Ulomak iz recenzije za Dragon Age: Origins iz PcPlaya (zapravo komentar na sliku):
= Citat =:
Izvorno postao IgGy
:>
Printable View
Ulomak iz recenzije za Dragon Age: Origins iz PcPlaya (zapravo komentar na sliku):
= Citat =:
Izvorno postao IgGy
:>
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
100 % ima neku srčanu manu =D
Ili to ili je izuzetno srdačan momak.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Spoznao sam da imam užasan osjecaj za vrjeme. Sve nenormalno brzo proleti. Nisam ni skužio da je prošlo 12 a kamoli da je skoro 1.
Ili ga je cura napucala kad je imao 3 god. pa su sad sve kurve :>= Citat =:
Izvorno postao r0rschach
:rotfl:
Spoznah da je ono vrijeme u godini kada trebam dobiti novi kompjuter :D
Da su se već avatari počeli kititi sa kapama, a nije ni 12. mjesec još. Robovi komercijalizacije ste. :(
Meni nije ni jasno kako odrasle osobe mogu toliko uživati u Božiću. Ono, kad si dijete sve je to super i šareno i hepi, ali kad već imaš neke svoje probleme, briga te za neki tamo praznik.
Da sutra napustam ovo divno mjesto :cry:
Pa baš zato. Napokon imaš par dana slobodnog da provedeš sa obitelji i odmoriš se...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
@Xarabas: Koje mjesto napuštaš? :o
Amsterdam :(
Konačno napisao novi tekst na blogu. Ako netko čita to ovdje, slobodno bacite oko...
Morat ću i ja. Ali nedam link. HIHA.
Vidite da sam popularniji od vas ostalih smrtnika :evil:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
I Ante Gotovac je popularniji od svih nas ''ostalih smrtnika''. 'nuff said!!
komentirah..= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
edit: sry na ponešto zbrkanom slijedu misli, naime imao sam mnogo toga za reći, a pisao u brzini - ako sam gdjekod izostavio ili nedovoljno objasnio svoje stavove, javi!
Da sam se opro
http://www.oddee.com/item_88742.aspx
Vježbam matematiku.
Spoznao sam da mi je glava iz nekog razloga vruća (no it's not gonna blow). A uopće me ne boli.
Jesi očistio ventilator i promjenio termalnu pastu?= Citat =:
Izvorno postao Gunslinger
Rezanje noktiju u mraku.Not gg
Skuzil sam kaj si htio reci. Ostavih tamo komentar, pa procitaj i jos komentiraj slobodno... :)= Citat =:
Izvorno postao Luka
Spoznao sam da je izašao novi PCPlay a to znaci da sam prekinio dvoipogodišnju tradiciju. :( recesija a i gotovo da ga i ne citam.
Da se desilo masovno ozivljavanje Star Wars podforuma. Sa bi mi jadni bez novih i nadobudnih forumasa... :)
Da mi je ovo 600ti post :killyou:
I ujedno i novi rank :killyou:
Da su našli onog jadnika koji se objesio iz obližnjeg sela. Damn. R.I.P.
Vinkovci su opasno mjesto. Čujete li? Opasno.
Koje je izveo jedan jedini novi user koji nije skužio da su te teme stare ko Hrvatska.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Pa sta fali....zapocnite diskusiju s momkom.Nije fer da ga sad napadnemo kako revajva stare teme i odbijemo ga u startu,kuzite?Ljubaznost ovo ono :wink:
Spoznah da ću za 12 dana biti godinu stariji -.-