= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ajd, kada skužim kako napraviti epic oružja kao Bartuc valjda će biti lakše, al trenutno je toliko zajebano da mi treba dobrih deset minuta da ubijem onog najobičnijeg zmaja.
Doggy: Drži E.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ajd, kada skužim kako napraviti epic oružja kao Bartuc valjda će biti lakše, al trenutno je toliko zajebano da mi treba dobrih deset minuta da ubijem onog najobičnijeg zmaja.
Doggy: Drži E.
Kako to da on, u međuvremenu, ne ubije tebe ? :rotfl:
Zaboravio napomenuti da kada vidim zmaja odmah pobjegnem u najbliže selo/bandit kamp/bilošta naseljeno tako da dobijem malo na vremenu prije nego što se okrene prema meni i ubije me u najviše desetak sekundi :(
Kako ste uspjeli natjerati zmaja da zaore po zemlji? Ja sam primijetio da kad mu skinem 2/3 healtha, zmaj u pravilu slijeće i više se ne diže u zrak.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ubij ga u letu:)
Pa ne mogu mu trećinu HP-a skinut u jednom šutu :@
Smanji tezinu.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Pa nadji si neki cover covjece.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Riješavaj main quest,dobiješ Dragonrend shout. Nakon toga zmajovani su lagani.
Grindao smithing danas, s 37. do 80. sam uspio. Koštalo me je 40k golda,pošto sam sva 4 lvla koja sam danas dobio trenirao kod onog na Skyforgeu. :(
Al barem sad imam epic ebony mail, epic ebony boots sa +50 stamina, epic ebony gauntlets, epic nauhrkriin (ona dragon priest maska sa +50 magicka) i oba epic ebony mača... :D
Koja epicnost od igre. Završija mage questove. Imam masku 100% mana regen, archmage robes 100% mana regen i lagano dižem conjuration trckarajuci oko trolova sumonirajuci oružje. U sat vremena sa 30 na 80 dignija conjuration. Uz to i smitham, stealtham, enchantam, destruktiram i arrowam.. Multipraktik.
Atronach je vrlo koristan, a tek 2 uskoro. Ima li još koji osim flame i frosta?
Šteta što u igri nisu stavili tattooiste. Cekam te NPCove od Fable-a al izgleda da ih nitko ne zeli staviti :(
na kakve vi to zmajeve nalijecete? ja srel 3 komada, osim onog prvog za main quest, ova druga 2 su samo sletela pred mene i cekala da ih ubijem... lol
Mozda ih Elder Dragoni napadaju. Ti gadovi imaju prokleto jah glas.
Nema mod nego console.= Citat =:
Izvorno postao Grim
http://segmentnext.com/2011/11/19/skyri ... tem-codes/
vrlo korisne komande kad radim screenshotove a i ima da ti hud makne.
Samo pazi jer kad maknes hud nece ti se ni pokazati dolje zacrnjeno i slova kad pises u konzoli. Sam zapamti da kad otvori konzolu da ti prvo slovo nece registrirati.
Prešao sam Main Quest :pray:
... pa evo dojmova o igri:
++ EPIČNOST ^ n-tu
++ SHOUT-ovi
++ BLACKREACH
+ zvučna podloga
+ grafika
+ paleta boja
+ optimizacija
+ atmosfera
+ igrivost
+ sloboda
+ veličina igre
+ radnja
+ detalji
+ level dizajn
+ world dizajn
+ Voice Acting
+ zmajevi
+ side questovi
- čitav UI
- animacije kretanja likova i monstera
- podosta bugova, neki čak i game-breaking (sva sreća pa ima lijeka)
- konji
-/+ loš balans klasa (sneak/archer je bog na master, dok mi se u drugu ruku čini da je warrior gameplay puno puno teži)
-/+ melee borba
-/+ frakcije (od svih frakcija (osim Mage - to nisam probao), samo Thief's Guild rula, ostali su prema njemu razočaravajući)
-/+ misc questovi
Igri bi dao cca 98/100, pošto mi je uz sve mane bila višestruko zabavnija čak i od Witchera kojeg obožavam. Jednostavno sam uživao u igri i nastaviti ću uživati u njoj. Po meni igra godine, bez neke veće konkurencije.
Imao sam filing da će mi se igra svidjeti, ali nakon Obliviona sam u trenucima bio jebački skeptičan... Oblivion je krasan qurac prema Skyrimu :D Samo neka nastave u tom smjeru ukoliko će raditi još koji nastavak...
Vratio na ATI 11.9 i sada je sve u redu, glupi driveri -.-'= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Ovo..
I ovo..
Drugi film, 0:58 :rotfl: :pray:
Shouldn't leave things around to trip over.
zašto moj lik ne stenje kad napinje luk? :(
Stavi si onaj perk u archery koji uspori vrijeme pa će stenjat :D
Moj sljedeći lik :pray: :pray: :pray: :pray:
PS: Pogledajte na youtubu, viša reza i full screen, ovdje je pre sitno :(
Kad smo kod Arnija, ste skužili da dosta stražara i muških likova priča ko Arnold, umrem svaki put kad ih čujem xD
EDIT: Samo zbog ovoga ću biti Warrior, a ne Mage... i to bez kacige :pray:
Da, dosta ih priča ko Arnold xD
Nego, zanimljiva stvar mi se upravo dogodila, fajtam se sa zmajem, fino mu bacam fireball, imao je još malo healtha i spičim mu chain lightning a pošto imam desinigrate perk, kad sam ga pogodio zmaj je jednostavno nestao, samo je ostao komad pepela. Mislio sam da neću dobit dragon soul ali gle, ko iz vedra neba sam ga dobio, skupa sa onom animacijom :) I naravno, njegove bonese i scales.
Zapeo sam ovdje.
Jeli mi može netko reći kako se otključaju vrata za taj zadnji fragment?
Dođe do njih i kaže mi da trebam neki ključ ili nešt, a nemam ga i neznam di da ga nađem i nemože se picklockat.
Prvi quest za Mage guild moraš prihvatiti, inače niš od toga.
Mage colledge*. Protutnjaj kroz svojevrsni Mage colledge "tutorial" i otići će te svi zajednu tamo. Mislim da jako blizu početku dobiješ taj fragment. Dalje ćeš znat šta treba.
Jeli Mage Guild na onom koledžu ili gdje?
Zašto si vračao drivere kad ti je izašao v11.11a Performance Driver koji pegla performanse u Skyrimu i rješava određene grafičke probleme u njemu...!?= Citat =:
Izvorno postao Feanor
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... mance.aspx
@Tsar, da, tamo je...
Tnx.
A gdje se nalaze Redguards?
Hold on to your butts. DLC potencijal ili samo zahtjevi novog sistema 3D mape?
http://ppsh-41.tumblr.com/post/13145143 ... nto-skyrim
= Citat =:
I didn’t know if this was posted yet on tumblr, so I thought I’d do it. The landmass of almost all of the provinces in Tamriel, has been put into Skyrim.SAll which are inaccessible(without console commands) and which serve absolutely no purpose in the game. Why are they there? I personally don’t know. But take a look at the effort Bethesta put into these seemingly pointless landmasses.
Posvuda!? To je rasa, ne frakcija :D= Citat =:
Izvorno postao Tsaя