Rejoice! Nove epke Kampfera, Letter Bee, Nyan Koi, White Album i Kiss x Sis su vani. :)
Haha, dobar gif. Može ime animea ako netko zna. :)
Printable View
Rejoice! Nove epke Kampfera, Letter Bee, Nyan Koi, White Album i Kiss x Sis su vani. :)
Haha, dobar gif. Može ime animea ako netko zna. :)
@Sonic
... Da. Rofl je zbog face koju lik napravi.
@Raz
Da, Kampfer je uploadan noćas oko 2 sata. Prvo sam si opsovao što sam uopće išao provjeravat Animetake u to doba noći, a onda sam se nekako suzdržao od downloadanja i odgegao u krevet... Idem zato sada gledati. :>
... Oh, i Kiss x Sis je tu! :>>>
To će doduše morati pričekati neki drugi trenutak, uzmemo li u obzir sadržaj...S :)
Double post nyaa~!
Pogledao Kampfera, damn, ova epizoda nije imala apsolutno nikakve veze sa mangom. :)
Uglavnom, Sihzuku x Natsuru date. Natsuru je nevjerojatno jebeno priglup, počinje mi stvarno ići na živce, kako ne shvaća da ove samo što se ne pokolju oko njega. :(
S druge strane, Shizuku je nevjerojatan win u ovoj epizodi, puno više ju lajkam sada. A tu je i ovo...
... Mikoto i Akane ownale su kraj epke, svak na svoj način. Konačno smo vidjeli i Akane kako se transformira, do want gif te scene. Slijedeća epizoda pak...
... Sa cijelom tom pričom oko White Kampfera i Moderatora, počinjem se pitati hoće li se radnja ovoga uspjeti finalizirati u ovoj sezoni.
Inače, hah izgleda da je Natsuru konačno pomislio kako bi mu se mogao sviđati netko osim Sakure. Rofl na sliku njegove glave ispunjenu Sakurom, uz koju se ipak našla i jedna mala...
E da, "Mistress Shizuku, Please Violate Me" školski klub. :pray:
... Koristim previše spoiler tagova. :)
Samurai Champloo...jedna riječ: prekul :pray:
Nisam siguran, ali mislim da je iz Amaenaideyo... ne znam točno koja sezona.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jesam rekao. Kome se sviđa Bebop mora mu se sviđat i Samurai Champloo, i vice-versa naravno. Btw. ipak je svoje prste u oba animea imao Watanabe :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Naravno, a pošto sam Bebopa nedavno (konačno) pogledao, ovo je totalno zakon.
*korisniku konačno puca film zbog konstantnog spominjanja Bebopa na zadnjih par stranica, te odlazi iscjediti zadnjih par gigabajta sa HDD-a kako spomenuti anime nabavio*
... Konačno, jel. Planiram ga pogledati još otkada sam prvi puta vidio najavu za film, a tad još animeje praktički nisam ni gledao.
Zato je Sonik pametan. Makar ima lošu konfu, ima mnogo, mnogo mjesta. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png
Umri tamo. Naravno da imaš mnogo mjesta kad ti ljudi šalju animeje na devedejima. ;(
Gle, to je jednostavno, Bebop je biblija za onog tko gleda anime. Isto kao i ghost in the shell. I još neki, da sad ne nabrajam :D
Kad smo kod megabajta...trenutno je nešto preko 550gb-a na disku, a ostalo na dvd-ima. A tih 550gb-a je ono kaj pratim...kolko stignem xD
^^
Urgh, moram Kannati pogledati.
Trigun? :>= Citat =:
Izvorno postao Aral
GitS također moram pogledati, kao i Evangelion...
