Zanimljivi != vrijede $10
Printable View
Zanimljivi != vrijede $10
Sutra je winter sale btw
Kako znaš?
Sve ja znam
Sigurno si potegao opet svoje židovske veze :(
Još malo pa će te Valve zaposlit.
Nadam se da neće biti isti popusti ko za autnum sale. Bilo bi savršeno mi daju na 75% off Stanley Parable, Papers Please i Wolf Among Us, ali nadam se da će barem jedno od toga ići tak visoko.
Papers Please hoce
Šta će još bit?
Krenki sam kad sam pospan, MOJE ISPRIKE :( <3
Ruski dev koji ima igru na Greenlightu je leakao datume za ovaj i zadnji sale.
http://groupees.com/hh
YOU'RE WELCOME
@Kid već radi za Valve samo nikome ne želi reći.
Daj povuci neke veze stavi L4D na 80% i EU verziju za Dark Souls.
DS uzmeš sa Amazona za 30 kuna i dereš
Jos dva sata do salea OMG OMG
Još imam kuna za razliku od jesenskog D:
Ingame nagrade ovaj put. Eh.
Awwwww yissssss
Ima šta vrijedno pažnje?
http://store.steampowered.com/
Evo ti pa razgledaj
God dammit, ima.
uočim Magic 13 na -75%, idem kupit i vidim da bundle s ekspanzijom i deckovima nije snižen, ne razumijem zašto jer već je vani 14 verzija...a baš bi mi fino došla za praznike...
inače uzeo Monaco za početak..
Ništa s wishliste nije na 75% pa se čeka sutra. Jedino ovaj Divekick za 2 i pol eura mi izgleda cool, ali vjerojatno ništa od toga.
Jel Dishonored valja čemu? Imao sam ga jedno vrijeme na wishlisti pa ga makao pa se opet mislim.
Smeće koje može biti dobro samo Bartucu.
Dobar za jedan prolaz, ali na very hard jer je inače AI iskopčan. I na very hard je katastrofa, ali manje.
Robin Hood, Desperados i komandosi za 2 i pol eura. Navalite.
Grabim ove stare igre, sve po 2 eura, ne mogu odoljeti :(
Ne bih imao živaca za Desperadosa nikako :D Još se sjećam trauma kako su neki leveli bili jebeno teški.
Ja tjednima nisam mogao preć onaj di treba otet Meksikanca :(
¿Qué pasó? ¿Qué pasó?
Koja je baza s ovim DE:HR Director's cutom? Čitam komentare ljudi na steamu da ako imaš base igru je jeftinije čekat da prođe flash deal (ili sveukupni sale) pa je uzet kao base cijenu? Radi nekakvih loyalti popusta.
Kako se snađeš u tom kaosu?
Kad god idem provjeriti info o nekoj igri, obavezno mi piše: friends who own the game: xarabas :D
#search
Ma imam uvijek svega 3-4 igre instalirane (+ one koje mi stoje tek tako tipa KF, TF2 i Warframe). Kad zavrsim nesto, obrisem i skinem drugu. Najgluplja stvar je prelaziti 2-3 igre istovremeno, nekako ti ubije volju pa ti se nijedna onda ne igra nakon par dana
Ja imam instalirano 34 na Steamu + Guild Wars + Guild Wars 2 + Diablo 3 + Starcraft 2 + Warcraft 3 + Hearthstone: Heroes of Warcraft.
Sve je više manje instalirano zato jer ću "vjerojatno odigrat uskoro" ali ništa ne igram.
[/quote]Ma imam uvijek svega 3-4 igre instalirane (+ one koje mi stoje tek tako tipa KF, TF2 i Warframe). Kad zavrsim nesto, obrisem i skinem drugu. Najgluplja stvar je prelaziti 2-3 igre istovremeno, nekako ti ubije volju pa ti se nijedna onda ne igra nakon par dana[/quote]
Živa istina.
Trenutno imam 46 igara sa Steama + Diablo 3, FIFA 14, Battlefield 3, Hearthstone BETA. Sa Steama je nekih 30-ak instalirano čisto da pokupim karte pa sam ih ostavio jer planiram ipak kad tad i zaigrati za stvarno. Diablo 3 ponovno igram nešto sitno, BF3 nisam ni pokrenuo nakon instalacije, Hearthstone također, FIFA se igra tu i tamo.
A što se tiče igranja dvije igre odjednom. Zadnjih godinu dvije dosta često prelazim dvije igre istovremeno, ako su to neki kraći naslovi. Trenutno su to bile Gone Home i Dust: An Elysian Tale, pa pošto je ova prva tako kratka vjerojatno ću započeti Monaco. Ne znam, odgovara mi tako. Odigram po pola sata jedne pa pola sata druge.
Ja imam instaliranu uvijek jednu igru koju prelazim, Dotu 2 i L4D 2. Ne znam zašto, ali mrzim imat instalirane 2 igre za prelazit. Doslovno ću jednu izbrisat i onda je skidat tjedan dana iza kad ovu pređem :/ 3retarded5you
Ne trebas imati instalirane igre za to 8)= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Podijeli svoju mudrost :D
Trebate poput Babica igrati Pokemone.