Sve mi se čini da će shaft iz toga napravit satiru na wanabe vampirske filmove, jer je ovo do sad viđenο u najbolju ruku osrednje... ili ih jednostavno nije briga. Inače, onaj Negima Neo (kakoveć) anime koji si pogledao je s razlogom čudan i drugačiji... shaft je na njemu radio. :)
13-02-2010, 16:33
The Fury
Re: Anime & manga everything related
Vidim da stalno spominjete K-On pa sam se i ja odlučio pogledat ga.
Simpatičan je i sve to, ali mi još nije sjeo... Moram više epizoda pogledat.
Pogledao epizodu Letter Bee-a sa pesekom... T_T T_T T_T
Da je melodija kod dijela kad dingo čeka vlasnika bila dramatičnija i da je dio kod izlaska iz tunela bio malo bolje izveden (fali Elenin flashback, crkvena zvona, spori hod peseka do križa i polako sklapanje očiju) bio bi definitivno superiorniji od OVA epizode. Ovako su tu-negdje... OVA ima malo dramatičniji feeling (prvenstveno zbog soundtracka), a TV epizoda bolje razrađenu cijelu situciju i superiorniji kraj (Air on a G string <3).
Želim sidestory 'Elena's adventures' odmah. :(
13-02-2010, 23:21
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Raz
To sam ja prvi rekao. :)
13-02-2010, 23:27
Raz
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao Raz
To sam ja prvi rekao. :)
^^
(sad možeš stavit neki win post za početak 300. stranice ;D)
To je to, sad želim da naprave neki moe anime na južnom polu pa da se netko dosjeti otputovat i pravit društvo pingvinima. :>
14-02-2010, 00:50
Arbiter of Change
Oho, 300. strana. Nastavimo mučiti Wedrana. :)
Gledao (reprizirao) malo FMA:B i konačno našao onu epsku glazbu kad Scar otkrije tko je odgovoran za Ishbal. Van konteksta pjesma nije ni sjena sebe. :)
14-02-2010, 13:49
unknown
još samo jedan dan do novih spoilera one piece-a :D
14-02-2010, 18:37
Jopax
Pogledao do 41 epizode FMA, sviđa mi se prethodna koja objašnjava Hoenheima i njegovu prošlost, sad mi je krvio radi dvije stvari, nemam prometa za previše epizoda a našao sam do 43 samo za skinuti, demmit
I blago me živcira glavni lik, Tetsunosuke. Opet balavo derište koje vrišti puno, podsjeća na Naruta.
14-02-2010, 22:22
Jopax
Pogledao i 43 epizodu, premoćno, na kraju 42 sam odmah pomislio da je Zampano seronja i da treba da pogine, al sad je iskupljen, također lol na zadnju scenu kada sretnu Hoenheima perača XD
Zna netko ima li još epizoda ili kojim danima izlaze?
14-02-2010, 22:37
Raz
43. je zadnja. Mislim da bi sutra nova epizoda trebala doći. :)
Pogledao 19. epku Letter Bee, koja je bila orijentirana na Niche. <3
Also, volim japanski humor no ne volim kad se direktno upliće u radnju kao što je scena između Niche i likova u mračnoj uličici napravila, no ok... nije bilo pretjerano.
15-02-2010, 22:51
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Počeo gledati Peace Maker Kurogane. Zasad mi je simpatičan anime, jedino me malo strah ovog tipa:
Koji bishounen. Jebob stoput. <3
15-02-2010, 23:23
Kostolomac
Mogao sam si i mislit da će ti se svidjet :P
16-02-2010, 02:24
Norther
poceo ergo proxy, pogledao 6 epizoda. posto sam jeo kokice i cpis, nisam previse skuzio radnju prve 3 epizode ( moze na pm slobodno mali recap ako se kome da :DD ) ali sam kolko tolko pohvatao nesto.
also, krenuo sa berserk mangom...pecto stranica procitao, 2 volumena. rula.
Pogledao sam 23 epizode Naruta, umnogo mi se sviđa, i drago mi je što je Rock Lee nalemao Sasukea, Sasuke je nadrkan.
16-02-2010, 17:01
Kostolomac
= Citat =:
Izvorno postao Norther
poceo ergo proxy, pogledao 6 epizoda. posto sam jeo kokice i cpis, nisam previse skuzio radnju prve 3 epizode ( moze na pm slobodno mali recap ako se kome da :DD ) ali sam kolko tolko pohvatao nesto.
Samo nastavi gledat, razjasnit će ti se sve. I meni je prvih par epki bilo wtf. :)
Moram i ja počet s tom Berserk mangom, svi govore da je zakon ali nikako se prisilit :(
16-02-2010, 17:26
Aral
Meni prvih par epizoda radnja uopće nije bila bitna, sam sam uživao u preludom settingu ^^
16-02-2010, 17:26
Norther
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
= Citat =:
Izvorno postao Norther
Samo nastavi gledat, razjasnit će ti se sve. I meni je prvih par epki bilo wtf. :)
Moram i ja počet s tom Berserk mangom, svi govore da je zakon ali nikako se prisilit :(
aha, okej...nego slucajno pogledao prvu epizodu Umineka...i za redom odgledao 10 komada, tako da cu to sad zavrsit, moguce i danas..rula mi nenormalno :D
16-02-2010, 22:26
Electromaster
Objavljen je datum airinga druge sezone K-ON!, 4.4.2010. <3
Također, anime je preimenovan u K-ON!! kako bi se ukazalo da se radi o drugoj sezoni... Fora.
Also, wat:
EDIT: Također, Dance in the Loli Bund, you've been Shafted!
Studio radi na Bakemonogatari specialu, pa nemaju vremena za ''lesser anime'' poput Bunda.
Onak, likovi su napravili najprodavaniji anime ikad, a ne mogu uposliti još ljudi? Pička im. :@
17-02-2010, 09:08
Arbiter of Change
So Ra No Wo To tek SAD pokazuje naznake da bi mogao valjati, ali iz drugih razloga. Problem je taj što je glavni fokus na dosadnim moe curama umjesto da je sam svijet glavna stvar i misterija što koja je dovela do trenutnog stanja (ostaci ostataka).
17-02-2010, 09:24
Aral
Da, baš to. Ja uvijek gledam sam setting, atmosferu, kako je došlo do toga i sl, a ovdje je pak naglasak malo na drugim stvarima al to je tak.
17-02-2010, 10:17
Raz
Bilo da ostane čisti moeblob ili preraste u nešto većeg, meni rula. Atmosfera je odlična, setting je dobar (a sudeći po zadnjoj epizodi će još bolje to sve dočarat), a likovi iako tipični moe, prilično zanimljivi.
Nabavio i Haibane Renmei, fak... kad ću još i to stići pogledat. :)
17-02-2010, 22:11
Aral
Nova Naruto manga je vani ;)
edit: Pročitao, omg idući chapter je nešto tipa Sasuke vs. Kakashi :pray: I da, čini se da je Sasuke fakat postao evil, al ono fakat.
Pogledao konačno epizodu 7 Sora no Woto. Sugoi desu ne! :O
Wow ono, u usporedbi s ovom epizodom, praktički sve druge izgledaju kao filleri. Očem da anime nastavi u ovom smijeru!
Ukratko:
= Citat =:
Whenever someone's going to go "moefags" again when confronted with Sora no Woto, I'll tell him about the burning lolis I witnessed and the zombie telling a hallucinating woman about the nuclear holocaust. Feels good.
Spider tankovi su awesome. Količina nasilja u epizodi je iznanađujuća. Duh mrtvog vojnika je scary. Scena na kraju je kawaii! [Lol, pomislio sam da će biti sum yuri... :P ]S
Usput, ako nekog zanima, prijevod zadnjih riječi onog vojnika:
To Ryoko and Kazuma:
Sorry, but your daddy lost.
I couldn't protect you guys.
It really breaks my heart to
not be able to be be with you guys
in my final moments.
If there is a God in this world
I pray that you guys meet
a peaceful end.
I oh, također:
= Citat =:
Izvorno postao Filicia
There can't possibly be any meaning in this world.
But isn't that wonderful in its own right?
Because if there isn't any, we can find our own.
Baka to 7. epizoda je bila predobra. "Yo, friend. Looks like you're enjoying yourself." :)
I ono, furry rage.
18-02-2010, 19:13
Jopax
Počeo gledati Metalocalypse danas, znam da tehnički nije anime ali je urnebesan, najviše mi se sviđa zajebavanje Murderfacea :rotfl:
19-02-2010, 00:26
Raz
Konačno odgledao Aoi Bungaku. Dojmovi...
No Longer Human
Sve u svemu, dosta dobro. Ima lijepu depresivnu atmosferu, no mislim da se moglo bolje poradit na određenim likovima, a tu je i onaj time skip s prijelaza 3. na 4. epizodu koji me samo dodatno zbunio. 7/10
In the Forest, Under Cherries in Full Bloom
Dobra priča sa prikazom do koje granice jedna osoba može izmanipulirat drugu. Doduše, sve se dogodilo prebrzo te je malo teško povjerovat da je tako lako "pao". Praktički je bilo: kill them all! ~Yes master.SElement parodije je bio pomalo out of place, no prilično dobro izveden pa ne uzimam za zlo. 7/10
Kokoro
Počelo je pomalo dosadno, no kasnije me impresionirao taj ljubavni trokut i adaptacija novele sa strane i jednog i drugog glavnog lika. 7/10
Run, Melos!
Priča koja me najviše impresionirala. Odraz situacije u kojoj se i sam pisac našao te predstava unutar adaptacije koja dočarava osjećaje likova su me oduševili. Savršeno. 10/10
Spider's Thread
Pomislio sam da će prikazat badass lika koji se pokaje za svoja nedjela i postane dobrica, no gadno sam se prevario. Umjesto toga, kako epizoda odmiče kraju on postaje samo više odbojan. Priliku za iskup je dobio, no očito da je sebičnost i volja za ubijanjem predvladala... dobio je što je zaslužio. 9/10
Hell's Screen
Negdje na razini Melosa. U Spider's Threadu se već vidi koliko je car egocentrična, odvratna osoba no ovdje je sve prikazano na jednoj sasvim novoj razini. Cijela je stvar sa bojanjem grobnice bila malo predvidljiva, no lijepo uklopljena, a sam me kraj sa gledanjem oca kako mu kćer živu zapale šokirao... strašno nešto. 10/10
Čujem da je dosta dobar. Ja ću pričekat dok izađe poštena verzija, jer je prošla bila subbana preko hardsubba tako da je katastrofa izgledalo.
19-02-2010, 12:27
Arbiter of Change
Wat? Ja sam pogledao subbanu verziju već davno... sve OK i nije bilo nikakvih problema, sve razumljivo.
Dobar je film inače, kao da je netko obradio .hack ideju kako spada + ljudski element (obitelj je spaljena lagano).
19-02-2010, 12:32
Raz
Idem pokušat pronaći ponovo onda, vjerojatno sam neku 'lijevu' nabavio. XD
19-02-2010, 13:12
Aral
Bogme da, gle ima na Animetake.
19-02-2010, 18:56
Electromaster
Da, vidio sam taj Summer Wars negdje ranije... Morati ću ga čekirati čim stignem. :3