Umri. Moj HDD ima 180gb ukupno, 60 na C i 120 na D patriciji. Trebao bi konačno kupiti jedan ekterni, ali nikako. :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
I bolje ti je. :@= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
I pročitaj mangu poslije toga, nastavak radnje owna... Ovo sam već negdje nekom nekidan napisao... :)
Hakua's Castle chapteri. <3
Ja se krećem negdje oko 1,3TB-a, čist dovoljno...zasad ^^
Evangelion obavezno, odličan mind fuck. Trigun još nisam pogledao do kraja, tek negdje 7-8 epizoda :o Sviđa mi se kod Evangeliona onaj remake, Evangelion 1.11 You are not alone, što je u biti par epizoda nagurano u jedan film, sad kad još dođe nastavak toga svega; imamo pravi evangelion sa današnjom animacijom. U biti to je čak i više od remakea, iznova je sve crtano...kul ^^
Da, kul su ti remakeovi, ali to mi u biti stvara i najveći mindfuck, nikad ne znam kojim redom bi trebao gledati... Ista stvar je i sa GitS... Vjerojatno ću tražiti savjet ovdje, u dogledno vrijeme. :)
Nego, totalno off topic, tek sad skontao jedan dio tvog siga... Čitaš li ti to možda Pustolovine Milesa Vorkosigana? ^^ Shit, ja imam prvi nastavak, a nikako da se uhvatim pročitati to... :(
Eda... GLEDAJ TRIGUN! :P
Vi'š, nisam nikad taj Trigun gledao. Jel valja to što? :P
Što se Evangeliona tiče, ne volim mecha, i ne preferiram baš kad se fokusiraju na romantiku među likovima. Ali sam čuo da je jako dobar pa možda i pogledam.
Dal čitam? Pročitao sam sve kaj ima plus pokupovao polovicu knjiga (još moram ostatak). Pustolovine Milesa Vorkosigana su mi naj sf roman kaj sam imao prilike čitat. Ono, presavršeno neš. Od tud i nick Aral, njegov stari inače ;)
A Trigun budem pogledao ^^
@Kostolomac
DA JEL VALJA?!!! :@ :@
:P
... Trigun spada među kraljeve ''starih'' animea, obično se kaže da je ''second only to Bebop''. Pa ti vidi... :)
@Aral
Gah, kad sam ja dobio knjigu na poklon bio sam totalno ufuran u čitanje Dine, pa se nisam stigao baviti i tim serijalom, a kasnije sam jednostanvo zaboravio na nju... :<
Ali ajd, obećavam da bum pročitao čim uhvatim vremena. ^^
Stvarno je super, Miles je magagenije za nadmudrit nekog. Odličan serijal knjiga, nema šta, ak uhvatiš riliku svakako pročitaj koji :wink:
Kako jebeno :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
http://images1.wikia.nocookie.net/pc...Lolspoiler.png
Huh? :s
pogledaj remake hellsinga tj. pogledaj OVE= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jej, busou renkin je prekul, cijelog ga odgledah..
A novi naruto.. :pray:
Btw.
Zna neko neku dobru animu di likovi imaju spesl moci, po mogucnosti da ima i humora, sumthin liek Naruto?
edit: I bannali su me vec jednom na bakabt pederi.. kak da ja imam 0.5 ratio tamo kad skidam anime po 20+gb i onda to uploadam, a nitko ne downloada -.-
Sva sreca pa nije tesko drugi acc napravit xD
xD Dobra slika, da se ubiješ od klikanja :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Fairy Tail, One Piece.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Pogledao TV seriju, gledam OVA epizode, i nikako da dovršim čitati mangu. :cry:= Citat =:
Izvorno postao unknown
... Brže će mi manga ići kad kupim i preostalih pet volumea...
Double post nyaa~!
Upravo sam se roflao na poplavu advicedog ripoff slika čiji je nastanak potaknuo Kampfer anime...
http://i48.tinypic.com/c1cgn.png
:)
:)
OMG konačno sam našao Halo Legends, i to čak dvije epizode :pray: Gledam ^^ I da, svaka epizoda će imati drugačiju animaciju.
Pa i nisu nešto dobro odradili, ima nelogičnosti ali prva epizoda je neizmjerno bolja od druge koja ima jednostavno očajnu animaciju, ni priča nije nešto bolja.Ali imaju neke scene tipa samurajski Elite :rotfl:
pogledajte ergo proxy(spada u obavezno štivo)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=3302