trazim igru slicnu gta,bully i mafiji s dobrom pricom i veliokom dozom zabave
Printable View
trazim igru slicnu gta,bully i mafiji s dobrom pricom i veliokom dozom zabave
saints row 1&2
the saboteur all the way.
detektivska avantura - sherlock holmes: secret of the silver earring, meni grafika i dalje lepa.. nije baš kao csi, klasičnija je, mogo bi da pogledaš po casual avanturama koje izlaze (to ne pratim), možda nađeš to što ti treba, konkretno mi na pamet pada 3 cards to midnight.= Citat =:
Izvorno postao mikica12345
Alepić, više u stilu mafije sa zakon pričom i uvijek nam legendarnim scenama. The Godfather. Zabavno do bola, nećeš moći da ne osvojiš sve shopove u New Yorku za što će ti trebati sigurno jedno 20-ak sati, grafika malo zastarjela, ali šta ćemo.
zanimljivo da mene ti sporedni sadržaji u sandbox akcićima brzo smara, sećam se da me u kumu smorilo, onda sad igram sabotera, kad krenem partiju roknem koje nemačko postrojenje i nastavim sa misijama, ne drži me jednostavno.
Da li postoji igra koja može konkurirati Stalkeru? Znači da je atmosferična (poželjno horror), slobodnijeg tipa (velike mape), početak težak dok se ne dograbiš bolje opreme i da ima dobru priču?
Sada si instaliram Half Life 2 + E1 + E2. To je najsličnije što mi pada na pamet, ali opet fali sloboda i osjećaj napretka.
Fallout 3 hahahahah, osim ovog boldanog, a i ovo italicSje upitno, ali žalosno je što bi to bila igra najslicnija stalkeru, a nemoze mu primirisat...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da, baš sam to danas razmišljao. To mu je zapravo jedina slična igra koje sam se mogao sjetiti, ali je kvaliteta dno naspram Stalkera :( Tako da oni ne smiju u istu rečenicu :D
Gothic 1 i 2? :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Mislim da nema, Stalker je zanimljiva anomalija (oh, pun) po tom pitanju.
Eh, da imaju puške onda bi razgovarali :D
Kliknuo sam na Gamespotu similar games i izbacio mi je ovo - Crysis, Bioshock, HL2, AvP, Doom3, Halo i Jedi Knight... Strašno :( Niš, budem odigrao Half Life 2, možda će mi se nakon njega otvoriti apetit za neki drugi žanr pošto su to ipak 3 nastavka.
Desilo mi se ono što sam znao da će mi se desiti. Prešao sam CoP i sada mi se zgadilo 90% igara xD Zato sam odustao od Crysisa kojega sam s voljom instalirao isto kad i CoP...
po gameplayu stalkeru je sličan outcast. nije horor, ali je pucačina smeštena u otvoreni svet, priča je ok, ne naročito razrađena, ali ok.. vuče na stargate film. i stalker i outcast su igre koje uzimaju neke osnovne rpg stvari i mešaju ih sa pucačinom, u suštini im fali samo budženje lika da bi bili rpg-evi.. tako da su gothici dobri predlozi, a sad da ima puške.. možda fable 2 ako imaš konzolu.
E, upravo me zagrijalo oko srca na pomisao strategija :o Mogao bi odigrati neku strategiju nakon Half Lifea.
Koja strategija je uvjerljivo najbolja na tržištu? NE smije biti srednji vijek, to mi je turbo dosadno. Poželjno sadašnjost ili budućnost, sa vatrenim oružjem (NE mač, konji i magija), može biti SF. Volio bi da je PURE EYE CANDY!!!
PS: Sviđa mi se Tiberium Wars, tako da nisam pre zahtjevan, no ipak nebi nešto tipa Red Alert 3 koji mi se gadi. Strategije su mi inače među zadnjima na listi omiljenih žanrova :D
EDIT:
I da, nebi one komplicirane strategije tipa World in Conflict. To mi je pre zajebano za igrati.
C&C2 Genarals to bih ti preporucio a ako ne onda Dune 2000 al i to je opet na fazon Red alerta(ali onog starog), Red alert 1 i 2 :D .
Generalse sam čak i volio ali htio bi nešto novo. I da, mora biti na foru C&C-a, da si gradiš bazu i jedinice, braniš se i napadaš itd. Znači klasika poput Generalsa, starog C&C-a, Tiberium Warsa i sl.
Probaj Universe at War: Earth Assault.
Na šemu C&C je pošto ga je radio studio koji se formirao nakon raspada Westwooda. I ono... uništavanje zemlje sa ogromnim hodačima poput onih iz rata svjetova je win! :)
Sad sam i ja dobio volju za igranjem. Mwahaha... I shall destroy you puny humans!
Ono, opisao si 90% RTS-ova. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Probaj Dawn of War, ne drugi dio. Prvi je tradicionalan RTS (baza, gradiš jedinice, samo što je agresivniji i nema bunkerisanja).
Slažem se s Razom, UAW je predobra igra, osim toga možeš probati i Act of war, dosta je sličan Generalsima ali je po meni malo isprazan, također probaj SC, prvi DoW definitivno, ako to nisi igrao onda se možeš sramiti svojih postupaka
Jebeno izgleda Earth Assault, budem si njega i taj DoW nabavio.
@AoC, po čemu se razlikuje DoW II od DoW? Kaj je to bunkerisanje?
Puno hvala na preporukama.
DoW 2 je isto što i DoW jedan nakon što su ga udarili nogom u jaja, liči na njega ali nije to to, bunkerisanje ili turtling je taktika u kojoj se igrač skriva u bazi i štanca obrane i resurse, vrlo zabavno u nekim igrama noćna mora u drugim
DoW 2 je drastično drugačiji od DoW 1 po tome što je postao RTT (Real Time Tactics), tj. masivan fokus na microanje (ne SC style gdje je broj klikova presudan za uspjeh već to da imaš mali broj jedinica kojima moraš efektivno upravljati) i udaljavanje od base buildinga što je više moguće. Ukratko, vjerniji je tabletop verziji igre. Vidjeti ćeš da ima dosta DoW 1 igara aka ekspanzija, ali po meni ti trebaju samo original i Winter Assault jer su jedini koji imaju propisne SP kampanje, ovi ostali su svi sandbox tipa (samo zauzimaš provincije).= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jopax je pokrio bunkerisanje koje nije moguće u DoW igrama jer ti jedino ekspanzija i zauzimanje bojnoga bolja donosi resurse. :)
A dobro, i taj sistem koji si opisao mi je full zabavan u igrama. Volim "microati", u to sam se zaljubio zahvaljujući HoMM-u. Nije isto, ali obožavao sam microati u toj igri :D
Puno hvala svima, skupio sam dovoljno ideja :friends:
Gears of War, Soldier of Fortune... oni u kojima je krv pokretač radnje.
Ajmo preporuke i najbolje od najboljih.
F.E.A.R.
SS bilo koji
Quake2
Postal 2
, Left 4 Dead, Painkiller, Return to Castle Wolfenstein :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Sniper Elite
Turok, možda? MadWorld za Wii ako ga imaš. :)
Ovo moram nabaviti :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni