Ja sam sad počeo, već je u bookmarksima i na personal baru :) Puno puta sam je počinjao čitat i nikak, sad sam pričitao chapter dva i fakat sam se nabrijao. Btw, postoji i "druga sezona"...
Based off of a story arc from Osamu Tezuka's Tesuwan Atomu, Pluto follows the Europol detective Gesicht as he tries to uncover the mystery behind a string of robot and human deaths. The case becomes much more puzzling when evidence leans toward the murders being the work of a robot, which is something that hasn't happened for 8 years.
05-02-2010, 12:07
Aral
Re: Anime & manga everything related
Kul, chekirat ću ^^
@unknown: Ova scena u One Pieceu je prebolesna, kad sam gledao anime pogledao sam je valjda dvadeset puta, gatling gun rula :pray: A evo i mene jedne od najomiljenijih fajtova iz Naruta te moj omiljeni lik, Rock Lee. Hachimon Tonkou me je ostavio bez teksta. A tek kad je one eteke s nogu skinuo xD
05-02-2010, 13:44
Kostolomac
Sjećam se toga, prezakon fajt, i meni jedan od najdražih 8)
05-02-2010, 18:40
blood4me
Samurai Champloo prekuuul... doso do 11 epizode. .sad idem odgledat novi Naruto pa jos jedno 5 epizoda Samuraia
05-02-2010, 19:50
Kalhant
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kul, chekirat ću ^^
@unknown: Ova scena u One Pieceu je prebolesna, kad sam gledao anime pogledao sam je valjda dvadeset puta, gatling gun rula :pray: A evo i mene jedne od najomiljenijih fajtova iz Naruta te moj omiljeni lik, Rock Lee. Hachimon Tonkou me je ostavio bez teksta. A tek kad je one eteke s nogu skinuo xD
Najdrazi likovi su naravno Ace i Shanks, a iz naruta Itachi
06-02-2010, 09:27
Aral
Ma bolesno. Inače, izašla je nova epizoda Railguna, konačno se Ayako vratio kao subber. Epizoda pomalo dosadna, po običaju, nisam je ni pogledao do kraja kak spada.
06-02-2010, 12:57
Frky
Je li netko možda gledao Skull Man-a? Zanima me je li valja?
06-02-2010, 14:41
unknown
= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kul, chekirat ću ^^
Enihau, pogledao sam epizodu 5 Vampire Bunda, epizodu 18 Railguna, te prvi Railgun special.
Vampire Bund- Čini mi se da postaje bolji, a završetci epizoda me počinju ostavljati sa jakim osjećajem nelagode... Atmosfera je odlično odrađena. Inače, izgleda sa smo vidjeli i Minin pravi oblik... She ain't no loli! :O
... Well, barem nije nekakav bakemono kao što sam ranije zabrijao.
Railgun- ''Entertaining but boring'' vjerojatno najbolje opisuje ovu epizodu. Još jedan pointless filler, ali neke lijepe i funneh scene nekako izvlače epizodu. MARCOOO!! :)
Izuzev toga, cijela priča s vrtićem me je odmah asocirala na Hanamaru Kindergarten. :)
Railgun special- Isuse preopičeno. :))))))))))))))
Umirao sam na svaku scenu, totalni randomness ono. Vrhunac je vjerojatno uvrnuta teorija urote o vjetrenjačama u gradu... Ili pak ''Reduce CO2 emissions : Breathe Less.''. Ili pak Jan Claude Van Damme referenca i ''JANJANJANJANJAN'' spike. Ili Schrodinger's cat. Ili pak ''sodayo sodayo sauco da yo!''... Ili kakoveć. Epic rofl all in all. :3
07-02-2010, 19:07
Sonic_Moronic
Odgledao Cowboy Bebop.
Anime bi bio savršen da ima više kul tech-noir epizoda koje otkrivaju priču, a manje nepovezanih dogodovština. Ali sve u svemu, odlična stvar. :thumbs2:
07-02-2010, 22:53
System
WTF??
08-02-2010, 00:43
The Fury
Dosta ekipe iz animea ili igara koja se pojavljuje u ovom zakon spotu:
(ja osobno nemam pojma tko je ekipa jer nisam tolko upućen u svijet animea)
To je bila... brza bitka. :)
Marcoh je ispao badass, nisam to očekivao od njega. Samo se nadam se da ćemo May Chang kasnije ponovno vidjet. :cry:
08-02-2010, 11:12
unknown
ako ovo bude istiniti spoiler, onda je chapter epic
Source: AP
Credits: Aohige_AP
Verification: Pending
Quote:
Alright guys, the content.... nearly seems unbelievable.
But it's my motto to post based on the source, not based on content.
So here goes.... shocking Apprentice post.
I know fully well the fan community is going to go nuts.
Chapter 574: Portgus D Ace, is dead.
The chapter starts with everyone astonished.
Garp tells Sengoku he better stop me now, or I will kill Sakazuki.
Sengoku does so. Marco and Vista attacks Akainu.
Akainu says Haki users eh? This is troublesome, and attacks Ace again. Jinbei stops the attack.
flashback of Ace and Luffy. Ace says he misses even someone like Dadan now, thanks for the love he recieved.
The vivre card burns out. Luffy is seen with expression never seen before. end.
We shall wait for kaze1028's photo to verify the post, but the post is 99% really there, and the right phone model.
So the question is, whether this really is Apprentice, or we finally have an imposter.... or we have to swallow this as truth.
To je bila... brza bitka. :)
Marcoh je ispao badass, nisam to očekivao od njega. Samo se nadam se da ćemo May Chang kasnije ponovno vidjet. :cry:
Marcoh je bio badass, ali prvenstveno samo zato jer jedino on i može to napraviti što je napravio (jednim udarcem, KAPAW!). Epizoda je inače bila OK, sa fenomenalnim otkrićem na kraju, premda su 3 glavna pravila Alkemije malo preopćenita kad se pogleda.
574: Portgas D. Ace, is dead
Pirates: Ace is down!!!
The pirates seemed shocked, Whitebeard is pale, and doesn't say a word.
Akainu: He's still breathing?
Akainu tries to finish off Ace. Damn the bastard.
Jinbei cuts in between them, and is burned to crisp.
Jinbei: I've already thrown away my life!
Sengoku stops Garp.
Garp: You better hold me down, Sengoku!! If not... I may kill Sakazuki!!
Sengoku: you fool...!
Luffy: Ace!! You promised me you won't die!!
Ace leans on Luffy,
Ace: Sorry, you couldn't save me...
Marco is freed by Mr3, and Marco and Vista both attack Akainu.
Akainu: Haki users eh? Well that's troublesome... give up on Fire-fist, he's done with.
Marco can't deny that claim, and regrets letting his guard down
Ace flashback, people are cursing Gold Roger and his blood.
people: The final words of son of Gold Roger better be "I'm sorry I was born at all"!
Ace: I didn't want fame... I just wanted to know if it was ok for me to be born at all into this world...
Luffy: Ace!!
Ace: I'm sorry about **** (sorry, some name I haven't seen before, don't recall). If you weren't there, I don't think I would have wanted to live.
Ace: Oh yeah, if you see Dadan, ask him how he's doing. Even a guy like him... I miss him now.
Ace: I can't raise my voice anymore... Luffy, you tell everyone.
Pops.... everyone.... and Luffy...
Luffy: !!
Ace: Thank you for loving a do-no-gooder like me, a son of a demon like me.... thank you.
Whitebeard has tears in his eyes, remembering how he met Ace.
Ace falls to the ground, and the vivre card burns out.
Luffy: .....Ace?
Luffy cries with an expression never before seen in the manga.
Flashback to when they were little.
Ace: What are you crying for!!
Luffy: But Ace, I thought you died...
Ace: You idiot, how could I leave my own brother and die? I promise. I'll never die.
Ovo staje uz bok chapteru u kojem je going merry umro :shock: :cry: :hangin:
08-02-2010, 22:27
blood4me
Odgledao Samurai Champloo :pray: i sad krecem sa Beckom ili Berserkom O_o
09-02-2010, 00:08
Raz
O Bože, skoro sam pustio suzu u Norse chapterima Pluta... a tek sam pri početku mange, kako će tek kasnije bit ;_;
09-02-2010, 01:16
Norther
puno spojlate :(
nego, odgledao sam beck, okej je sve, jedino sta im engleski fejla mnogo.
dok cekam eclipse da izbaci fma, krecem sa berserkom ^^
09-02-2010, 14:30
Electromaster
Pogledao epizodu 6 Sora no Woto. Lijepa epizoda, neobičan storytelling.
Cijela spika s mafijom je lol, a cure u odjelima su WIN.
Mali heads up za ekipu, Gundam 00 Movie izlazi u septembru. :3
10-02-2010, 14:03
Aral
Da, baš pričitao danas, can't wait :pray:
10-02-2010, 14:32
Norther
fma na eklipsu napokon, sad cu gledat.
also, nervira me kako je tesko dignut ratio na bakabt :(
previse seedova, a premalo leecheva, jedva sam na 0.6 dignuo sa monsterom i to dok je bio freeleech.
10-02-2010, 14:36
Raz
Ja to radim na drugačiji način... na search nađeš šta želiš, logoutaš se, i downloadaš (bez da ti se share ratio sroza). :P
10-02-2010, 14:38
Electromaster
A tko je to otkrio? ;D
Točnije, ja ni nemam account tamo, pa searcham preko Googlea. ;D
10-02-2010, 14:41
Raz
;D
Inače, gleda tko DRRR? Uvjerljivo najbolji anime ove sezone, a ja jedini nešto malo komentiram. :/
10-02-2010, 14:42
Aral
True, ja sam već stotine gigabajta skinuo, sve besplatno xD Carski je taj BakaBT. Fino se ulogiraš, potražiš kaj treba, logout prije skidanja i deri ^^
Gledam GITS 2nd gig, kako je to predivan anime, fascinantna budućnost i radnja. Fakat mi je GITS broj 1 anime.