kaj ne dobiš sad i arena bodove ? geldal sam da za neke i to dobiš neku siću
Printable View
kaj ne dobiš sad i arena bodove ? geldal sam da za neke i to dobiš neku siću
To je za prvi random bg koji obavis dnevno dobis 25 arena bodova ako pobjedis, i mislim da je to samo za 80lvl.
di mogu kupiti silk cloth? trebam puno za 1st aid. ja budala imao nekih 100 komada i prodao sve.
btw dosao sam do lvl 70 juce :)
kupit cu WOTLK na jesen
Auction House, nema drugdje.
gratz na 70!
I nemoj da te deprimira to što na 70 nema baš puno ekipe, štaćeš, svi su 80.
hvala ti. ma nema ekipe u pravu si, prestrasno. za instancu cekam i po 2 h da upadnem :(
pogledat cu u auction house
lol pa kupi Wotlk, nema smisla cekat do jeseni, na jesen izlazi Cata, i kaj buš onda ? Svi bu dignuli 85, a ti sam 80lvl ^^
zaostajal buš bezveze
Istina, WOTLK nije kao prepaid da će isteći. Svejedno je kad ga kupiš, pa ti je bolje što prije.
Osim naravno ako sad nemaš para onda je druga stvar, ali inače nema smisla.
racunam na to da ce kad izadje Cata cijena Wotlka pasti
hmm nemoj bit tolko siguran, tada bu baš cijena narasla, zamisli si to ovako :
frend1: "E danas sam baš kupil Catu prejeeebeeenooo!!!"
frend2: " A jebemu ja sam još na vanila WoW-u moram kupovat sve ekspanzije...a sad su digli i cijene kad je ekspanzija izašla zbog hajpa...ma bmk kupujem :D "
^^
Jel pala cijena TBC-a i Vanille kad je WOTLK stigao?
nije odma, nakon mjesec dva
Pa brijem da će onda isto bit sa Catom :D
pala je i to drasticno. sad su wow + tbc = 200 kn, a ja sam samo TBC platio 300 kad je izasao
jos pitanja
1. kako doci u Northrend?
2. kako vidim svog lika na netu (ono armory kak se to vec zove, prije mi lega pokazao al sam zaboravio)
3. koliko servera ima? (original naravno)
1. brodom iz SWa za ally za horde takođe imas sredstvo u main cityu
2. eu armory gugliraj i upisi ime lika
3. nisam brojo
kako da dodam i ostale blizz igre u battle net acc? wow sam dodao, imam jos SC BW i WAR 3: TFT. kako da to dodam?
i dali blizz brise neaktivne War 3 acc? cini mi se ko da je moj obrisan
Jel se isplati 10 000 golda za 10€? I kako ide ta transakcija?
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
logiraj se na acc i imaš negdije sastrane Add new game tak neš
Kolko vidim cijene goldsellera, mora da te zajebavaju jer mi se to čini malo prejeftino. Beware.= Citat =:
Izvorno postao Aerendyl
zast iko uopce kupuje gold? ja otkad sam poceo wotlk, gold mi curi na sve strane...
A i inače, je, kao, jel... ilegalno... XD
Pa ono, lvl 70 sam, a imam 300 golda. :(
Questanjem do 80 možeš skupiti 3000 bez problema. A i to ti je normalno.
= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Bez profesije, ako imaš, neznam JC ili ench dodaj još koju tisućicu...= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
BTW, stavljaj cloth stackove na AH. Staviš najnižu cjenu na AH i oglasiš u trade, ljudi kupuju u roku pol sata :)
Ili ako na svakom levelu kupuješ novi armor, novo oružje i na njega stavljaš black magic/mongoose/berserking enchant, onda slobodno oduzmi par tisuća ^^
Upravo tako, rerollao (opet), sad sam lvl 67 i, izuzev glyphova, s Ah nisam kupio ni jedan komad opreme. Elemental shaman, bez heirlooma i mogu soloirat većinu group questova s quest/instance drop opremom.
kako doci na Northrend? (horda)
Imas zepelin za tundru iz orgrimmara te zepelin za fjord iz undercitya, u orgrimmaru je zep tower kad izadjes iz grada odes desno nemos falit, livo je zep tower za stv i uc, u uc je odma kraj starog towera.
to obje početne zone? di je bolje?