Yep.
Printable View
Yep.
Jel je moguće na facebooku namjestit da se automatski logoutam kad zatvorim browser ? Sad mi je slučajno ostao upaljen i sestra mi je vidila mnogo poruka i slika koje nikad nije smjela vidjet, i to se više nesmije ponovit :D
Koji browser?
Vjerojatno treba samo namjestit da za tu stranicu uvijek briše kolačiće.
A da jednostavno uncheckaš "Keep me logged in"?
Ostane nekad svejedno.
Uncheckan mi je keep me logged in, i ostajem spojen. Chrome koristim.
EDIT: A evo, namjestio sam da briše cookiese, i sad se odspaja. Samo da skužim kak da to vrijedi samo za face, a da ostajem loginan na forumu.
Nezz lol, ja na Operi fino imam podešenja za svaki sajt posebno.
Đuka, jel se ti uopće odlogiraš u opcijama?
Pa nego kak drukčije, stisnem na log out kad sam gotov s facebookom :D
Ne znam, čudno mi je malo :|
Ja kad stisnem log out sljedeći se put moram logirati ručno kad dođem na facebook? Nisam još čuo za pojavu da te automatski logira kod sljedećeg posjeta iako si se logoutao kod prijašnjeg...
frend i ja djelimo isti net. kod updatea za lol njemu skida punom brzinom meni po 50 kb/s.... sve ostalo normalno radi. u cemu bi mogao biti problem?
ne znam uopce gdje da krenem kad mi sve normalno radi. probao sam i ugasiti fw. ali ne pomaze
Instalirajte si NetLimiter.
Jel Google checkout uzima proviziju?
Ne
Ja ne kužim onda u čem je fora, imala sam nešto više od 50 kn na kartici, kupim bundle po 2 dolara i ne mogu stavit na steam wallet 5 eura :/
Da nije banka štogod uzela?
Moguće :/
Na koju foru ljudi na Steamu imaju aktivirana npr. 2 San Andreasa kad klikneš "All games"?
Brijem da ti je jedan za PC i jedan za Mac.
Tak meni ima izlistano duplo Civ IV i ekspanzije.
KK, fala.
Zna netko kako da downloadam čitav picasa album na pc. Ona opcija u njemu za preuzmanje mi ne radi, nemrem kliknuti na ništa.
kupi origigi program pa će radit. :P
Oriđiđi je, al nema veze, preživit ću nekako valjda i bez da ih skinem na pc.
zašto dok šeram neku pjesmu s jutjuba na fejsu i onda odem kasnije na profilnu stranicu i sharea nema?
Jer ide preko Youtube aplikacije na fejsu, ako oces da se vidi kao link moras direktno kopirati na fejsu.
Može ko preporučit neki dobar program za čistit softversko smeće sa pc-a?
Ccleaner.
Dokle je Predo sa promenom spola.