Ne, ja to ne radim, ali kada igraš dotu već dugo vremena nagledaš se svakakvih čuda koje na youtubeu još ni nema.
Printable View
Ne, ja to ne radim, ali kada igraš dotu već dugo vremena nagledaš se svakakvih čuda koje na youtubeu još ni nema.
Kolko ja znam ti si počeo prije mjesec-dva.
Na tvoju nesreću igram već godinu dana dotu online. Oko 7 godina sam igrao obični W3 i dotu prije online-a par mjeseci sam igrao protiv botova kada sam tek počinjao.
Dobro ja igram online 3 godine i još uvijek su mi jebeni filmići.
i ja igram skoro 3 godine i smeće su mi, kakve to veze ima?
osjecam se ko djed ovdje....
Pa upravo to, nema veze. Aj sad mi se više neda, ko hoće gledat nek gleda ko neće nemora i neznam zašto bi nas uopće izvještavali o tome kak "niste gledali nit nećete". Koga boli.
koga boli što ih ti gledaš?
meni se isto filmici nikad nisu dali gledat..
ali dobar rep se znao pogledati..
ali morao je biti jebacki dobar da me natjera.. :)
Eto ranđer dokaz da si retardirana osoba :pray: :pray:
? - -
repovi su dobri za gledanje samo zbog taktika i pickova.
ako si ingame leader u nekom teamu dobro ti dodje gledanje nekih repova..
ali ti neces tu sad naucit neke kul poteze ovo ono (neke i hoces ok) jer kao sto je neko rekao (ranger ili macan) ili imas to ili nemas..
= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
onak gledanje repova u doti je nekaj najimbecilnije ikad. dobro starkraft il warkraft al dota ave. em je dosadno pun kurac, em je glupo za gledat jer neces nista naucit.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Ave TeraBajt.
nije sve dosadne, al 99% toga je, i ovo što je sys reko je da je važno jedino zbog pickova/taktika što se događa u prvih 5 minuta gamea, a na nekim sitevima to ima i objavljeno bez da se gleda replay tak da i to gubi smisao :/= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Mani neki daju replay da pogledam...yes, yes...nikada ga neću pogledati.
Ave ja!
onak ak vam se gleda replayeva, skinite zeusov replay pack i divite se tom bogu:D
ono 2v2 fury i zeus vs orka i najtelfa. zeus izgubi bazu i ostane mu samo heroj, na kraju niko nema expove, a vojska pomrla i svi samo heroje imaju, a zeus bog u chat napise: DOTA 4TW!
i to mi je x99999 > ovih frajera koji se izdrkavaju u doti.
Evo sada sam odigrao jednu s Gondarom, bio sam no1, osobno sam se switchao 3 puta, a sve ukupno je switcheva bilo 10+ puta radi balance-a, killova je sve ukupno bilo 120+, nitko nije imao bazu, gemova je na mapi bilo 30+, totalna brijačina, bloodseeker, lich, ja gondar, trax, troll warlord i sven, tako smo se kefali, svi smo bili na max. sa lvlima i itemima, svatko svakog je mogao zabiti, totalna ludnica, radili smo svakakve majmunade, pogotovo zbog prijateljskog meča gdje nije bio problem switchati se svakih 5 min radi balancea. XD
Hoćete replay? ;P
ocemo
nop. samo screenshot sa kraja. to sve govori.
nisi vrijedan tracenja mojih 60min gledanja prosjecnog replaya
:)))))= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
daj taj rep ako imas plz..
http://tft.replayers.com/index.php?acti ... %20vs%20u5
evoga. btw dusu sam ispustio dok sam ga trazio prije par dana. nikako se nisam mogo sjetit s kim je zeus igro lol.
i ono, rula aow fight na pocetku, nisam ni znao za to dok nisam pogledo replay:D
edit: btw, trebat ces 1.23 verziju brijem(il neku drugu zaboravio sam). ja sam naso neki version changer i radi s tim.
da to me jebeno ubija sto nema neki program za gledanje repova..
nemozes pogledat stari replay ako nepatchas, uzas..
nasao sam nesto, ako je itko zainteresiran neka proba..
programcic se zove evercraft i omogucuje gledanje starih repova..
ja cu ga probat kad dodjem doma..
= Citat =:
1. Get evercraft(http://www.eightcounts.net/eVer-Craft.zip
2. Evercraft already includes patches 1.01 to 1.11 but if you want to watch replays from other patches you have to dl them as standaolone patches(at the blizzard page) and move it to the folder witht the other patches.
3. Start evercraft and now you can switch between the patches and enjoy older replays.
tnx na linku za rep.
To i ja mislim za svaki replay. Budem stavio, samo da ga odmotam. XD= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Edit: Evo ti SS:
http://i.iimmgg.com/images/th/7dd425...37e731cb18.png
Zaboravio sam kako izgleda prava dota, jer igram ovu snow, super mi je za oči, a i kada mi netko bježi po šumici, vidim mu tragove. :D
Snow puno bolje izgleda, nego ona standardna tamna, sve je isto, jedino eto što je snijeg popadao i što se vide tragovi na donjoj granici (gore se ne vide jer je led). :pray:
84 kripa u 56 minuta :))))))))))))))))))))))
Pa ja sam bio lovac, a ne farmer. :)
Ja i Lich smo od samog početka radili nerede, mi smo se farmali na herojima. A ja i blood smo stalno ratovali, on ubije mene, ja ubijem njega za osvetu, pa opet tako. XD
A ono, šta ti vrijede ti kripovi, ja sam jednom sa Sand Kingom imao minimalno 300 ubijenih kripova i bio sam za ništa...
vise bi naglasio 4 denya xD ja po partiji (atm u hon) imam po 25-26 denya u laning fazi. sad ak se to oduzi zna biti i vise, a i manje ak je kraca laning faza
Ma ja nemam nikada denya, ova 4, to je bilo vjerojatno slučajno iz zajebancije, ili možda toweri. XD Prije ću uništiti svoj tower nego kripa, ja nikada ne idem za denidanje svojih kripova, osim ako on svoje ne denidea, pa onda i ja svoje, i onda se sve svodi tko će denydati više svojih kripova...prejadno.
A i pogledaj, pola ih je imalo 0, netko je imao 1, netko 3, ja 4 i Lich 7. Nema potrebe za time. Znam jednom kada sam bio dolje, ovi na midu su se tako fajtali, na kraju kada smo mi svi bili 6 lvl, oni na midu su bili jedva 5 i imali su više svojih ubijenih kripova, nego protivničkih, to je prejadno, to nije borba, a i šta ćeš time postići, pustite jedan drugoga da lvlate, ako jedan krene ubijati svoje kripove i ti ćeš svoje krenuti ubijati i ni jedan nećete lvlati. Naravno, ako jedan od njih nije noob gdje će jedan svoje denideati, a noob svoje neće.
Dobro si to rekao.
al najbitnije da si u svom tom "ratu" ti stigo 48 neutralaca pokokat, gg