Hey predo
Printable View
Hey predo
Zašto još pišete? xarabas jebe, ne vidi on šta vi pišete.
Ne shvaćam kako predatorovo gledanje animea i korištenje nepotrebnih engleskih fraza poput studentice filozofskog ima ikakve veze s tim da onaj video nije smiješan.
Uopće ne shvaćam kako to ulazi u domenu vašeg života i uništava vam ravnotežu. Ne može napisati tri rečenice bez da se počne o tome kako anime saka, zbog čeg je konfuzno kad ga prozivate da bi trebao odrasti.
Par forumskih "frajera" (dripaca) počne flejmat nekoga, pa se još balavurdija na to zakači jer žele biti kao oni. K'o da je ovo prvi put :roll:
Ontopic: bičam po ovome
Volim pomoći nekome, ali jebemu krv ovo je previše =(
Pa tko ne bi htio biti Xabaras kad on jebe.
mislim dooh.
Istina je da ostali uvijek počnu zajebavati~
Strašno hejtate predu u zadnje vrijeme... Gle, Admire, kaj te briga kak on živi, pusti to. Nemaju svi iste aspiracije ( :eyebrows: ) u životu. Njemu je vrh anime i lego. Ono, kajgod... Nek se fura na to. Kaj se zamaraš s tim, frende.
Ja znam da sam naporan većini sa svojim furkama, al eto, BRKOVI.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {
EDIT: Meša mi se dok dugo gledam u ove brkove, rastu ili nešto.
:{
Na novi avatar sam se odlučio na osnovi mnogo kulnih brkova :{
Bicam po vremenu koje me sprijecilo da izadjem iz kuce. Cini se da cu opet morat bit na kompu do ko zna kaad joooooj.
Death ti imas masu respekta od mene zbog brkova.
Meni su brkovi bezveze, jer mi ne stoje.
Ma samo mi ga je malo zao, uopce nemam nista protiv njega. Vjerojatno bi bio i ok klinac da nema taj kompleks internet ratnika.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Sranje je samo sto mu najbolje godine zivota odose u hibernaciju. Al kao sto kazes sta me briga, meni je dobro.
Tango Bravo over and out!
http://www.palomartechnologies.com/P...esized-600.jpg
Rugala se sova sjenici...
Nemoj ga prozivati internet ratnikom dok se sam tako ponašaš. Da si mu zbilja htio dati dobronamjeran savjet, obratio bi mu se privatno, no ovako ti je jedini cilj bilo ponižavanje i dostizanje nekog alfa statusa na forumu, što si i postigao među lokalnim forumskim ovcama.
Čestitam svima, djetinjastiji ste od osobe koja slaže legiće na jebenom dječjem sajmu.
E ali nije. Upustio sam se u pricu i rekao ono sto mislim a uopste mi forum ne igra toliku ulogu u zivotu a narocito on da ga idem ponizavati, jel. On vec dovoljno radi taj posao tako da nema potrebe.= Citat =:
Izvorno postao Babitz
I ne znam koliko se vise moze igrati na tu kartu "gori ste od njega". Za sve sto su mu ljudi dosad rekli je on dao materijala
Pa kad je istina. Koliko god predator zna biti naporan sa svojim anime referensama u skoro svakoj temi, mnogo je gore to što znam da će se tema u sljedećih par strana pretvoriti u još jedno pljuvanje po predatoru, animejima i neznam čemu sve ne.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Hell, ne mora čak ni spomenuti anime... sama njegova prisutnost dovodi to toga. Jer hej, to je totalno "in" i svi kul klinci to sada rade.
Btw, onaj video je nesmiješan. Početak je jedino fora.
E on ih brije ponekad. E.= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
Di ti je sad respekt.
Ajmo pravit djecu.
Mora. Jer zbog tolike epičnosti njegovih brkova svemir bi se urušio. E.= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
e ajmo sad svi bit prijatelji i gledat
koji je vama najdrazi? meni je
Nedavno mi je neka zenska sa steamgiftsa giftala KOTOR al je izricito trazila da zauzvrat pogledam bar jednu epizodu tog
100% želi tvog konjanika.
Nisam siguran je li trollala ili je bila ozbiljna. Women.
Besplatni keylogger:
https://www.playfire.com/bf3-vs-mw3/dee224b1cfc1a114
Seems legit= Citat =:
We promise to never spam you.
KLIKNI!
Bičam po malim džepovima u hlačama uvijek mi nešta mora ispast, danas mi pod nastavom iz trenerke ispadne mobitel i naravno da mi ga je kurva uzela
Bar ti nije ispo u busu il negdje...
Ja zato hejtam džepove trenirki, sve iz njih ispada, ne jer su mali neg jer su labavi...
Ja sam na isti način izgubio pokaznu za autobus dva puta.
Možda i zdravstvenu, doduše, za nju nisam siguran kako i kada.
Kako ti može sve poispadat ako ne trčiš :/
Kad sjedneš, otvor džepa mutavo stoji.
Vi ste mutavi onda lol. Iz džepa mi nešto može ispasti jedino kad legnem. A u trenirkama fino možeš osjetit sve što je u džepovima pa nema šanse da izgubim.
Sve mi hlace imaju 4 il vise djepova i svaki na zatvaranje. Izgubio sam stvari....nikad.
Nisam ni ja u takvima. Al u mutavim trenirkama samo sjedneš i odma sve ispada iz džepova.
Sonik ti si prasac pa ti se trenirka pripije uz kožu ko latex tajice, nemre niš ispast ni da hoće.
O BOGA TI MILOGA= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Traperice su najveće smeće od odjeće ikad i treba ih lansirat u orbitu.
Ja imam hlace od tvida i baš mi super stoje e.
Tvid. :pray:
mrzim trenirke. za trening nikako, a kamoli za izlazak. samo u kuci ako nemam neke kratke hlace.