Re: Anime & manga everything related
Lol, tek sad primjetio da je ovaj Stitch! koji će se prikazivat zapravo druga sezona -.-
Pogledao par isječaka prve... kako god bilo za djecu, očekivao sam ipak nešto više pošto je ovo "made in Japan". Meh... kao kopija diznijeve serije smještena u japan umjesto havaje... kako po radnji tako i po kvaliteti. Razočaran sam :(
= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Opa, vec su dosli do te epizode. Ne gledam naruta jos tamo negdje od kada je asuma umro. Mislim da cu pogledat ove epizode sa itachi-em posto me zanimalo kako ce to izgledat u animeu.
Meni izgleda super. Drago mi je kaj pravim shippuden, ima ono nešto. Fillere inače ne gledam a hvala bogu bili su samo par puta.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pogledao 135. i 136. epizodu shippudena, malo o itachiu i uchiha klanu u prošlosti, bolesnih šora...jednom riječju epic :pray:
Odlično. Nabavio epke, sutra ću pogledat. Večeras me CoD:MW2 zaokupirao :D
Izašao novi Kiss x Sis!S[Još se čekaju subsi, doduše. ]
Sonika i Raza obradovati će činjenica da epizoda sadrži ''golden shower'' scenu koju su mi, ako se ne varam, u više navrata spominjali... :)
Gledajuć ove scene baš se pitam koliko će anime adaptacija sadržavat cenzure, hehe.
Inače, ROFL
http://media.animevice.com/uploads/0...eanu_super.jpg
Hahaha dobar :rotfl:
Našao si novi anime, Steam Detectives:
= Citat =:
Alternative title: Kaiketsu Jouki Tanteidan
Genres: mystery
Themes: mecha, police
Number of episodes: 26
Age rating: Teenagers (May contain bloody violence, bad language, nudity)
Plot Summary: The scene is Steam City, a London-ish city which represents an entire civilization run by coal and steam power. Because of steam, the city is sometimes covered in a mist. Villains take advantage of the steamy mist to hide and execute their evil plans. Only a few dare venture into what's beyond the steamy mist. They are known as the Steam Detectives: Narutaki (and his convertible all-purpose pistol), his nurse-assistant Lingling, and his Megamaton robot Gohliki.
Lol, BakaBT je prva stranica koju sam primjetio da nema problema s tim da previše ljudi leecha već naprotiv... previše ih seeda pa sad moraju nekako nagovorit leechere da skidaju. :D
Da :rotfl: A ja skidam bez da sam uopće logiran xD
Nije pravi anime ali sam našao nešto, nešto jako staro i jako dobro
Isuse, koji flešbek si mi priuštio.
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Isuse, koji flešbek si mi priuštio.
QFT! Prejak crtani, ako netko zna gdje bih ga mogao nabavit nek me pm-a :D
Ja sam zaboravio kak se zove :o
Wild cats, i sad se sjećam gledanja na VHS-u kod frenda, mislim da su bili i na televiziji ali nisam siguran, samo se sjećam da su bili legendarni :pray:
Shit, to je rulalo, do want. Može PM, hm hm? :)
EDIT: Izašla osma epizoda Railguna! Megamože. :>
Pogledao sam prvu epizodu, hihihi, dobra je baš kako je se sjećam, sad moram i strip nabaviti
Ah, Wildcats, nostalgija me hvata, ali po meni totalni rip-off X-Mena
Stara otkrila LoGH i dopao joj se. :)
Isto tako sam i spoznao zašto nikada neće biti dubban - čitava Amerika nema dovoljno VA za takav pothvat.
Istina. Ja sam se ovak i onak već odavno pogubio :D Al je prejeben za gledat :pray:
Woo, došao novi chapter Kampfera! :>
S druge strane, anime iz nepoznatog razloga kasni...
Inače, otkad pratim oboje totalno mi se u glavi izmješalo što se događa u jednoj, a što u drugoj verziji... >_>
EDIT: Pročitao i tako to. Lul na to kako je pola jedna strana radnje jednaka onoj iz animea, dok je druga potpuno različita.
Well, izgleda da je netko naposlijetku i poginuo ili štaveć, ona nova Kampferica, koja je bila... Zaljubljena u Sakuru? Wut. Enivej, saznajemo što se dogodi kad je Kampfer pobijeđen, potpuno nestaje sa lica Zemlje/ iz postojanja uopće. Također, Kampferi, bar neki, izgleda mogu kontaktirati Moderatore, ali kako, nezna se...
I, neznam zašto, ali obožavam chibi verzije likova. Slatke su. :P
Idem sad konačno gledati Railgun.
Edit: Lol, zasto sam tu :(
Neke kvazidobre vijesti za kroatija.
I jebemu, još nisam pogledao Railgun. :<
= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Edit: Lol, zasto sam tu :(
Priznaj, namjerno si došao jer je ova tema tako kawaii. http://www.pcplay.hr/forum/images/sm...ata_PDT_20.gif
Pogledao konačno epizodu 8 Railguna. Winness epizoda.
Stvari koje su se dosada činile sasvim nepovezane konačno dobivaju zajednički smisao, a sve se vrti oko...
Level Uppera. Bit će tu još svašta.
Uiharu po meni owna epizodu što se tiče moe faktora, ali i Mikoto je mnogo win sa svojom ''cute little loli'' glumom. Kuroko je rofl kao i obično.
Jedina zamjerka epizodi je to što su izmjenili scenu sa Mikoto u restoranu u odnosu na Index anime, a bome i Railgun mangu...
Inače, ozbiljno se brinem za Kuroko ako nastavi mlatiti glavom koliko je to radila u ovoj epizodi... :)
Samo je pitanje vremena kad će Pedo Rangers otkriti Kodomo no Jikan, ako već nisu. :)
Pedo rangers :rotfl:
Inače, ovaj Planetes rula. Kako je opalila šakom onog bogatog sinčića u 4. epizodi, svaka čast :pray:
Raz, izašla ti je nova epizoda Trapezea. :>
Nego, hah, slijedeći tjedan stara mi ide u Zagreb, tako da ću konačno moći pogledati nešto više animea bez konstantnog prekidanja... Već pravim listu... :)
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ja sam još na drugoj xD
xD
Tako ti je to kad gledaš xyz animea odjednom, moraš se malo ograničiti, eh eh...
Doduše, I'm really not the one to talk, s obzirom da se meni ista stvar događa sa mangama. :<
EDIT: Hahah, naletio sada slučajno na ovaj gif:
''It's a trap!''
http://www.hongfire.com/cg/data/14/1183409992228.gif
Nemam pojma iz kojeg je animea, ali rofl je. :)
Ne kužim, umjesto prekjut žene to je prekjut muškarac?