Pa evo,ja ponekad volim da slusam 'cajke',na proslavama,u kafani,itd itd.Mislim ono,necu bas jesti cevape uz GnR.Drugo je narodna,'zabavna' muzika,a drugo su maloletne drolje popucalih glasnih zica i napumpanih usana sa mikrofonom u rukama.
Printable View
Pa evo,ja ponekad volim da slusam 'cajke',na proslavama,u kafani,itd itd.Mislim ono,necu bas jesti cevape uz GnR.Drugo je narodna,'zabavna' muzika,a drugo su maloletne drolje popucalih glasnih zica i napumpanih usana sa mikrofonom u rukama.
Kakve veze imaju cevapi s vrstom muzike? Argument is invalid. :P
Nisi shvatio,hteo sam da kazem da necu slusati rock/nesto slicno u kafani,za vreme neke proslave,dakle,veselje,mozda na nekoj zurci,ali ovako ne.
Kafana-Narodna muzika,iliti,zabavna.
Ja ti di smatrama cajkama i narodnjacima 2 različite stvari. Cajke - turbo folk and that shit koji mi ide na kurac, a još više kada isti fanovi te muzike puštaju tu muziku te im je cilj uvjeravat kako je ta glazba najbolja, tekstovi diraju dušu i takve stvari. Narodnjake smatram folklornu glazbu, tamburice i slično, znači nemaju veze sa turbo folkom. I ja sam mislio na ovo drugo što si rekao u svom drugom dijelu posta, zadnja rečenica, sry ako sam te uvrijedio. :D= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Istina, ovisi o vrsti i mjestu održavanja partija..= Citat =:
Izvorno postao Forengner
I meni je vise cudno sto cajke zovu i narodnjaci pa ispada da stavljaju narodnu u isti koš sa turbo folkom.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Mene je turbo holk iritirao nenormalno u srednjoj..ono odma kad neko sazna da ti se to ne dopada pocnu nabijati i smarati s tim >.<.
Bičam po igrama koje skinem i trebaju update od 1 gige
Kao lol ili world of tanks
world of tanks bi volio probati ali update je prevelik a ionako prelazim promet
U... u.... u haz limited internetz?!?! :D= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Kameno doba lol
Lol nismo mi Bosna pa da smo u kamenom dobu :D
A et,mucim se sa ogranicenim internetom
?= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Zar nije Mostar u BIH? Ne kontam ovo "nismo mi Bosna pa da smo u kamenom dobu". Molim objasni ako si nešto drugo htio reći. :D
Izbice rat na forumu!
http://hr.wikipedia.org/wiki/Hercegovina= Citat =:
Izvorno postao Korpse
Kako ljudi samo kazu Bosna nas to zivcira.
Mi Hrvati u BiH nemamo entitet ni nista,jos ce da nas i Bosna zovu,fino reci Bosna i Hercegovina i to je ok
Isto tak dalmacija i Hrvatska nisu ista stvar.
To ze FRONTLINE!!!= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Nije mi jasno, čemu to da je Bosna u kamenom dobu?
Kod vas je jos dobro.
Majstoro
:pray:
Forum se ne bavi politikom, tako da necu pocinjati sa tim.
:(= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Bičam po tome da se na našem faksu ne da proć predmet. Mogu ga napisat ko isus, mogu bit 100% siguran da ću ga proć, on me sruši.
Trazi pisanje ispita pred komisijom?
Ta mogućnost je kod nas samo urbana legenda.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Auuu..onda ste najebali..kod nas imamo jednog ludog iz fizike..vecina je samo uspijela proci samo kad su pred komisijom pisali..lik je malo opicen.
Imate vi student prodekana...
Imamo, sve je to zakurac. Daj mi tu jebenu bolonju kad je potrebna i nek se s time izbace vječni studenti, ali brate je normalno da imamo 3 pičkina roka za svaki predmet, od kojih su neki stvarno božesačuvaj, i ako padneš sva tri upisuješ to iduće godine i to ti je zadnji pokušaj, i ako to propadne cijeli studij ti je gotov?
Čak me ni to trenutno ne nervira koliko činjenica da ne možeš napisat ispit tako da budeš siguran da ćeš proć.
Napusti fax XD tako sam ja riješio sve probleme :rotfl:
Tako bi ja izgubio dvije noge.I prst il dva= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
U biti i mogao bih. Još da odslušam jedno 2, 3 predmeta koji slijede i mislim da bi mi to bilo dovoljno da mogu radit bilo gdje. Osjetio sam da sam prešao neki milestone početkom ove godine kad sam skužio da mogu naučiti bilo koji programski jezik i API guglanjem i čitanjem dokumentacije. Jedino što ne bih dobio onaj komad papira gdje piše da sam završio faks, i koji je valjda toliko bitan.
Strahovito bitan.
Nije sarkazam, čak i ako ništa ne znaš jedino što je bitno je da imaš papir koji kaže da znaš.
Ane, bar nisam iz Širokog Brijega pa ne znam da si se zajebo. Država se zove Bosna i Hercegovina i sadrži se od Bosne i od Hercegovine, a vjerujem da je ljudima lakše reći Bosna i da sa time ništa loše ne misle, ti si tipičan Mostarac i vjerojatno Ultras što sam skontao po onim Avenija AVG i sličnim abominacijama od "navijačkih udruga", furaš se na ustaške priče i takve gluposti. Imaš 14 godina jebote, znaš o politici isto koliko i ja, ništa.= Citat =:
Izvorno postao majstoro