= Citat =:
Izvorno postao Aral
Cinestar Branimir u 22h :P Flander je bio termin prije, oko 19h.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Cinestar Branimir u 22h :P Flander je bio termin prije, oko 19h.
Hehe, onda nis :D Bitno da smo ga gledali ^^ Jedva cekam da na dvd-u izadje :pray:
Ja jedva čekam da trojka u kina dođe :D Zna deda Spielberg što radi.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
točnije u 18:35 ^^
ovo kaj je bila pauza,popizdio sam, rekoh koji klinac sad, mislio da im je crknul BSplayer ^^
pogledao transformere 2 jucer ...
Sve u svemu dobar film , vjerovatno ce biti jedan od boljih ove godine ..
dao bi mu 10/10 ali zbog retardirane pauze dajem 9/10 ;)
pogledao nema predaje
predobar mi je film
9/10
Da, pauza me ubila, 20 min ono :o Al ok, sreo sam dva frenda iz osnovne iz razreda za vrijeme pauze :rotfl:
ja jučer pogledao A boat that rocked, malo drukčiji tip komedije od zadnje koju sam gledao, hangover, nema toliko puno smijanja, ali ima nezaboravne glumce, likove i soundtrack koji upravo slušam :)
= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
:thumbs2:
istina.I zato mi ide na živce kad mi netko kaže da su transformersi bolji.Možda su i bolji efekti i bolje je snimano al terminator ima priču i dušu.Ovo nema ..
ne mogu se ni u snovima usporediti (transformersi) sa starom trilogijom terminatora ali za novu neznam tu su negdje (mislim na salvation)= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
= Citat =:
Izvorno postao olio
tako je.al nemogu se ni sa salvation jer opet kažem ima priču,nastavak je prva 3 djela ...
Jel to Never Back Down?Ako je taj fil mi je jedan od boljih koji sam gledao.= Citat =:
Izvorno postao gtaIvan
da to je to= Citat =:
Izvorno postao Chappi
prelud je film :pray:
Underworld 3 i Underworld 2. Koliko sam ja skuzio 3. dio je napravljen tako da je njegova radnja ispred 1. filma. Anykeys, oba 2 filma su odlicna i svake preporuke.
Gran Torino-maestralan film od Clinta Eastwooda,jednostavno fenomenalan-9,5/10
Hitchcockov Psycho.
Troja
9/10
Odlična je, no ipak mi je LOTR puno bolji, pa nemože dobiti desetku.
Jedan, jedini i neponovljivi Terminator. Ponovno sam odgledala sve nastavke i zapravo mi je sve ono što mi je prije bilo strašno- sada smiješno! A najviše kada Arni Schwarzemaca dođe u one barove gol i traži da mu dadu odjeću. Prejeben je glumac, tako hladno je to odglumio- poput pravog robota. Ah, bilo bi lijepo imat takvog tatu- da te vozi na motoru u kožnjaku u školu!!S:rotfl:
troja je katastrofa od filma. Jedan od najlošijih "epskih" filmova koje sam ikad gledao. Dosadan za popizdit, nezanimljiv, soundtrack dosadan... jedino je Eric Bana zakon= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
pogledao Meet Joe Black...
Ok film traje 3 sata a meni se činilo ko da traje jedva sat i pol. Odličan film, odlična priča, odlični dijalozi. Film se više oslanja na razgovor nego na akciju i to mi se kod njega sviđa dok će nekima to biti jedan veliki veliki minus. Sve u svemu jedan od boljih koje sma pogledao u zadnje vrijeme.
8.8/10
Meni je Troja također odlična, niti u jednom trenutku mi film nije dosadan.
Kakva pauza....tehnicke smetnje?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da... traka je predugačka pa ju moraju spajati ured filma selotejpom.
Film traje drito 150 minuta, a za filmove od 150 minuta pa na više, Cinestar mora staviti piš pauzu. Tako je bilo i na The Dark Knight filmu, 2 minute iznad 150min i eto ti pauze :-x Samo što su pretjerali, ajde, moraju staviti pauzu, ali ne 20 minuta kada je dosta 5-10 minuta da izvadiš kobasicu i pustiš sokove!?
