Predvidljivo.
Printable View
Predvidljivo.
Koja je ovo baza sa GTA popustima na steamu? Zašto bi netko kupio GTA IV complete pack za 7.5 eura, ako ima za istu cijenu ta dva naslova sadržana u potonjem paku plus 5 igara?
To je uvijek tako bilo s GTA popustima, znam da nema smisla
Može li tko sa grafom blizu hd 6770 potvrditi da je GTA IV iole igriv sa zadnjim patchem?
Igriv je i na slabijim grafama od toga, imaš dosta veliku slobodu tweakanja opcija da bi dobio zadovoljavajuće performanse... Ali čisto da te upozorim da ja sa ATI karticom imam užasno kašnjenje textura, nije niti SSD pomogao tak da je baš čisti grafički problem. Prvi put sam prešao igru unatoč tog kašnjenja, drugi put se nisam mogao natjerati pošto odvratno izgleda. Znači okreneš kameru i cca sekundu poslije se tek texture ocrtaju potpuno, sekunda ne zvuči puno, ali zbilja je...
Evo kako to izgleda... Ima "fixeva" ali apsolutno niti jedan ne pomaže.
Nisam siguran da li bi to pripisao isključivo ati grafičkim karticama jer sam osobno igrao gta iv na 3 ati grafičke (hd 4850, hd 6870 i hd 7870) i na ni jednoj nije bilo tog kašnjenja tekstura osim što je na hd 4850 igra općenito jako loše išla ali to je bilo zbog cijelokupne konfe (athlon x2 3600+ i hd 4850)...
Zbilja nemam pojma da li je samo zbog grafe, ali na Phenom Quadu, HD6850 1GB, 3GB RAM i SSD mora raditi savršeno. Nije niti do drivera niti do sustava pošto je probano kroz nekoliko formata i friških sustava te sa par verzija drivera kroz više od godinu dana razmaka... tak da niti sam nisam pametan do čega je... Apsolutno sve druge igre rade savršeno, čak niti u Rageu nemam kašnjenja textura, a isto live streama kako okrećeš kameru...
A zemit ću si ovaj čitavi GTA pack pa kud puklo :3
igro ja sa 9600GT tak da bi trebalo fino vrtit :P
Isplati se pošto su GTA 4 i expanzija zbilja fenomenalne igre. A ovo sa texturama je lutrija, masa ljudi nema problem, masa uspije fixati pomoću igranja sa config fileom, a masa ljudi opet ima sranja kako god okreneš, ovisi kak te sreća posere :D= Citat =:
Izvorno postao Falus
Osim odmah u startu, nisam nikad imao problema sa GTA IV. Epizode su brijem čak i malo bolje optimizirane.
Imam Atijevu HD4870.
Septerra Core,$2.39,stari dragulj
http://www.gog.com/gamecard/septerra_co ... he_creator
https://www.humblebundle.com/weekly
Red Orchestra 1 i 2 za 1$
ili
RO 1 i 2 + Killing Floor za 3$
deal stoljeca
Many regards.
Opa, izgleda da se dobiju jos i svi dlcovi za KF
Uzeo sam za 3$. Posebno su keyevi za steam.
Imam već tolko toga na čekanju na steamu, al sam krknuo svejedno. Deal je vrhunski jednostavno.
Kupljeno!
Dugo već gledam taj kf, a i osta forumaša ga već ima. Dodajte ktome još da je to complete inačica, sa svim onim dodatnim dlc-ima i kerefekama što su ih ljudi svojedobno dijelili po sg-u, igra je pravi deal za samo 3 dolara.
Ak netko hoće guest pass za KF, Red Orchestra 1 ili 2 javite se na pm
Stavi ponudu za red orchestra i u "grabi dok možeš" topic, da ju više ljudi zapazi.
King's Bounty: The Legend = 1$
+ Armored Princess = 4$
http://store.indiegala.com/index.php/th ... undle.html
Nigdje ništa ne piše o Crosswordls, tak da valjda nije uključen u bundle!? Baš me mami da kupim i napokon odigram...
EDIT:
Kupio, nadam se da će mi se svidjeti igra, već je duže vrijeme imam na piku, a za 25kn nije bad čak i ako mi se ne svidi.
Ako su ti bili dobri heroes-i, i ascension to the throne, bit će ti super.
Borderlands 2
Meni se čini OK cijena.
Skuplje sam platio Season Pass nego base game lol :(
za igru koja je C/P prethodnika, 5 eura bi bilo previše
Nisam igrao prethodnika :P
Time remaining on a 72-hour offer: 3 days, 28 minutes...
WAT?
jedino Batman vrijedi ovo ostalo 0
Civ V i Spec Ops nisam igral...
Imam već sve što valja, ali dobar je deal. Onaj Borderlands me isto privlači, ali radije ću čekat GOTY pa uzeti na popustu.