Bio vani, najbolja subota ikad. Hepi hepi hepi hepi. <3
Printable View
Bio vani, najbolja subota ikad. Hepi hepi hepi hepi. <3
Bogohulim i osjećam se super. :rotfl:
Zavrsio sa sejansom Age of Wondersa 2..bole me oci..osjecam se umorno...idem lec O.o'
Ležim i mislim koliko zadaće danas moram riješiti. Prokrastinacija se to kaže, mislim :/
Zbudio se .Buba me glava. :(
Onda ne leži, ti budi gore a on dolje, za promjenu.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Probudio se. Još sam pospan. Dobar jutar!
:pray: Buuuurned= Citat =:
Izvorno postao Xero
Also Kostolomac +1
Mornin'
:wink:
Pizdim radi pokletog walkmana koji neće da prihvati ni jednu prokletu pjesmu sa kompjutera FFFFFFFFUUUUUUUUUUUU
Mornin' people. :)
Mornin' funny man
Jutros sam kojih sat vremena crkavao od smijeha gledajući ga na jutubu XD
Cek ja sam se najkasnije danas digo?
@xero: Malo flejmstrajkamo, jel? ;)
Neću se ni pravit da razumjem šta si napiso.
Gledam BSG Razor, jedem domaći pršut, pijuckam vino, i tako, chill.
Otuširao se, dovršio zadaću iz matiše, sad moram napisati zadaću iz hrvatskog, pa onda dovršiti drugu zadaću iz matiše i miran sam za večeras. A sutra test, jej. Iz čega? Matiše.
Jedem čokoladu, pijem mlijeko, svira mi nekakva orkestralna glazba, čitam Prokletu Avliju, krivim starog za nestanak sestrine čokolade i tako, generalno dobra večer :)
Igram Age of Wonders,pijem cedevitu i neznam ocu li uopce otic spat a predavanja su u 8...ma jos pol sata mece boljeti
Ti stalno sa tim svojim Age of Wonders :D
Jebiga igro ko klinac pa mi prirasla srcu :P.Trebat ce mi barem tjedan da mi dosadi.Jedva sam se danas dovuko na predavanja >.<
I ja u školu, al' nije bitno što super znam gradivo koje pišemo 8)
Bleh ja vec na faksu,umirem od gradi morat cu bure kupit uskoro
bure čega? :D
Ucim za Vokabel Test iz njemačkog i imam osjećaj da bum dobil kolac. :(
trollam po Facebooku i ismijavam jadne budale.
Nije upiso K..mislio sam na burek :D= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ah kako li si samo kul! A znaš šta imaš od trollanja na fejsu? Osjećaj da si bolji od svih njih glupana jelte, i kurac. Uživaj u životu. :thumbs2:
Popij kavu poglupavio si se na sekund pa se svadjas prek foruma :P
Čitam različite verzije Latinovića i Glembajevih po internetu, prokleta zadaćnica, boli me glava, vani i nije tako loš dan, ali imam osjećaj da će biti kiše