a nakon toga pogledaj i zelenu milju :D= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Printable View
a nakon toga pogledaj i zelenu milju :D= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Pogledao jučer The Mist.
Dobar film.
Shawshank Redemption je jedan od najboljih.
To obavezno pogledati. :D
Pineapple Express i RocknRolla + Dexter prvu sezonu...
RocknRolla
dobar film, prva polovina je ipak sporija nešto i nije mi bila ok.
sve u svemu dobar film
Harold i Kumar 2.
ok komedija ali ima par retajnih scena.
War of the Worlds.
poslije gledanja nemam mišljenje o njemu ( čitah knjigu prije filma )
Rat Svjetova, kako retajan film. :(
Repo The Genetic Opera_futuristični horor mjuzikl
dovoljno reć : osvježenje među ovim danjašnjim sranjima
čak je i paris dobro odglumila...
hard to believe_but true= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
= Citat =:
ocu samo da vremena uhvatim:)
Pogledao Operacija Valkira.
Dobar film, premda sam očekivao malo više.
Pogledao Vicky Christina Barcelona! Romantični film kojem radnja otprilike ide ovako: [SPOILER]Sdođu njih dvi u barcelonu na ljetovanje i upoznaju lika, slikara, koji im ulet s spikom "cure, idete samno, jeb** će mo se i uživati". I tako oni odu s njim i on napravi posao i uvuče svoj bivšu ženu u sex igre... i tako se oni vole, mrze, svađaju, jeb*vaju dok nedođe tren da idu doma....
Meni bezzeze film!
ma woody alan je oduvijek radio bezvezne i dosadne filmove...
taj film je teski shit (Vicky C. B.) ^^
pogledah REsident Evil 1 i 2,danas bum 3 ako najdem dvd, malo sam se zaželil zombia
Ajme majko! Resident Evil je pravi primjer neuspjeha nastavaka!
Ono, prvi je solidan i koliko-toliko strašan, horror jelte! Drugi je nešto slabiji horror i ima dosta akcije, dak je treći dio čista akcija!
kad je skretao sa teme muško-ženskih odnosa i nisu mu bili loši ni dosadni, ali kad se bavi njima.. katastrofa, obična španska serija bez ikakve poente. ja sam bio primoran da pogledam vicky christina barcelona (za koji sam odmah pri početku video da će da bude shit) i match point (ceo film sam proveo čekajući da se nešto desi, nadao sam se da je on otpočetka planirao da ubije svoju ženu kako bi došao do para, i to u saradnji sa scarlett, al dupe, klasično alenovski).= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Frky
pa koda to mora bit srašno,jebote to je rađeno po igri, film je čist ok za pogledat
imate vi pravo.zadnjih dana želim odgledat neki dobar horor ali to je nemoguće.ili je kao resident evil ili je čista glupost :-x
Mislim da Resident Evil nije ni namijenjen da bude nekakav horor.
To je čisto akcijski film s elementima horora.
I to dobar akcijski film. (bar meni)
Nisam igrao igru, tako da, što se filmskog ostvarenja tiče, mislim da suxa! Osim prvog djela (koliko-toliko)!= Citat =:
Izvorno postao flander
dobro možda nije stvoren da bude horor ali ipak,svi govore joj to ti je hororac a ono uopće nije
The Descent. Horor iz 2005. Najviše bu efekata ikad :)
Kung Fu Pandu-gledo ga po peti put,predobar film.
Bolt
10/10
Pogledao Twilight.
OK je. Premda su specijalne efekte mogli i bolje napraviti.
son of rambow
odličan film
8.3/10
Podzemlje 3 : Ustanak Likana
a onak dobar film za ubit vrijeme,mobgo je bolje
Taman završio s gledanjem "V for Vendetta". Jedan od najboljih filmova što sam ikad gledao. Što više reći. :pray:
Čitava ona scena kad se nalazi sa Creediem je predobra... "No. What you have are bullets and the hope that when your guns are empty I'm no longer standing, because if I am, you'll all be dead before you've reloaded."
Ma ima citata koliko ti srce želi, stvarno izvrstan film. I Natalie Portman je odlično odigrala svoju ulogu, kao i ostali glumci naravno :)