Makar baš i ne volim Melo-Death, moram priznat da ovo uopče nije tolko loše, možda čak i nabavim nešto od njih.
Printable View
Makar baš i ne volim Melo-Death, moram priznat da ovo uopče nije tolko loše, možda čak i nabavim nešto od njih.
Nabavi The Unborn. Druga dva albuma su isto odlični, ali Unborn je remek-djelo.
Btw, upravo slušam Goblins of the Black Rain od Nekrogoblikona... genijalni In Flames cover.
UWSkQqvAAM4
znam da nema veze sa ničim al onaj zadnji dio :pray:
to je rekao mustaine ako se ne varam :D= Citat =:
Izvorno postao Jerry
mustejn je car :d
pjesme The Unborn i Pure prejake :D= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
obavezno poslusat ^^
Bemti sad sam slušao Ashes Divide,obavezno za sve fanove Toola i A Perfect Circlea...
Ima tu neko da sluša BenightedS? Brutal Death Metal/Grind iz Francuske, ali ne uobičajeni, nađe se tu i melodija i zanimljivih tekstova koji se bave ljudskom psihom. Čito sam da jedan od članova benda radi u ludnici, pa od tud crpe ideje za tekstove. Kao što se i vidi po recenzijama, jedan od najboljih bendova iz žanra, Icon po meni, njihov najbolji album.
Evo jedna od boljih pjesama s albuma, Slut, oni vriskovi koji počinju malo prije sredine pijesme su čisto savršenstvo :pray:
I evo još jedan Brutal Death iz francuske, Kronos.SAlbum Colossal Titan Strife meni ulazi u top 10 albuma Death Metala općenito. Na tom su albumu napravili jednostavno savršen spoj brutalnosti i melodije, a da to ne ispadne loše. Treći album, The Hellenic Terror, je mene jako razočaro, jer su se pretvorili u nekakav prosječan Death bend :( .
Prva pijesma s albuma, Colossal Titan Strife. Obavezno poslušat genijalnu solažu na sredini pijesme, totalno neočekivano doleti :thumbs2:
stvarno, onaj vrisak na sredini je prebrutalan :D
dobra pjesma nema sta ^^
hot for teacher i panama dobre, ostalo shit. nije mi jasno šta ljudi vide u tom bendu...= Citat =:
Izvorno postao LL21
koji jimmy?
Meni se on zgadio odkad je posto born again Christian :yuck: i reko da neke pijesme vise nece svirat uživo zbog tog. I još je htio otkazat dogovoreni nastup sa Rotting Christom i Dissection, zbog njihovih tekstova, što je ove nagnalo da otkažu taj koncert. I onda se vi pitate zakaj ga ljudi ne vole ?
Inace bend After forever je prejeben.Sviraju progressive/symphonic metal sa zenskim sopranom , e prejako je :pray:
Nikad nisam volio ženski vokal u metal bendovima...ajd Arch Enemy nisam ni znao da je ženski dok nisam saznao :D
Sluša li ko kreator?
Jebeni thrash iz đermanije,jebote,german thrash uber alles :D
iako ni američki nije za bacit (pantera,slayer :P )
kakav vam je ovaj enemy of god?meni je ok,al mal ipak brutalan,al opet je odličan :D
Pantera je Groove :P= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Inače, trenutno mi je pjesma Black Label Societyja pod nazivom F.U.N. himna ^^
Solidni su...nikako rame uz rame sa navedenim legendama. ;)
Najjača stvar Violent Revolution...
ma da,ajmo sad i thrash razvrstat na 100 podpravaca... -.-= Citat =:
Izvorno postao Maloki
ma volim ja thrash,ali ne volim kad se neki pravac razvrsta na sto nekih tamo..
Kreator je cisti thrash :roll: , Inace da se Mille nije opredjelio iz nekog cudnog razloga na par albuma za hevi metal bilo bi jos bolje , ali stari demoi i albumi tipa endless pain i terrible certainty su prejaki.Enemy of god isto ima jebeno dobrih pjesama uglavnom, cekam novi album.
Kreator je melodeath.
Groove je općenito pravac metala, a ne pravac thrash metala, tako da ti ovo ne drži vodu.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Hm?= Citat =:
Izvorno postao LL21
Cavalera Conspiracy su odlicni, vidjet cu ih live sa Judasima \m/
nevertrust the emo kids :Đ
Oke, upravo po 526. put preslušavam zadnji album od All Shall Perish i još mi nije dosadio. Briga me kaj su deathcore, likovi ownaju i imaju jednog od najboljih vokala u povijesti metala. Preporuka svima koji vole death ili melodeath.
All Shall Perish - Day of Justice
All Shall Perish - Eradication
Slažem se,rulaju...poslušati i Deconstuction.
sta ima veze kaj su deathcore...meni su i deathcore i metalcore ok...neki vise neki manje, ko ostali zanrovi...
dobre su pjesme ^^
btw najbolji death vokal je nergal iz behemotha
cgSUIHeh7P4
Oey85FGH ... re=related
tHhZ2LThpv4
Bemti nikako mi ne sjeda ovaj novi od Disturbeda...ne baš.
a ni nova Metallica...
Niš mi ne sjeda danas :D
poslusaj gore navedeno, sjest ce ti ^^
Meni su nergalovi vokali poslije Zos Kia Cultus albuma užasni. Preproducirani i beživotni..
e kako cu te sakom pogodit :D
od 1999- nadalje owna, jer se mice od blacka i krecu sa blackend death/death i to je to sto mi se svidja :D
Christians to the lions mi je nekako njihova najjača stvar...