Žene ne mogu pustiti kobasicu i pomokriti se. One to moraju izvesti puno kompliciranije, a moraju i popraviti šminku..S:rotfl:
Kraljevi....ja u svom Multiplexu pogledah Watchmen od 2 i po sta bez pauze....bezveze,taman se uzivis u film,kad ono....= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Hmm, kada razmislim, ne sjećam se da li je bila pauza na Watchmen filmu, a bome traje 160 minuta :? Možda i je bila, samo se ne sjećam pošto je dosta prošlo...
@Medolina, pudrati nos se može i nakon filma :D
"pudrati nos" je metafora za "konzumirati kokain". READ BETWEEN THE LINES!
Upravo pogledao Scarface.Isuse kakva sam remek djela u djetinjstvu propustio, hvala bogu na danasnjim tehnologijama pa to nadoknadjujem.Odlican film, na nekim dijelovima pre razvucena radnja, na nekima preubrzana no odlicno pokazuje onu staru : tko visoko leti, nisko pada.
Ne kužiš ti to. Komplicirano je to, to je nadasve složen proces.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A daaaajte, niste fora... A ja i Bartuc se već par puta mimoišli... :(= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nego, pogledala sam The NotebookSdanas. Jako dobar film i jako tužna priča. :(
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Pogledala Čudnovat slučaj Benjamina Buttona. Jako zanimljiv i tužan film.
S:(
The Fugitive-izvrstan film sa 2 izvrsna glumca.
Nego,jel ko gledao Defiance,pogledao bi ali neznam kakav je.
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Peh :D Isto ideš u Cinestar Branimirova?
Sljedeće što ću u kinu gledati je G.I.Joe, film mi izgleda vrlo interesantno. Odmah sam se Crysisa sjetio kada sam vidio akceleratorska odjela :pray: Film izlazi 27.8.2009.
G.I.Joe HD Trailer 1
G.I.Joe HD Trailer 2
A osim toga, MOŽDA još odem u Cinestar pogledati i ove filmove (linkovi su na HD Trailere):
BrunoS- 10.7.2009
OutlanderS- 16.7.2009
Harry Potter and the Half-Blood PrinceS- 23.7.2009
The Taking of Pelham 1 2 3S- 20.8.2009 :pray:
Inglourious BasterdsS- 10.9.2009 :pray: :rotfl:
The Final Destination 4 - 3DS- 24.9.2009 {bolesno poremećen um radi ovaj serijal, baš kao i Saw (samo što mi je FD višestruko bolji od Saw serijala), ovisi o curi da li to gledamo u kinu} :shock: :pray:
srsly bartuc, ko ti od familije radi u cinestaru. tell us.
@Bartuc,možda ideš pogledat Inglourious Basterds :(
@TeraBajt, nitko. Pa računaj, idem jednom tjedno u kino, to mi je 30 kuna za dvije karte... Ljudi to popuše ujutro uz kavu :D Žalosno ako si nemrem priuštiti 30 kuna tjedno.
@Constantine... Da, za sada samo možda pošto cura još nije vidjela sve te filmove, a pošto idem uvijek sa njom, mora se i ona složiti u vezi filma :D Za sada smo ziher samo za G.I.Joe.
Pogledao sam film The Batman begins,tek sam prije par tjedana saznao da je to prequel dark knightu,poprilicno me se dojmio film i zanimljiviji mi je i bolji od dark knighta-9,5/10
Aha. Možda sutra idem transformers 2 pogledat. Al brunu idem definitivno gledat. :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pogledah American Beauty nekidan. Depresivno. Veoma. Odlično, ali depresivno.
Idi na Transformere, pogotovo ako ti se svidio prvi dio. Meni je film bio super. A Brunu cura ne želi gledati u kinu, ali nagovoriti ću je ja :D Inače je kino super za SF, ali komedije su čist dobre i doma na TV-u pošto efekti nisu bitni :D= Citat =:
Izvorno postao Helena
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovo sam gledao. Vikinzi i elijen zajedno :pray: .