I be jealous!= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Printable View
I be jealous!= Citat =:
JA nikako nac Spyra :( . Kao dijete sam ga skoro prošao
Konacno otkrio i uklonio kvar na PS dvojci. Sad igram Shadow of the Colossus, prelijepa igra.
Nabavio i počeo igrati MAG, ova stvar rastura apsolutno svaku multiplayer pucačinu na PC-u. :pray:
= Citat =:
Konacno otkrio i uklonio kvar na PS dvojci. Sad igram Shadow of the Colossus, prelijepa igra.
Shadow of the Colossus ne samo da je prelijepa igra nego i fenomenalna. Ja sam uživao u svakom trenutku.
Jesi igrao kad MP pucačine na pc-u? :(= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Naravno da je. Igrali smo skupa par naslova. Al ono, MAG bi mogo rasturat.
Da. Zapravo, ne znam je ima koja MP pucačina na PC-u da je nisam odigrao. :)= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
onu koja se igra mišem?
Meni je, osobno, veći užitak igrat MP shootere na Xboxu nego na PC-u.... Sviđa mi se sam koncept igranja.... Svi su na jednakoj razini, nema profića i noobova (toliko puno :D), sve je kežuel nabrijano :D
nemoj biti smijesan...= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
kak nebi bilo... uvjek bude neko bolji od drugih...= Citat =:
steta kaj nema mogucnosti da se jedna igra igra na razlicitim konzolama u mp-u, pa bi vidli ko bi bil bolji, pc igraci ili konzolasi...
Igram project IGI- I'm goin' in.
Hitman:Contracts(3. iz serijala)
-Netko na forumu je jednom rekao da je Hitman serijal jedan od rijetkih koji je svakim dijelom sve bolji i bolji,i
tu se potpuno slažem s njim :thumbs2:
Meni je to bila tako genijalna igra :D Uvijek sam je igrao stealthom, tako da me nitko ne vidi i uživao u tome pošto je jebeni izazov :pray:= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
mislim da je microsoft to testirao u nekoj igri, x360 vs PC, rezultati su bili porazni za konzolu :wink:= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Yep, igra je bila shadowrun. Osrednji pc igrači su pomeli pod s pr0 konzolašima.
Pes 2011 i Dead Rising 2.
Jbg, ispada da se skill na joysticku ne moze mjeriti sa misem :wink: ... Ali uzitak zato nije manji :D= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Je, užitak je mnogo manji. Zato ne igram šutere na konzolama. Konzolaški su šuteri nanijeli mnogo štete FPS žanru.
Meni je iskreno puno teže igrati shootere iz prvog lica na konzolama.
Sjećam se onog nesretnog CoD-a 3 na PS2. Toliko sam živaca izgubio da sam reko: "Nikad više FPS na konzolu!"
I toga se držim :D
yoo r not alone... :)= Citat =:
Izvorno postao Stips222
Ja sam igrao CoD Finest Hour na PS2,ista stvar...
Meni je apsolutno svejedno igram li na mišu ili gamepadu. I Crysis i Killzone su odlični, bez obzira na upravljanje.
Igram Borderlands prvi put. Jest da igra zna biti repetativna i puna praznog hoda, ali zbilja je premašila očekivanja. Igra je ono što je Fallout 3 trebao biti.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
To apsolutno stoji, ali puno je teže naciljati nekog sa gamepadom nego sa mišem. Barem meni.
To je zato jer igras pucacine na kompu citav zivot, pa probo na gamepad i ne ide. Treba se naviknut na gljivice.= Citat =:
Izvorno postao Stips222
Da, ali u multiplayeru svi ciljaju gljivama i nemaš nikakve prednosti. Tim više, svako ima drugačiji miš, a većina igra na istom kontroleru.= Citat =:
Izvorno postao Stips222
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ok, to razumijem, ali ne igram multiplayer.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
tocno to...
kad je bila bad company 2 beta, bil sam puno bolji na ps3 nego na pc-u... je da od kad znam za sebe igram igre na kompu, al nekak sam bolji na ps3...
Nije neg su na konzoli svi lošiji.