Dunno. Neradi mi ni minecraft stranica ni HCL.
Morat ću neki reinstall windowsa :(
Printable View
Dunno. Neradi mi ni minecraft stranica ni HCL.
Morat ću neki reinstall windowsa :(
Ne mogu vjerovati da pola foruma još nije odigralo Planescape: Torment, pa to je... to je... To je kao da niste dobili poklon za rođendan. :(
Idi u Smoldering Corpse birtiju i tamo pitaj Ebba Creaknessa o Planesima, pohvatat ćeš sve, u roku od maksimalno 3 dana. :) U redu, NOLF je na listi za odstrel.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ne treba ti slobodno vrijeme za ovu igru, ovo te toliko zaokupi da moraš izmisliti vrijeme za sve ostalo, npr spavanje.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Može, ali nemoj ni igrati igru ako nećeš biti mage. Budi mage. vjeruj mi na riječ ;)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Inače, čudim se koliko lako postanem fanboy starijih rpgova (Fallout 1, 2 i P:T) a nove igre (nakon 2004) mi uopće ne leže. Valjda sam zaglavio u prošlosti.
I da, prestao sam igrati P:T prije godinu dana a još uvijek se sjećam imena svakog bitnijeg (i nebitnijeg) npc-a i lokacije :D
Postoji izraz za to. Naziva se forsanje.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ja igram Psychonautse, nikad je nisan do kraja odigra i napokon san se pokrenia, predugo mi treba da se odlucim za igrati neku igru.
Sve sam ja to već napravio, ali nimalo mi ne smeta opet. :)= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Dijalozi u igri su naprosto genijalni, koliko imaju humora toliko i lekcija o životu (zamisli). Ono, svaka čast Balduru, Falloutu i pogotovo Arcanumu, ali ovo me daleko više uvuklo u svoj svijet.
Kad te Morte pita da mu posudiš love za prostitku - "I don't even want to know how you intend to accomplish this". :))))
"Nameless One: Well I, for one, plan on discovering the secrets of the multiverse by rubbing cottage cheese on my belly and eating vast quantities of fresh-water fish. Mmm... cheese.
Svaki puta umrem :D
Minecraft
Arma 2
Repriziram Warcraft 3. I dalje ima fenomenalne animacije.
KotOR i SWBF2
Zarazio me Star Wars sreijal :D
Dragon age: origins + the awakening
Nordom: "Morte, do you have a purpose and/or a goal in your life?"= Citat =:
Morte: "Is Annah still wearing her underwear?"
Nordom: "Affirmative"
Morte: "Then yes."
umro sam. :D
I ovaj:
Peasant: "Oye, look! a floatin' skull!"
Morte: "Oye, look! A talkin' turd!"
Jel HL2 Episode 2 hardverski zahtjevnija od prve epizode? Jer na samom pocetku kad sam na otvorenom mi fps pada do 9-10, dok mi u HL2 i Ep 1 nije ispod 30 bija
Mislim da je nešto zahtjevnija od prve epizode. Smanji malo postavke i trebalo bi biti u redu.
Upravo mi stigao duke nukem forever sa sophoslaba. Zasad mi se igra sviđa ali budem vidio kasnije.
Planescape: Torment
Icewind Dale 2
I planiram neku avanturicu nabacit, vjerojatno najnoviji Runaway...
Bit će ovo duuuuuugo ljeto 8)
Frozen Synapse :pray:
Za oni koji neznaju sto je to: fenomenalna simultaneous turn based takticka igra! U stilu Laser Squad Nemesisa
Monkey island 5
Igra se PoP: Sands of Time... Mučim se, mučim. Ja i 3D platformeri se baš ne slažemo, a ova igra je puna zahtjevnih akrobacija.
Related:
:pray:
Tnx, podsjetio si me kako je odlična ova igra. Ide install nakon što prođem Witcher 2.
