btw nisam bio onlajn jucer za mec jer mi je rikla mrezna kartica. YAY LUCKY ME.
to mi je ono jednom godisnje kvar na kompu i to uvijek po ljeti.
Printable View
btw nisam bio onlajn jucer za mec jer mi je rikla mrezna kartica. YAY LUCKY ME.
to mi je ono jednom godisnje kvar na kompu i to uvijek po ljeti.
Baš me neće danas dota. Jučer 5 partija u svakoj 15+ killova, danas 5 partija u svakoj 15+ deathova.
[quote=Systematic Reverse]probaj iccup i rgc ako vec nisi.= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":11mbhip0
rgc = ranked gaming client
na rgcu se uglavnom igra -cm pa ima dosta pro wannabe brijaca, ali ima dobrih gejmova i malo leavera.[/quote:11mbhip0]
Na iccupu igram par mjeseci.
Pocinjem mrzit ruse >(
^= Citat =:
any rus? )
Ako si željan botova, idi igraj u Bugarskoj, tamo je first blood u 40. min, doslovno, i to sam ga ja napravio. :rotfl:
Stvarno probajte iCC, brza je registracija i tolko je bolja ekipa da vam dota postane druga igra.
Dobro sad, ima hiljade rusa, al nebitno, stvarno ima gameova za nobove, za pre nobove, za srednje, cm za skillzore u kojima se ekipa nabrijava na clan warove i sve...
to je to o cem sam pricao malo iznad :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
samo sto je linex to jos veselo rekao/docarao ahah ^^
linex je jedan od njih ;o
RGC neradi or what?
stisnem connect nista se nedogadja..
jucer sam krenuo igrat i ok je.
lagg free, leavera skoro nista.
zasad..
btw Garena se cini totalno retardirana nasprem rgca..
cek, garena nije bila retardirana? :O
ne oduvijek..
i ne totalno..
ggc je ownao..
pocela nova sezona na iccupu .yey
prije kolko, 3 godine?= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
na rgcu sam igro nekih 2 tjedna i bilo je livera, drama queenova, ugl. više posebnih vrsta retarda, a ne nubovi s balkana ko na gareni.
Na Gareni su dobri samo high lvl roomovi. Evo neki dan sam odigrao u roomu za lvl15, na kraju su svi bili nafarmani, svi max. itemi, svi lvl25 u igri, i totalni team play, nema leavera i da igra netko sam za sebe, na kraju smo po killovima bili oko 70:70, podjednaki totalno. Ali kada igram u ovim low lvl roomovima, totalni out, leaveri, 10 puta rmk, i opet netko leava, jadno, njubova i botova na sve strane.
Taj jedan high lvl room play me toliko zadovolji da je ovo sve ispod lvl14 roomova jadno, ni 50 mečeva ne bude tako dobro koliko jedan pošten u high roomu.
[quote=Rang€r]prije kolko, 3 godine?= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Reverse":26d0mk4p
[/quote:26d0mk4p]
unfortunately yes..
sad cu provest malo vremena na drugim platformama..
rgc, iccupSi dotalicious.
jedan od ta tri mora zadovoljit..
@C sto se tice high level roomsa, mislim da se samo u hrl1 moze naci dobrih gejmova..
Može se naći svugdje gdje je high lvl room.
Ja osobno igram u Ukrainoj high lvl roomu i EU high lvl roomu, gdje svaki leaver dobiva ban iz sobe praktički, tako da ostaju samo oni najdragocijeniji igrači.
Nagađam da ste svi ovo vidjeli, ali ako netko nije eto da se malo nabrijete:
1qs2Lhiovi8
A8sJUwQZ ... re=related
MvQJJfFk ... re=related
23HV78tJwyw
JDWw40-_xT8
jos ti fali dota fever :D
Nije, ovo su samo od hexOra filmići
stavi od blurplupa (blurpi),dustbringer,sexinthemorning,cookieeeee133 7,wodota,13l4cklotus,aduhawas,amomentforever,egyet len666,hostydota,kurainofu,ichyenyeng,rvoid5,semmy trane,slurmzy,sogothewayoftheninja,spiritelegy,t4c 05,totallnewbie i ostale ekipe pa da se ljud dive :D
ja sam igro dotu oko 1500+ sati i obožavam ju i nepada mi napamet da gledam sve one videje a kamoli još 10 videja od 20 likova koje si nabrojo..
Repeat.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
repeat?
Nismo te skužili. :toilet:
reko je da si glup sta ides gledati te filmice. il znas il neznas igrat. gledanje nekog frajera sta ima vise srece neg pameti je predebilno...
pogldah onaj prvi link od linexa sta je stavio.
frajer sa zeusom i chain light siluje admirala. daj ne jebi. da zeus nije uber-nafeedan i a admiral under-feedan bila bi normalnija prica, ne ova "preseravanja". mogo sam ja snimiti 100000 filmica di silujem ekipu koja nezna heroja kontrolirat i stavit to na jubito..
Točno tako.
e nije , "il znas il neznas igrat" wtf? pa nitko nemoze znat odma igrat to se s vremenom i iskustvom nauci.
Ja osobno volim pogledat pokoji tu i tamo da se zabavim a mozda i pokupim koju foru, a najjaci su mi dota tricks od kuarinofua :D
GMtvZU4CZpQ
xGOZ21B0 ... re=related
d0nYuPWNOvQ
Pola tih fora ti ne radi više. To je kao što je prije puck mogao uništiti fontanicu 1v1, jer dok ga dere fontanica se uključi ono da on nestane i fontanica ga prestane derati, pa kada se opet pojaviš fontanica te ne dere, a ti nju dereš. Ista stvar i s tornjevima. To više ne funkcionira. :)
gledanjem tih filmica neces nista nauciti, jer se amabas NIKADA neces naci u istoj poziciji. zato velim ili to znas izvesti ili neznas.
Ili zavisi kako se potrefi u nekim situacijama.
Veća je mogućnost da ćeš napraviti nešto sam, nego napraviti to isto što su oni napravili.
Znači ja tebi mogu reć da si retardirani idiot zato jer gledaš filmove na TVu?
Misliš da ćeš se ikad naći u takvoj situaciji? Nećeš.
Igram dotu već dugo, i jebeni su mi filmići.
Ne zato što mislim "OMG SAD ĆU I JA TO SLOŽIT U SLJEDEĆEM GEJMU", nego su scene jebene i muzika je jebena i baš je gušt gledat, iako znam da je barem 50% toga namješteno.
Ovdje baš i nema nekih "fora", više su fajtovi i te stvari. A sad vidim da si gledao te "fore" na youtubu. E čovječe TO je mutavo. Gledati faerie dragona kak uništava fontanu. Onda uđeš u game i ideš radit isto. OMG BAŠ SI SKILLZ0R!!!!111111eleven= Citat =:
Izvorno postao C