ako ne razumiješ srpski imaš nekih žestokih rupa u odgoju
Printable View
ako ne razumiješ srpski imaš nekih žestokih rupa u odgoju
Pa razumije pola hrvatske i engleski pa je svejedno strani jezik.
Pola Hrvatske govori kako razumije engleski, a to je velika razlika.
Lol, pola Hrvatske i 100% Hrvatske je malo drugčije. A i to što Pingvin kaže je totalno istina.
HDZ - povratak otpisanih
http://www.jutarnji.hr/vraca-se-pasalic ... -/1004382/
Imperija uzvraća udarac, dobro je rekla Jaca.
SIBIRSKA ZIMA
SIBIRSKA ZIMA
SIBIRSKA ZIMA
Shoot me now!
Imam grijanje baš me briga.
koja budala
sere i sere, al glavno da se njega nesmije bocnut
Bogovi <3
Valjda samo ja u cijeloj hrvatskoj ne jizzam na 2 chellos. Ok dobri su, ali ne izvode nista sta nebi mogao izvoditi bilokoji tip sta je zavrsio akademiju (prvi primjer moj frend koji svira u orkestru HRT-a) koji moze skinuti 90% pop pjesama nakon prvog slusanja na 4 razlicita instrumenta. + Apocalyptica koja radi istu stvar valjda vec 10 godina?WTF
:pray: Sve si dobro reko
Kad ja to kažem, ljudi mi kažu da sam ljubomorno govno, da ne vjerujem u uspjeh hrvata, da sam zao itd.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Haha, slažem se u potpunosti, nisi jedini
Ne vidim problem u tome da talentirani ljudi zarađuju na glazbi
Tko je rekao da je to problem?
Kao što je rekla Dania, nije problem, ali me valjda jednostavno ne puca ta kolektivna euforija. Maksim Mrvica je i dalje veći rulež, svijet se i dalje okreće.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Mrvica je dosadan i uništava dobre skladbe svojim dosadnim aranžmanima.
Dečki sviraju odlično, ali niti meni nije jasna ta euforija što Feanor kaže. Osakaćena Apocalyptica u novom ruhu, s tim da Finci godinama ubijaju. Al dobro, glazbeno potkovani + dobar marketing+ dobar trenutak = win. Nadam se da će početi raditi autorske stvari, tad bi trebala snaga i kreativnost izaći na vidjelo.
I +1 za Sonika:)
To što je tebi i Sonicu dosadan neznači da je i drugima.
I meni je tvoj bend sranje i općenito nevolim takvu vrstu glazbe pa neudaram na sva zvona
What? Šta se sad toliko ljutiš lol :D Vidis da ja nisam ni odgovarao na MasaKristove i Sonićeve tvrdnej da je Maksim Mrvica bezvezan, stvar je ukusa i osobnih preferenci. Svatko ih može izraziti. Po meni je Maksim puno kvalitetniji od 2Chelosa, njima nije. Sve 5, sve fajn. :D= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
I ja sam rekao samo svoje mišljenje. Prehajpani su ta 2 lika. Bolji mi je onaj solo violinist David Garrett od oba ta naša
Kako možeš biti tako nedomoljuban!? Zar ti smeta što je netko uspio a ti nisi!?
Tko kaže da mi smeta i da sam nedomoljuban? I otkud ti znaš da ja nisam uspio?
Nisam rekao da su loši ta 2. Meni osobno su bili dobri kad su se tek pojavili sad su mi već bezveze.
....fulao si poantu mog posta...
Dešava se.
Jel su to oni sto su svirali sa Eltonom?