Prvi je pretenciozni art film koji bi kao trebao biti više, a zapravo je vrlo površno prodavanje magle.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Drugi je odličan film i svaka preporuka.
Treći je prepotentni Tarantinov isprdak. Znači, negledljiv.
Printable View
Prvi je pretenciozni art film koji bi kao trebao biti više, a zapravo je vrlo površno prodavanje magle.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Drugi je odličan film i svaka preporuka.
Treći je prepotentni Tarantinov isprdak. Znači, negledljiv.
je imaš pravo= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
13 ghosts je jako loš i glup film i uopće nije strašan
Slumdog Millionare 11/10S:friends:
Pogledao jučer Forrest Gumpa, opet. Film je stvarno vrhunski, šta je, je! A pogledao sam nedavno ponovno trilogiju The Godfather i The lord of the rings. Obožavam obe trilogije pa sam baš uživao..
Pogledao danas reprizu forest gumpa. Jako dobar film.
Ovih dana sam pogledao malo više filmova. Istina, većina na TV-u, ali našao se jedan koji nije:
Blade 2S- svaki novi nastavak serijala je bio sve lošiji ako mene pitate. Prvi je bar imao nekakav fokus i koliko-toliko se držao "realnosti" vampira, a pod tu realnost mislim da nisu ubacivali neke uberSvampire koji ne služe apsolutno ničemu osim da budu plot device (premda je jedinica imala pomalo loš kraj u globalu je bolja od druga 2 kombinirana zajedno). Jedno što sam uvijek volio kod Blade filmova je onaj efekt kad spraši (no pun intended) vampira.
Forrest GumpS- bio i ostao fenomenalan film o svemu što jedan čovjek može proći i unatoč svim nedaćama na kraju izaći kao pobjednik. Hanks je odlično odigrao Forresta i samo zbog perfektno pretjeranog naglaska je fenomenalan. Film koji mogu uvijek pogledati.
ValkyrieS(Operacija Valkira) - iskreno, meni je film jedan najobičniji "meh" i jedini razlog zbog kojeg kupi toliku popularnost je zbog tematike i jer nije GFX akcijom nabijen film pa odstupa malo. Premda je glumačka postava odlična (sve glavne uloge su manje više pokupili relativno poznati glumci), Cruise kao Stauffenberg je više zaboravljiv unatoč GLAVNOJ ulozi i našao sam se da mi je više stalo do ostalih pripadnika urote. Ne znam, možda sam to samo ja. Uglavnom, pogledajte film, ali ne očekujte čudo od filma kao od, npr. Schindlerove liste (premda više glumaca iz toga filma glumi ovdje)
Pogledao The Departed.
Odličan. Jedan od boljih u zadnje vrijeme.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Potpis za The Wrestler...jedan od najboljih filmova u zadnje vrijeme i predviđam mu kultni status.Vezano uz Death Proof i Tarantina ; W3DR4N , ne bogohuli .Fim je odličan kao i više manje svaki njegov film.
kum 3 :pray:
Madagascar 2...već 4. put :D
Punisher War Zone.
film posjeduje od početka do kraja.
Pogledao The Mist.Meni odlican odlican prejak film.Znam da poznavateljima S.Kinga vjerojatno nije nesto ali eto meni je to tek treci film po njegovoj knjizi,pogledao isijavanje i 1408 i eto sad mist.Neznam koji mi je jaci od kojeg.Dobro isijavanje najjace,samo da ona zena nije onako ocajno udglumila.Ugl bacam se na nabavljanje svih filmova koji su radjeni po Kingu,odusevljen sam.Kraj mista mi je gotovo izmamio neke emocije,a to nikad nijedan film nije.
Inace u zadnje vrijeme samo dobre filmove pogodio.Hot fuzz,shaun of the dead,changeling,1408,taken,mist itd:)
Rose Red. Ali ono, obavezno.
shawshank, točno po knjizi :) a i idući tjedan je na tv-u ostani uz mene, stand by me, isto po kingovoj priči
thx na preporukama...
iako to nisu horrori, al nema veze :)
btw, konačno sam pogledao i eternal sunshine of the spotless mind, danas mi je nekako čudan dan pa mi je trebalo malo dulje da sve pohvatam, ali film je stvarno odličan
@Masakrist:
Također pogledaj i Kingov Salem's LotSi to stari film po mogućnosti (nove miniserije su... tako tako), a ako ti se Mist baš svidio onda preporučam i DreamcatcherSjer dijele neke zajedničke elemente.
Yes Man..
Odličan film... Komedija.. Pogledati...
Extreme Movie...
Komedija.. Zabavan film s mnogo sarkazma i intrige...
taksist.
travis bickle mi je uzor odsad.
Zelena Milja ( jedini film na kojem sam suzu ispustio ), Iskupljenje u Shawshanku ( Andy Dufresne ftw ), Salem's lot ( miniserija kao što je arbiter preporučio ), miniserija Oluja stoljeća...= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
ugalvnom evo cijele listi i za šta je rađeno :)
http://www.stephenking.com/library/video.html
Yes man-odlican film preporucujem pogledati
Pitch Black- :pray:
Burn After Reading. Bezzeze film, nije mi se svidio osim onog dijela gdje Brad Pitt nazove onog lika i kad ispadne da ga ucjenjuje! Imam neki osjećaj da su Coen-ovi failali ovdje big time! Nije ovo njihov đir filmova, iako ima prepoznatljivih elemenata! 5/10
gledaj film sa srpskim subtitlovima, kraj filma > sve i to samo zbog jedne rečenice. :)
10 - Zabavan film, ima svojih trenutaka.
Taxi Driver - De Niro, jel'.
Harold & Kumar: Escape from Guantanamo Bay
Vrlo dobar film, jedna od boljih komedija u zadnje vrijeme. Rasistički agent pwna :) I ono, iznenadila me eksplicitnost filma, u jednom trenutku je ekran 5 minuta pun golih vagina. Uglavnom, preporuka svima.
Upravo pogledao Dreamcatchera.Nelos film,odlican kraj,no neki djelovi su svakako mogli i bolje.Zasada najlosiji po kingovoj prici za mene.Idemo dalje ,The Shawshank redemption is next.
Evo juce na ovoj nasoj blaženoj televiziji bilo nešto extra extra. Mislio sam da sam sve i svašta pogledo, ali ovo..
Film se odvija u jednoj srednjoj skoli gdje je cini se takva špica bit u školskom orkestru i svirat tubu, da su sve glavne face tamo, crnci jelte.. P onda oni treniraju, brinu se oce li upast u prvi sastav, ono watafak? Onda sam ugasio televiziju.
U Americi su posebno razvijeni skolski orkestri i to je kod njih cjenjeno.I to vise koreografija nego svirka,dakle kretnje uz sviranje ,skokovi ples itd.Drugi svijet...
= Citat =:
Izvorno postao LD
Na faksu...
Ali po meni je tako glupo taj film napravljen; neznam, neznam..= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT