tamo s njime. zato i je 1300-1400psr. ja sam bio na 1740 kada sam prestao igrat xD
mislim da icefrog nije bio naveden pod staff jer je on samo davao savjete i tipove s2. nije bio tamo zaposlen ko sada u valveu. no nemogu reci da sam siguran. gameplay ces sutra vidjeti tokom dana. kada se bude igro na gamesconu. tesko je reci da se nije nsita promjenilo cim su makli secret shop, jer znam da se meni u honu (i doti naravno) mnogo puta dogodilo da mi je protivnik ispred baze te nemrem van po item s kojim bi mogao odnesti pobjedu (recimo symbol of rage il wingbow il savage mace). courier mrtav/nepostojeci. to je ono sto mene brine sa tim observatoryem/secret shopom. jos pogotovo ako ce taj observatory otkrivati dio mape, to bi moglo biti previse
@freddy nije bas bitno, pogotovo u ovoj raspravi. je da, wh je doso prije wc.
ja mu napravim force of nature, hexatech, rylais i nest malo armora ako ima potrebe. ako imaju pak 3-4 ad heroja umjesto forca napravim tornmail il nest slicno za armor (cak i sunfire moze proci)
icefrog je radio za s2 i onda kad mu nisu dali potpunu kontrolu ih je odjebo i zabranio im portanje dotinih heroja.
also, hon nece propast, propast ce competitivna scena hona, JERBO CE ONO 90% TIMOVA OTIC U DOTU 2, DOH