Fala na inspiraciji sonic. :pray:
Taj bonus level me ful podsjeća na level iz prvog Princa. :O
EDIT: lol, vidio u komentaru da i je iz prvog Princa :D
Yup, samo nema onog neprijatelja na kraju :)
Još uvijek prejebena igra, ali nikad nisam prešao 8. level, ono kad se sve okrene naopako :?
Aha, ma to kad popijes fejk potion za boostanje HPa. Ako ga ne popijes nece se okrenut level, a ako ga popijes onda moras potrazit drugi takav da ti vrati. Nazalost Ubisoft je uspio zaribat iOS release originalnog PoPa nazvanog PoP:Retro sa mrvicu ostrijom grafikom no sto je bila onda na Appleu tako sto su zaboravili stavit taj feature okretanja ekrana na ta 2 potiona. Takodjer im je ostao bug kad nemozes popit odredjeni HP Booster :(= Citat =:
Inace osim neprijatelja u tom bonus levelu PoP:SoTa nedostaje ploca koja ti zatvori vrata na jednom dijelu. Takodjer mislim da fale i tajni prolazi rusenjem "krova".
U svakom slucaju jako nostalgicno.
Igram Alien vs. Predator 2000. classic edition
(xarabas trololol)
Započeo neki dan svoje RPG ljeto.
Počinjem sa Dragon Age-om Origins, a kada ga završim, nastavljam sa sljedećim naslovima:
Dragon Age 2, Mass Effect 1 & 2, Witcher 2. XXX sati zabave^^
Jel ima netko ovdje da igra Left4Dead 2 preko Steama da nabacimo koji versus mode ili kampanju?
Ima ti puno ljudi tu igru. Pitaj u L4D 2 topicu
Postal 2: Share the Pain.
Grejt za ispucavanje frustracija. :D
Prešao PoP: Sands of Time. Jedna od najboljih igara dosad definitivno... Divno izgleda (stvarno mi teško bilo povjerovati da je iz 2003, baš ono tip grafike koji nikad neće zastarjeti), gameplay nikad ne dosadi, priča je zanimljiva. Pogotovo karakterizacija princa koji pređe iz naivca u iskusnog ratnika (koliko vidim, u nastavku je pravi mračnjak).
:thumbs2:
Nastavci su smeće. Zaustavi se na Sands of Time.
Radije igraj Beyond Good & Evil.
Moš mislit, to je kao kad su mi rekli da se zaustavim na prvom nastavku Pirata s Kariba... Nemoguća misija :P
Duja mi je bila dosta frustrirajuca, koliko se sican masu je bilo backtrackinga, dok je trica bila opet odlicna
I ja sam počeo. Zabavno za frustracije, kako je Kroati napisao. :)= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Odakle vam frustracija ljeti :(
Škola != frustracija, Cid.
Da preformuliram: Škola =/= frustracija.
Ni meni osnovna nije stvarala frustracije.
Sonic_Moronic, definitivno odigraj i Warrior Within i The Two Thrones.
Istina, atmosferom jesu malo drukčiji, no svejedno odlični, i trojka ima baš dobar kraj koji zaokružuje trilogiju. A dvojka je baš cool. Kažu da se ponavlja, no taj nastavak mi je čak bio najzabavniji i odigrao sam ga najviše puta.
Ostale nastavke nisam igrao, no onaj iz 2008. više nema veze s ovim princom, a Forgotten Sands mi se čini kao mlaćenje prazne slame, budući da je trilogija zaokružena.
Što se P.i.r.a.t.a. s Kariba tiče, tu se definitivno treba zaustaviti na prvom nastavku (ili možda preskočiti na četvrti koji se čini u redu).
Nekima još traje fax (recimo meni). I imam 4 pismena, jedan usmeni i obranu završnog za tjedan dana, sve u istom tjednu.= Citat =:
Izvorno postao Cid
Veselo, ha?
Neki od nas i rade cijelo ljeto.
Pocea Sands of time jer san se sitija da ga nikad nisan presa