So true :)
Printable View
So true :)
Imam acc i na eu nodric, pa ako me oćete dodati, ja sem: The Fury Cro
Neki build za Jarana?
Idem na philp. stone, heart of gold, mercy, thr., warmog, atma, fon.
Regen pendant+mana pot na početku (ako je ikako moguće uzmi solo lane)
Prvi trip nazad prve čizme i HoG te wardovi ili potovi po potrebi.Ako je jungler imalo dobar a protivnici u laneu nisu nešto prejebeno teško (tipa caitlyn i slično) trebao bi imati bar koji kill do tad.Sljedeći povratak ide Phage te ako je moguće nakon njega catalyst.Završiš Banshee i nakon toga triforce.Ostatak itema je situacijski ali najčešće Atma, FoN i možda sunfire ili randuin.
HUEHUEHUEHUEHUE :D
presmjesno :D
crko sam :rotfl:
http://creeptimer.zymichost.com/
Mnogo korisno za ljubitelje jungle :D
Hvala markec <3
Lajkam kud idu s Pantheonom. Also, jungle Nasus ftw!
Kako ce ovo biti korisno :)
Also, ako niste znali, dobar dio Riota je aktivniji na redditu nego na službenim forumima pa ako netko ima kakvo pitanje ili prijedlog za igru puno je veća šansa da se to ostvari ako je postano na LoL subredditu :)
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/
Haha, buffaju mi nasusa, sad moze i jungleat! Kako će biti OP :D
lol dominion = ogroman update, ili nova igra ? malo glupo pitanje.....ali ipak....
update
jungle nasus? O.o ne mislim ni probati jer nasus mi je najkorisniji ako si nafarma Q dobrano a to u jungleu bas i nece biti previse moguce :P
Kako nece ? Neznam kolko će brzo moć junglat ali ja sa udyrom kad junglam uvijek imam jednako ili više "miniona" nego solo top.
dual bot pa imam vise creepova neg solo mid. (nas i njihov)
malo tragicno al se zna desiti
Tu i tamo se dogodi kombinacija gdje se u solo laneu sretnu dva harass champa, tipa Cait vs Brand ili Annie vs Mundo, i nitko nemre doć blizu miniona.
mundo pojede annie bez ikakvih problema. posebice jer svi mutavi AP champovi idu samo sa dorans ringom u lane, sa 0 regena. place m ise kad vidim takve u svom timu.
mundo sa dorans shield vs veigar&annie sa dorans ring (il kak se zove ono smece za manu, mal hpa i toga) ih pojede ako ima imalo mozga i zna bacati infected cleavere. 4-5 pogotka svaki i bjezat ce od creepova...
http://leaguecraft.com/skins/5670-adept ... .xhtml#top
U jelly, Boz?
Cool stuff.
Mogao bi isprobat Pantha nakon ovog super buffa.= Citat =:
Heartseeker Strike
Now does a better job of hitting targets on top of Pantheon
Damage increased to 13/23/33/43/53 from 4/6/8/10/12
Scaling adjusted to a .6 bonus Attack Damage ratio from a .2/.25/.3/.35/.4 total Attack Damage ratio
Now fires 3 strikes instead of 5
Cooldown reduced to 10/9/8/7/6 seconds from 18/17/16/15/14 seconds
Mana cost reduced to 45/50/55/60/65 from 70 at all ranks
Channel duration reduced to .75 seconds from 1.8 seconds
Spear Shot
Damage increased to 65/105/145/185/225 from 16/28/40/52/64
Now scales off of a 1.4 bonus Attack Damage ratio from a 1/1.15/1.3/1.45/1.6 total Attack Damage ratio
Certain Death now causes Spear Shot to critically strike for 1.5x damage
Aegis of Zeonia
Cooldown adjusted to 13/12/11/10/9 seconds from 12 seconds at all levels
Stun duration adjusted to 1 second from .7/.9/1.1/1.3/1.5
Pantheon will now attempt to attack the target after using Aegis of Zeonia
Grand Skyfall
Jump channel time reduced to 2 seconds from 3 seconds
Land time reduced to 1.5 seconds from 2 seconds
Edge damage increased to 50% from 33%
opa
Oduvijek su mi Panthov koncept i abilityi bili odlični, ali mi se činio podosta slabašnim. Ovo sad totalno mijenja pogled na stvari, jedva čekam da ga isprobam u novom izdanju.
Slažem se, uvijek mi je bio zanimljiv champ.
Ne igram ga već dugo, ali sad ga definitivno namjeravam opet isprobati.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
zbuffali su ga ko isusa. cekam nerf
:D
ugl sad bi ga se moglo probati, no birem da ce biti op sa OVOLIKIM buffom. ako je sa lvl5 skill->12dmga radio pristojan dmg a sad je lvl5->53dmga moglo bi biti previse.
necu vec sad suditi previse al moglo bi bit previse..
Pa da, al sad scalea samo s bonus AD-om.
Nije radio 12 dmga, nego 62, zato što se zbraja total attack damage, a s novim patchom samo bonus AD ide. I radio je 5 udaraca, sad radi 3. Ali CD, chanel time i mana cost su solidno buffani.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
NA server je online, stigao update! Skarner još nije u shopu...
Sviđamise, šteta što sam potrošio IP na jebenog majmuna :(
Yay, zato ja uvijek držim 15k sastrane :D
0_0 15,000 ?
:D dobar je majmun, nisam ga kupio jer mi je splasnula zelja nekako za njim ali ovaj tjedan je free i probao sam ga jedan match te odmah prvu rundu mi je bio lagan za igranje i djeluje dosta jako.
Kupit cu ovog scorpia, ulti izgleda prezabavno :D
Da 15,000. Htio sam kupit njega i dodge rune što me izađe sveukupno oko 13,500 ali neznam sad više, čini mi se nekako nespretan, em u jungli em kad ganka. Mislim da je sličan warwicku, pošto je izrazito teško gankat prije 6. levela, jer nema nikakav hard CC, dok primjerice s udyrom čim počistim junglu odmah se nađe neki gank.
Vidio sam Skarnera u akciji. Jako zanimljiv champ. Situacija je bila sljedeća, nas 5 je naišlo na njihovog Alistara a njega je fakat teško skinut. Kad je bio već blizu svojih turreta naš Skarner ga je odvukao dalje pa smo ga taman sredili.
Jel ovo neki mega patch, cini mi se da se dugo skida :S
EDIT: jel netko zna kada se sakupi 10 reeferala da li se bira tier 3 champ ili se dobije random?
kaj meni taj update jos nije poceo, kad ce to ?
mislim da dobijes 975 rp, i s tim mozes sta god zelis, pa i skin(ove)
reeferal su??
ako referas 10 ljudi i oni dignu 5 lvl dobijes tier 3 champa....ako referas 200 ljudi dobijes 10 000 rp-a to je jedino cega se sican :P