= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
k, nemam baš neke planove obavljat mage questove još, samo sam ju našo tamo i zanimljivo mi je bilo sve s tim. Neznam onda stvarno kak da ti dalje pomognem :D
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
k, nemam baš neke planove obavljat mage questove još, samo sam ju našo tamo i zanimljivo mi je bilo sve s tim. Neznam onda stvarno kak da ti dalje pomognem :D
Zašto bi itko htio ubijati djecu :/
Da, to je to - http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Dragon_Priest_Mask= Citat =:
Izvorno postao Looky
Hvala...
Btw napravili su mod za alkemiju
http://www.skyrimnexus.com/downloads/fi ... 26#content
Već sam prodao jednu masku. Kul, znači niš od ovog. Dobro da to negdje piše :/= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Možda sam u krivu, ali mislim da merchanti u Skyrimu zadrže stvari koje si im prodao pa pogledaj da li možeš otkupiti natrag.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Naravno da sam bio u pravu :boohoo:
sickpetey:
:p
Erm jedna maska u labyrinthian cavu jeste dio mage quest linea, valjda znam kad sam ga juce preso i mucio se protiv lika pola sata.
pa zezam te malo :p
uglavnom našao sam Treasure map IX ako kome treba lokacija :)
Ima jedna na putu u Riften. Naci ces dio od covjeka sa ironicnim imenom. Kod nekog vodopada ugl.
To je ta :p= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Hmmm, zadesio me čudan problem.
Skyrim mi je u početku detectao komp na high, stavio AA x4, a AF x8, ja sam stavio AA x2 i ostavio AFx8, i ostavio sve na high s tim da sam digao view distance svega do kraja i igra je radila na 25-30 fps-a na otvorenom i 40-50 fps-a u zatvorenom, tu i tamo je znao pasti fps prilikom više efekata na ekranu, ali ništa primjetno.
Jučer, prekjučer sam upalio igru i skuzio sam da mi hmmm stuttera, čak i ne kao da je fps drop, nego više onako kako online igre znaju laggat kad je visoki ping, naročito kad jašem na konju ili kad se naglo okrenem. Izbrisao sam defaultne postavke Skyrimpref.ini i pokrenuo opet da mi procijeni konfu i igra ju sada stavlja na low.
Probao sam iskljuciti VSync opet preko skyrimpref.ini-ja i stavio sam ovaj markecgradov mod za Ati kartice gore i dalje se igra blesira i stuttera na high detaljima.
Koji vrag se događa? Igra nije neigriva, ali gubim totalno volju da ju igram u ovakvom stanju, pogotovo kad znam da je vrtila fajn par dana prije.Sve ostale igre mi vrte kao i prije. Ima tko sličan problem?
Konfa: AMD Dual Core 3,2
4GB rama
ATI HD5570 1GB rama
Windows 7 32bit
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Riješio sam ovaj problem, ako ga još netko ima, napravite ovo...
U opcijama igre:
Anti Aliasing = OFF
Anisotropic Filtering = OFF
Advanced - FXAA = ON
U opcijama od grafe (AMD Vision iliti Catylst Control Centar):S- Gaming - 3D Application Settigns
Pod Anti Aliasing:
Use App settings = OFF
Morphological filtering = ON
Level = ovisno o jačini kompa
Pod Anisotropic Filtering:
Use App settings = OFF
Per pixel samples = ovisno o jačini kompa
EDIT: Kad se zmaj spička s neba :D
http://i.imgur.com/ImB3Ol.jpg
Sreo upravo prvoga zmaja (trećeg zapravo, no zna se na što mislim). Krećem lagano prema Eldergleam drvu sa Lydiom i likom koji me zamolio da ga otpratim do tamo kad odjednom izleti iz magle zmaj i preleti kraj mene. Zatim napadne grupu sabertooth mačaka dok se ja u međuvremenu šuljam kraj njih.
http://i.imgur.com/goYGQl.jpg
Atmosfera - pecto! :pray:
Ova Delphine mi je žilava nešto...
Je ima neki mod koji mi potpuno mice HUD, ali kada prikupljam iteme mi pokaze crosshair i osnovne informacije o njima?
Probao sam maknuti HUD, i jednostavno je pecto puta bolje, ali me muci to sto kada idem vaditi gold iz zdjele (ili nesto slicno) pokupim i gold, i zdjelu.
Upravo napustio Markarth koji me zabavio odličnim questovima i twistom
Sutra ću konačni riješit onaj main quest s rogom...ako opet nešto ne uleti na putu :D
Nisi ti nista vidio. Meni je u Riftenu hodao elf sa strijelom kroz oko.= Citat =:
Izvorno postao hacker
@Looky- ima jos jedan part u jednom bandit campu al neznam di su ostali nazalost.
Ista stvar i kod mene, drito kroz oko i odostraga van kroz glavu. Ne dira ga ni pet posto.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Znam otprilike di su ali se ne žurim s pronalaskom, ovu sam sasvim slučajno našo. Jedna je u lockanom chestu na vrhu Fort Neugrada. Neznam šta se svi žalite na te sabercatove, ja ih s lakoćom ubijam, i međede isto. Danas se borio protiv sabercata + flame atro. i witch zajedno, s tim da sam prije bio od medvjeda oslabljen, trebao sam popit samo 2-3 minor pota, ništa preteško :p
di mogu napravit silver ignote od silver ore-a? :O
Najlakše, Whiterun, čim uđeš u grad odma desno. Velika polukuglasta stvar :)
Koristi Smelter. Imaš ga u Whiterunu i Windhelmu pokraj ostalih sprava.= Citat =:
Izvorno postao armagedon
Onaj osjećaj kad napadneš mamuta pa te napadne još jedan i 2 diva. :(
Kako mi je mage postao badass. Naučio tri zanimljiva spella, Wall of Frost, Wall of Flames i Wall of Storms; dakle "posprejate" ih po podu i da vidiš veselja, a kombinacijom jednog u lijevoj i drugog u desnoj ruci, nema tog monstera koji ima takav resistance. Uz to, Chain Lightning i prejebeni Thunderbolt uz Incinerate rade čuda.
A nemoram ni spominjat da su mi ostali još Master i Expert spellovi. Buahahahahaahaha. Kad to sredim, onda se lagano bacam na enchantanje, već si pripremam teren.
Ko se usudi, nek prođe kroz to dok ga derem sa ostalim spellovima.
http://i160.photobucket.com/albums/t...1-42-54-68.jpg
Postoji li način da se resetiraju perkovi? Problem je u tome što sam odmah maxao pickpocketing i smithing koji su me fino digli za 30 levela i sad ne mogu nikako ubiti ništa jer su neprijatelji postali jedno deset puta snažniji :(
Pa kaj nisi o tome prije razmišljao xD
U istom si loncu kao i ja: imaš priliku uživati u igri na malo izazovniji način.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Mislim da postoji neki mod ili programček, ili cheat. Ali uglavnom ako si daš perkova kolko si uložio, i obrišeš stare perkove, ja bi to smatro nekim respecom više :p
s kojim se gumbom (slovom) micu predmeti???