vec me odbija :D
Printable View
vec me odbija :D
Za to imaš ranked, a postoje i razna natjecanja. Imaš i u Hrvatskoj čak.
Jesam li jedini koji zadnjih desetak borbi dobiva timove koji konstantno umiru 15+ puta u 15 minuta igre a ubiju max 3 puta. Izgubio sam 50 pointova rankeda zbog takvih debilnih gameova.
bash.. pogotovo dok izgubis ranked= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Hehehe :) Nakon poraza okolna divljac povlaci se u svoje brloge.
Pa za natjecanja postoji ESL
Hahah koja sprdačina.. Ajde bar je zabavan spotlight. Na kraju će nam ga dati ali s drugim abilitijima...
Sad mogu twitcha ili galia kupiti!
Kao što i napominjah, sprdačina.
Dobro su složili video, baš me nasmijao. btw, Twitch je free ovaj tjedan, mislim da ću se nagledat feedera kao nikad u cijeloj LoL karijeri :)
EDIT: Evo isprobao sam ga, kakav beskorisni štakor, ja ne vjerujem :pray: Moje sumnje su potvrđene, mislim da je ovo trenutno najslabiji champ u igri, jedini način da bude dobar je da se stvarno nenormalno nafeeda, a to je moguće samo ako su vam protivnici ljudi koji su prvi put sjeli pred računalo, ili custom game easy botovi. Qoeue dodge svaki put kad ga vidim u svojoj ekipi, zašto su ga uopće stavili da bude free :(
Dobar je kao ganker i support dps u timu,al užasno squishy, i mora dobro paziti gdje ce se pozicionirat prije napada.
Twitch je dobar ako si i ti dobar. Jedino treba ulazit u teamfight deset sekundi NAKON što je počeo. Nevidljiv. I pucat po svima. I onda detonirati otrove.
Nitko pametan neće započinjat teamfight dok se ne zna gdje je twitch, prvo se nabavlja oracle, twitch se focusa za 1-2 sekunde, i onda tek možemo pričat o teamfightu. Što se tiče early game gankanja, znači bez ludih itema tipa INF. Edge i PH. Dancer, dmg mu je užasno mizeran, jedini način da dobije kill (uz to da da protivnici ne koriste wardove, što bi trebali), je ako protivnik krene bježati, pa uspije nabit 6 stackova poisona na njemu da ga expungea. Jednostavno riješenje je da čim izađe iz stealtha da proba nešto, zaletit se i zatuć tih njegovih 700 hpa i 30 AR i MR prije nego stigne 2 hica ispalit. I dalje tvrdim da je protiv kompetentnih protivnika Twitch potpuno beskoristan.
Sve si kontam da ovaj tjedan uopće ne igram LoL, free Poppy, Blitz, Nocturne i Twitch. Sad sam u prošloj igri imao u ekipi 1/14 Poppy, odvratno nešto, a sljedeću u protivničkoj ekipi Nocturne koji nije znao upalit ulti po drugi put da skoči na metu, isto oko 2/10 skor. A skoro sve Twitcheve dosad sam queue dodgao, one koji nisam su mi još više približili naum za neigranjem LoLa ovaj tjedan.
Uf, meni se sviđa.. Probao custom. Lik je najsquishy champ od svih al zanimljiv je.
Mislim, zabavan je on, svi stealth champovi su zabavni, ali dosadi kad nisi u stanju napraviti ništa korisno za tim :)= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
nisi jos vidio dobrog twitcha :) ( ne kazem da sam to ja btw :d )
dobar je twitch.
Napokon mi je ramus besplatan :P
Jel se ti sjećaš kolko sam ja bio popizdio s njim onaj mec kad smo igrali? Cim sam skocio iz stealtha odmah po meni. Kako god se ja postavio...= Citat =:
Izvorno postao Norther
Prije je bio bolji...
Jos se moze vidjeti jako dobrih Twicheva, nije sve crno kako vi pricate.
this.= Citat =:
Izvorno postao Sweron
sjecam se anatrys, sjecam ^^
ontopik, corki mi rula nenormalno.
lulz ja napravio danas prvi penta kill, i to sa gangplankom :D
poceo igrat. dobra igra. lvl 5 n00b sam ali jbg.
naucit cu :D
edit : dodajte me isti je username BigBongman
Danas skoro dobio quadra kill sa Lux. Laser nakon teamfighta radi čuda :)
ima ko preporuke sta da kupim za 6300ip,posto mi je ovo prvi tako skup champ.razmisljao sam o kog mawu ili maokaiu btw
Čekaj još dan pa kupi Lee Sina, garantirano OP :)
Ovisi kak volis igrat. Malz i Vladimir su dosta dobri.
Lol,igrah sa shenom sad, ošo na hp/ki strike build.
3 Warmoga, Mercury boots, frozen mallet i atma. 6.5k hpa, al tek sam kupio treci warmog pa nisam dobio bonus. Dmg= preko 300, ki strike je oko 600, uz crit 1200 :P
Zaletim se sam, ubijem noca i teema, i još im zbrišem :D
Eh,i kupio sam Pantheona. Kako me nejde ulti :( , a ni kod lux me nejde,kad smo vec kod toga :(
imao sam nekidan 22-2 sa noc= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
onda samm se iso zajebavati kod spawnpointa
ujebali me par puta tako :(